Viem, ze tu ma kazdy dvojkolesovaho milacika, no chcela som sa opytat, ci mate aj stvorkolesoveho, s ktorym ste nadmieru spokojni a na druhej strane, aky typ neodporucate ci uz z vlastnej alebo cudzej skusenosti.
Letne su dobre tak prvu sezonu (2254018). Potom na vode celkom smykaju. Zimne som nemal, nemozem posudit.
Presne ako píšeš, jeden rok sú Matadory dobré ako tak či už zimné alebo letné. Neskôr je to o hubu. Nie je to môj názor ale mnohých zákazníkov ktorí si tie pneu kúpili a prezúval som ich. Nik si už Matadory nekúpil. Ja som tú chybu urobil tiež len raz. Na dodávku zimné.
Na oboch autách jazdím už len Michelin.
Vela ludi totiz gumam nerozumeju. Ako ste napisali hore, koncern Conti robi pneu ktore maju dobre jazdne vlasstnoti prvy rok. Potom to ide drasticky dole. Sam musim mat na firemnom aute koncern continental, dobrovolne by som si ich ale nekupil. Kto jazdi na 10 percent vyuzitia gumy, tomu stacit budu. Pevnost bocnic v zakrutach a rovnako aj nachylnost na poskodenie bocnice je u matadoru podpriemerna. v tej cene vies najst aj lepsie pneumatiky
Vela ludi totiz gumam nerozumeju. Ako ste napisali hore, koncern Conti robi pneu ktore maju dobre jazdne vlasstnoti prvy rok. Potom to ide drasticky dole. Sam musim mat na firemnom aute koncern continental, dobrovolne by som si ich ale nekupil. Kto jazdi na 10 percent vyuzitia gumy, tomu stacit budu. Pevnost bocnic v zakrutach a rovnako aj nachylnost na poskodenie bocnice je u matadoru podpriemerna. v tej cene vies najst aj lepsie pneumatiky
Skoda ze vyhravaju vsetky testy a ludia tomu veria. Za mna letne conti uplna pohroma. Tie gumy je v zakrute mozne dostat do uzkych s prstom v nose.. tam kde ine gumy ani nepiskaju conti uz smykaju.
žene potrebujem kupiť zímne gumky, auto ťažšie 1,7t ,je dobrý šofér, mastí svižne,
podmienky oravské, teda sneh,ujazdený aj sypký, brečka, dažDIK,
215/50 R17 poradíte?
žene potrebujem kupiť zímne gumky, auto ťažšie 1,7t ,je dobrý šofér, mastí svižne,
215/50 R17 poradíte?
dobre by bolo najskor vyspecifikovat, kolko km rocne nabeha alebo na kolko rokov to planujete pouzivat. take tie Matador, Nokian, Barum .. to jednu sezonu uplne krasne zvladne, ale po lete sa niekam stratia dobre vlastnosti, a druhy rok sa klzes. Zase take tie premium ako Michelin, Pirelli, GoodYear su sice nasobne drahsie, no daju sa jazdit par sezon a deru sa pomalicky. Na pocudovanie su dobre gumy tie japonske Yokohama, ale v tom tvojom rozmere aj Bridgestone. Horsie je ze kazdy rok je ina zmes, kopyto a to co super islo posledne 3 sezony, moze byt terza po novom uz uplny shit. Preto ak to niekto ma na domace cesty, par tisic km za sezonu, lepsie dat uplne nove a kazdy rok dat opat len uplne nove gumy nizsej ci strednej triedy. Vzdy ich po jednej sezone vies strelit, nebudu este vyslahane a neruinuje to rozpocet. Najde sa stale niekto kto ich kupi.
Ak vsak jazdi dialnice a svizne, minimalne tie Conti ci Fulda by som premyslal.
Na zimu do snehu Nokian, Continental alebo Dunlop, ked nemas obmedzeny rozpocet. Nie nadarmo sa hovori, ze Fini vedia vyrobit dobru zimnu gumu, ale letne nic moc. Ja mam na svojom aute na zimu Dunlop Winter Sport 5 (2254517), ale vela ludi si pochvaluje aj Continental TS860 ci Nokian WR (tusim) D3. Vsetky tri modely maju smerovy dezen, nie asymetricky. Jazdil som aj na otcovom aute, kde ma Barum Polaris 5 (2354518) a nikde som s ich jazdnymi vlastnostami tiez nemal problem, ci sucho, mokro alebo snehova brecka. Na lade alebo utlacenom snehu som zial nemal moznost vyskusat. Ako lacnejsia moznost myslim, ze celkom solidna gumka.
