mna odradili vypadavajuce ventilky a flaky ktore nedrzia. keby to stalo 10€/kus tak sa na to dam ale pri tej cene nemam chut to skusat. lebo na bezdusakoch ma hneva nutnost mlieka a paska na rafiku - hlavne ak by si chcel prehadzovat plaste. dusu som dal na par tyzdnov naspat do zadneho kolesa a je to kotva - uz ich nechcem.
mna odradili vypadavajuce ventilky a flaky ktore nedrzia. keby to stalo 10€/kus tak sa na to dam ale pri tej cene nemam chut to skusat. lebo na bezdusakoch ma hneva nutnost mlieka a paska na rafiku - hlavne ak by si chcel prehadzovat plaste. dusu som dal na par tyzdnov naspat do zadneho kolesa a je to kotva - uz ich nechcem.
ja som to vratil po prvom nafukani, klasickou pumpou to neslo kvoli tomu ako je ventil v dusi, a malou pumpou po nafukani som pri vykrucani hlavy pumpy vysroboval aj ventil )).
Tubolito a vypadavajuce ventilky ... kazdy kto to kupi rychlo zisti ze je to blbost, nastastie v mojom pripade to bol znamy
ak uz takyto typ dusi tak potom mozno Revoloop, ventily vyzeraju pevnejsie
a vela stastia pri defekte
flyte slecna co predava ten bicykel kazdy rok stavia dreambike a nestihne na nom ani len zaprasit kolesa a uz ho predava, pocas skladania "dreambike" 6 krat vymeni brzdy, 4 krat plášte, 10 krat pedále a kopec ineho co skonci v bazari (ale niekto dobre nakupi aspon), pricom napise, lebo jej nevyhovovali tie komponenty, ktore neboli ani raz vyskusane, takze nemoze vediet co jej vyhovuje a co nie.....bud je shopoholicka cez bajky alebo vie nieco co my nie:DDD
Nesmejte sa, ved pisala, ze pre zdravotne problemy predava. V jej pripade psychycke.
Kaper Vazne? Nepozeral som osadenie, ale ked predavala samostatne Garbaruk kazetu, tak pytala skoro tolko, co stoji nova. Vobec sa to neoplatilo. Necudoval by som sa, ze ju ani nepredala a nakoniec aj tak skoncila na tom biku.
Je to pohodička...klasická DPHčárka..ak sa vám veci hodia berte kým sú.. Ja ak by som mohol poprosiť...objednávať...veci Sram XX1, karbónové diely Race FACE, vidly SID Ultimate 120mm zdvih, alebo Pike 120mm, alebo adekvátny FOX..Kolesá DT 1200XCM, Roval a pod.... plášte Vittoria...Platiť cash nie je problém za lukratívne kúsky...Dík. ?
z chainreactioncycles za 4 dni.
Selle Italia SLR Kit Carbonio Flow a MucOff Bike Mat.
Dožralo má SPS - napriek uvedenej firme a tel.číslu na DHL nálepke dodali balík až po mojom náhodnom telefonáte s kuriérom. Jednoducho tie údaje nepriniesli do svojho systému a svoj štítok, mvpč 🤨
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
ja som to vratil po prvom nafukani, klasickou pumpou to neslo kvoli tomu ako je ventil v dusi, a malou pumpou po nafukani som pri vykrucani hlavy pumpy vysroboval aj ventil
ak uz takyto typ dusi tak potom mozno Revoloop, ventily vyzeraju pevnejsie
a vela stastia pri defekte
Presne tak to mám ja
Mne dnes lis trnov do hydrohadic z dalekeho vychodu.
Zatto som vela nedal. Snatto vydrzi, ale vyzera ze ano.
Kaper Vazne? Nepozeral som osadenie, ale ked predavala samostatne Garbaruk kazetu, tak pytala skoro tolko, co stoji nova. Vobec sa to neoplatilo. Necudoval by som sa, ze ju ani nepredala a nakoniec aj tak skoncila na tom biku.
Selle Italia SLR Kit Carbonio Flow a MucOff Bike Mat.
Dožralo má SPS - napriek uvedenej firme a tel.číslu na DHL nálepke dodali balík až po mojom náhodnom telefonáte s kuriérom. Jednoducho tie údaje nepriniesli do svojho systému a svoj štítok, mvpč 🤨