Kategórie
Bike-techeBike - fotky z výjazdov # MTB # e-bike # plášte # kolesá # skúsenosti # poradenstvo # diskusia # cyklovýjazdy
posledný komentár: 13. 8. 2025 o 13:21
-31% Rock Machine Torrent e30-29 Easy Entry elektrobicykel, biela
1 649 €
-31%
MOC 2 399 €
Novinka -8% Raymon Hardray Select 29 elektrobicykel, mint/jade/cotton
1 649 €
-8%
MOC 3 199 €
Novinka CTM RUBY GX 29 dámsky elektrobicykel, matná čierna/lesklá staroružová
od 1 899 €
MOC 2 199 €
Výpredaj -16% Haibike AllTrack 6 27.5 elektrobicykel, papaya/titan gloss
2 099 €
-16%
MOC 3 599 €
Novinka CTM PULZE GX 29 elektrobicykel, matná hlbokomodrá perleť
od 1 899 €
MOC 2 199 €
Výpredaj -19% Rock Machine STORM INT e70-29 elektrobicykel, gloss silver/black/grey
1 449 €
-19%
MOC 1 789 €
-14% Rock Machine Torrent INT e70-29B dámsky elektrobicykel, strieborná/čierna/mint
od 2 999 €
-14%
MOC 3 549 €
Akcia -37% Rock Machine Torrent INT e30-29 elektrobicykel, strieborná/čierna
1 679 €
-37%
MOC 2 649 €
-20% Lapierre Overvolt HT 7.6 29 elektrobicykel, žltá
od 2 799 €
-20%
MOC 3 499 €
Výpredaj -26% Raymon HardRay E 4.0 29 elektrobicykel, armor/black/mustard matt
2 149 €
-26%
MOC 2 899 €
Výpredaj savings Osprey Savu 2 ľadvinka, 2 l, postal blue
52,99 €
savings
MOC 80,99 €
úplne hore na lesných chodníkoch v okolí bežeckého štadióna pribudlo značenie a jednosmerky, solídny guľáš je z toho. z Bystrického sedla po červenej turistickej na Peknú vyhliadku sa už oficiálne nedá ísť.
Ja som boll v nedelu z BB cez vysielac na Kordiky a z tade na Skalku a cez Kraliky spät. Cca 48km.
Velmi vyzivne kopce 😮😥
Cca 25 km len hore a hore terenom.
Ale 🍺 na Skalke bolo zasluzene.
staci zacat jazdit aj nejake kopce a dostanes sa do stadia ze to neni az tak zbytocne
Skalka pri Kremnici-Bystrické sedlo,tam odbočiť prudko dole dolava na turistický chodník ktorý vedie popri bývalých skokanských mostíkoch do lyžiarskeho strediska Králiky.....dalej smer na Kordíky do miestnej časti Tichá,tam odbočiť dolava na Sedlo Tunel,dalej pokračovať na Skalku a Tri Kríže až po Železnú Bránu.Pokračovať po turistickom chodníku cez Hornú Skalu smer Horné Pršany.V časti Pod Košiarom treba odbočiť doprava po nespevnenej lesnej ceste,ktorá nás privedie na zvážnicu.Na nej odbočiť doprava a pokračujeme cez dolinu nad Badínom stále hore s5 na Železnú bránu.Dalej šliapeme cez Tri Kríže-Velestúr-Zlatú Studňu na Skalku.
Trasa má dlžku 31 kilometrov s prevýšením 1330m.
Obtiažnosť :náročná.
Bajky:Cube Stereo Hybrid 140 HPA Race 500
Neskonalý obdiv a pochvala mojej drahej polovičke.
Trasa Zázrivá-Kubínska hoľa-Minčol-Príslopec-Paráč-Zázrivá
Kritérium použitia elektriky bolo jediné, ísť za vlastné, a len v prípadoch krajne núdze použiť výhradne eco mód, ktorý som si nastavil na 15% dopomoci. Samozrejme, oproti augustu boli výrazne iné podmienky, horší terén, blato, mokrý piesok, a hlavne dnešný celodenný vietor (južný, juhovýchodný...točil sa tak, aby som vždy fachčil head-on proti nemu
Disclaimer : Nie som pravoverný ebajker. Jazdím v drvivej väčšine za svoje. A keď tak pozerám na brutálne výkony mnohých z Vás tu na fóre, nie som vlastne ani bajker. Som len pánko v rokoch, ktorý sa sem tam povozí, lebo má čas a môže.
Postrehy : Bol to môj prvý dlhší výjazd na elektrike, keďže jazdím len to, čo nohy dajú, a z kopca jednoducho technicky nemám skills na to ukočírovať v teréne 24 kg ťarbavý kamión, čiže e-bajk mi v tomto nevyhovuje. Za tento výjazd som na tom minime civilizovaných úsekov cez ktoré som išiel stretol cca 8 ľudí na bicykloch, žiletkár odzdravil jeden, klasickí MTB traja, elektrikár jeden. Zvyšní traja sa na mňa vysrali
Máš recht. Ty si masochista
Zvážim tento návrh?. Ak teda bude niekedy moja elektrika na predaj, určite Ťa oslovím ?, ak teda vôbec by si mal o takéto niečo záujem