Este doplnim k tym letnym Matadorkam...ja ich mam uz tusim tretiu sadu. Mal som dve sady Hectorra 2 a teraz poslednu Hectorra 3. Predtym som nepocitoval nejaku neistotu z tychto gum, ale neviem ci tento rok jazdim viac v dazdi, alebo prsi intenzivnejsie, ci to je autom (predtym som jazdil na Alhambre s tazkym V6 vpredu), ale uz som mal zopar takych chvil za dazda, ked sa mi polky stisli tak, ze by cez ne zastruhany vlas nepresiel...uvazujem nad Sava Intensa UHP, na ktore som cital relativne dobre recenzie.
dobre by bolo najskor vyspecifikovat, kolko km rocne nabeha alebo na kolko rokov to planujete pouzivat. take tie Matador, Nokian, Barum .. to jednu sezonu uplne krasne zvladne, ale po lete sa niekam stratia dobre vlastnosti, a druhy rok sa klzes. Zase take tie premium ako Michelin, Pirelli, GoodYear su sice nasobne drahsie, no daju sa jazdit par sezon a deru sa pomalicky. Na pocudovanie su dobre gumy tie japonske Yokohama, ale v tom tvojom rozmere aj Bridgestone. Horsie je ze kazdy rok je ina zmes, kopyto a to co super islo posledne 3 sezony, moze byt terza po novom uz uplny shit. Preto ak to niekto ma na domace cesty, par tisic km za sezonu, lepsie dat uplne nove a kazdy rok dat opat len uplne nove gumy nizsej ci strednej triedy. Vzdy ich po jednej sezone vies strelit, nebudu este vyslahane a neruinuje to rozpocet. Najde sa stale niekto kto ich kupi.
jazdí dosť tuším min rok 18tis...
ale to jazdíme na nom aj do CR k rodine, či do TN , do ta3 a pod v lete nejake HR...
prešla si 206kou, BMW, 320 či M3, Focusom čo derem ja pracovne, a teraz pažout 5008 MPV 2L-HDI
preto požaduje gumky s dobrým gripom, v zlých podmienkach....
nokian nie, mal som WDR4 , grip celkom ušiel v snehu ale nepresvedčili,a boli nachylne na prerazenie.. dve som zrušil...
Kleber krisalp tiež moc nepresvečili, po odporúčaní kamoša z alp. boli take nemastne neslane, univerzalky, na všetko ale priemerné
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Letne 205/55 r17
Zimne 205/60 r16
Drzia perfektne ako letne tak aj zimne.... a to nepatrim k zrovna prehnane opatrnym vodicom....skor naopak
Presne ako píšeš, jeden rok sú Matadory dobré ako tak či už zimné alebo letné. Neskôr je to o hubu. Nie je to môj názor ale mnohých zákazníkov ktorí si tie pneu kúpili a prezúval som ich. Nik si už Matadory nekúpil. Ja som tú chybu urobil tiež len raz. Na dodávku zimné.
Na oboch autách jazdím už len Michelin.
Skoda ze vyhravaju vsetky testy a ludia tomu veria. Za mna letne conti uplna pohroma. Tie gumy je v zakrute mozne dostat do uzkych s prstom v nose.. tam kde ine gumy ani nepiskaju conti uz smykaju.
215/50 R17 poradíte?
215/50 R17 poradíte?
BFGoodrich G-FORCE WINTER 2
Ale co som mal tak boli dobre Goodyear Ultra Grip 7+ ale to bolo 10 rokov dozadu, odvtedy sa uz mohli zmenit neviem.
Este doplnim k tym letnym Matadorkam...ja ich mam uz tusim tretiu sadu. Mal som dve sady Hectorra 2 a teraz poslednu Hectorra 3. Predtym som nepocitoval nejaku neistotu z tychto gum, ale neviem ci tento rok jazdim viac v dazdi, alebo prsi intenzivnejsie, ci to je autom (predtym som jazdil na Alhambre s tazkym V6 vpredu), ale uz som mal zopar takych chvil za dazda, ked sa mi polky stisli tak, ze by cez ne zastruhany vlas nepresiel...uvazujem nad Sava Intensa UHP, na ktore som cital relativne dobre recenzie.
jazdí dosť tuším min rok 18tis...
ale to jazdíme na nom aj do CR k rodine, či do TN , do ta3 a pod v lete nejake HR...
prešla si 206kou, BMW, 320 či M3, Focusom čo derem ja pracovne, a teraz pažout 5008 MPV 2L-HDI
preto požaduje gumky s dobrým gripom, v zlých podmienkach....
nokian nie, mal som WDR4 , grip celkom ušiel v snehu ale nepresvedčili,a boli nachylne na prerazenie.. dve som zrušil...
Kleber krisalp tiež moc nepresvečili, po odporúčaní kamoša z alp. boli take nemastne neslane, univerzalky, na všetko ale priemerné
prejden do Rk do roboty a už mi začína.
ešte dodám- zjazdí to za 3-4 zimy....