Ahojte.Má niekto skúsenosdti s motorom shimano E8000? Nemám ho dlho,ale chcem sa spýtat či niekto nepozoruje tukanie,občas až buchnutie pri radení na nižích pastorkoch smerom dole.Neviem či niečo robím zle,alebo to vôbec nemá robit.Motor tah má.Pokial je motor vypnutý,tak radenie ide OK.Ďakujem.
Chalani ako to máte s hlučnosťou motora 8000? Viem, že sa to tu už riešilo, ale predsa. Šiel som s dvoma kamošmi na výjazd. Yamaha, Bosch 4, no a ja s 8000. Bol som jednoznačne najhlučnejší. Dokonca aj im vadilo ako hučím. Kadenciu som si držal na cca 90tke...
Je hlucnejsi ale mne to nevadí, zato je viac vyladený a spoľahlivý
Tak ja sa blížim k 2k kilometrom a toto leto som riešil, že nejak sa mi ten motor zdá o dosť hlučnejší ako minulý rok.
Ale uzavrel som to tak, že je to asi dosť subjektívne (možno som si to začal viac všímať), je to ebike a hlavne s tým motorom nemám najmenšie problémy.
Manželka jazdí Yamahu a je podstatne viac hlučný,ako Shimano.Ten istý výkon 75Nm Len hučí trošku inak.Shimano piští,Yamaha má hlboký zvuk.Po určitom čase začne hučat aj Bosh.Shimano je dobrý motor !
Lidi ..Včera jsem dal masakr výlet za sedmero kopců a sedmero údolí..Ten počet nevím přesně...Mám druhou baterku..Takže jsem šel do toho ...Ale co jsem chtěl hlavně...Moje stará baterie má 55nabití a ukazuje 97%.. Po nabití obou baterií ukazovala nová dojezd o 9km více.. V praxi je to více...Myslím že výrobce nás pěkně houpe že baterka vydrží 1000 cyklů a bude mít ještě 80% kapacity..Již po 2 letech a 4500km je tak na 80% nové.. Kapacita padá znatelně rychleji..Jeden kopec mi z jedné strany sežral 2 dílky na staré a jen jeden z nové....Je to jen laické hodnocení..Ale pocitově to jde znát...Takže mít 2 baterie je lepší než jednu..Celkem slušně se vejde do batohu..A mám batoh řešený tak že rozložením hmotnosti baterku téměř necítím.. Vleze se i hadrapack a svačinka...
Ahojte
Chcem sa opýtať či nemá niekto skúsenosti motor shimano 8000 spodný držiak batérie. Mne už praskol druhý kus. Samozrejme že na slovensku ho nikto nemá skladom objednával som ho z Talianska. Ale záhadou je prečo praskne. Mám meridu eONE sixty 800
Lidi ..Včera jsem dal masakr výlet za sedmero kopců a sedmero údolí..Ten počet nevím přesně...Mám druhou baterku..Takže jsem šel do toho ...Ale co jsem chtěl hlavně...Moje stará baterie má 55nabití a ukazuje 97%.. Po nabití obou baterií ukazovala nová dojezd o 9km více.. V praxi je to více...Myslím že výrobce nás pěkně houpe že baterka vydrží 1000 cyklů a bude mít ještě 80% kapacity..Již po 2 letech a 4500km je tak na 80% nové.. Kapacita padá znatelně rychleji..Jeden kopec mi z jedné strany sežral 2 dílky na staré a jen jeden z nové....Je to jen laické hodnocení..Ale pocitově to jde znát...Takže mít 2 baterie je lepší než jednu..Celkem slušně se vejde do batohu..A mám batoh řešený tak že rozložením hmotnosti baterku téměř necítím.. Vleze se i hadrapack a svačinka...
to tazko sudit, zalezi ako bateriu nabijas, kedy ju nabojas, kolko ju nabijas, kde ju skladujes takze tak
Ja za seba vnimam bateriu spolahlivo. Po 4000 km ked idem pravidelne tu istu trasu tak sa mi ubudanie baterie nejak vyznamne nezmenilo. Nebadam rapidny ubytok. Mensi som mal ked boli horucavy..ale to je logicke ze pri vyssej teplote alebo nizkej je kapacita nizsia. To je fyzika a s tym vela neurobis. Inaksie myslim ze tych 1000 cyklov na 80% moze byt +/- realnych..ono zas nemyslim ze by toto niekto tvrdil keby to bolo napr. 50% . Skor je to presne o tom skladovani a nabijani.
Ahojte
Chcem sa opýtať či nemá niekto skúsenosti motor shimano 8000 spodný držiak batérie. Mne už praskol druhý kus. Samozrejme že na slovensku ho nikto nemá skladom objednával som ho z Talianska. Ale záhadou je prečo praskne. Mám meridu eONE sixty 800
ahoj,
myslím že problém može byť nastavenie vzdialenosti medzi spodným konektorom a vrchným zámkom. horná časť so zámkom je nastaviteľná smerom hore/dole, skús sa s tým pohrať, baterka musí sadnúť a zacvaknúť ľahko, ale zase nesmie hrkať
Riesim situaciu, ze pred nejakym casom mi prestalo fungovat BT pripojenie z telefonu na moju E8000 na Steps 8000. Neviem identifikovat co presne tomu predchadzalo ale neviem sparovat telefon cez BT s jednotkou.. Standardne BT piny 6x0 (ktory som standardne nemenil a pouzival aj s Etube aj s ST Unlockerom), 123456, 4x0, 1234, sukromne piny proste sa neviem pripojit.. Skusal som zenin iPhone (ten pre zmenu bicykel ani nevidel), moj Android 10 s ktorym som cca rok paroval bicykel aj starsi Android 9, ten no vidi ale tiez sa s nim nevie spojit - stale hlasi nespravny pin na BT pripojenie..
Bud som si sam (alebo niekto ked som nedaval pozor comu moc neverim) nevedomky zmenil pin alebo zblbla riadiaca jednotka na bajku.. Neviete prosim ci sa v servise vedia na RJ pripojit priamo a pin vyresetovat? Naposledy som updatoval fw pre motor, RJ, Di2 radenie niekedy v maji..
Ahojte.Po 5000Km prvý problém.Po zapnutí baterky sa displej rozsvieti,ale prepínačom neviem prepnút z modu off do akéhokolvek modu.Rýchlost ukazuje,vlastne všetko,ale bez motora.Kábel vyzerá byt Ok.Bez poškodenia.Máte s tým niekto skúsenost?Diky.
Ahojte.Po 5000Km prvý problém.Po zapnutí baterky sa displej rozsvieti,ale prepínačom neviem prepnút z modu off do akéhokolvek modu.Rýchlost ukazuje,vlastne všetko,ale bez motora.Kábel vyzerá byt Ok.Bez poškodenia.Máte s tým niekto skúsenost?Diky.
najrýchlejšia cesta k zisteniu problému je servis a diagnostika cez kábel, tipujem to na chybu vo switchi. vyskúšaj podržať spodné, či aspoň Walk naskočí
Ahojte,dobre som to pochopil ze ak mam displej Steps SC-E8000,neviem k nemu pripojit Garmin hodinky,alebo Edge pokial nepouzijem prepojku EW-EN100,ale v tom pripade hodnoty nebudem vidiet na displeji SC-E8000?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Je hlucnejsi ale mne to nevadí, zato je viac vyladený a spoľahlivý
Ale uzavrel som to tak, že je to asi dosť subjektívne (možno som si to začal viac všímať), je to ebike a hlavne s tým motorom nemám najmenšie problémy.
to tazko sudit, zalezi ako bateriu nabijas, kedy ju nabojas, kolko ju nabijas, kde ju skladujes takze tak
ahoj,
myslím že problém može byť nastavenie vzdialenosti medzi spodným konektorom a vrchným zámkom. horná časť so zámkom je nastaviteľná smerom hore/dole, skús sa s tým pohrať, baterka musí sadnúť a zacvaknúť ľahko, ale zase nesmie hrkať
Riesim situaciu, ze pred nejakym casom mi prestalo fungovat BT pripojenie z telefonu na moju E8000 na Steps 8000. Neviem identifikovat co presne tomu predchadzalo ale neviem sparovat telefon cez BT s jednotkou.. Standardne BT piny 6x0 (ktory som standardne nemenil a pouzival aj s Etube aj s ST Unlockerom), 123456, 4x0, 1234, sukromne piny proste sa neviem pripojit.. Skusal som zenin iPhone (ten pre zmenu bicykel ani nevidel), moj Android 10 s ktorym som cca rok paroval bicykel aj starsi Android 9, ten no vidi ale tiez sa s nim nevie spojit - stale hlasi nespravny pin na BT pripojenie..
Bud som si sam (alebo niekto ked som nedaval pozor comu moc neverim) nevedomky zmenil pin alebo zblbla riadiaca jednotka na bajku.. Neviete prosim ci sa v servise vedia na RJ pripojit priamo a pin vyresetovat? Naposledy som updatoval fw pre motor, RJ, Di2 radenie niekedy v maji..
Vdaka..
https://bicycles.stackexchange.com/questions/64160/resetting-unknown-e-tube-passkey
najrýchlejšia cesta k zisteniu problému je servis a diagnostika cez kábel, tipujem to na chybu vo switchi. vyskúšaj podržať spodné, či aspoň Walk naskočí