Jelikož žijeme v těžkém období, rozhodl jsem se pomoci a přihlásil jsem se jako dobrovolník na test Ruské vakcíny proti Covidu 19.
Včera ráno jsem v Praze dostal pяvní dávku a musím říct že vakcína je иaprosto вezpečná bez žádиých veдlejších účiиků. Nicméиě я чувствую себя немного странно и я думаю, что вытащил ослиные уши.
Tento príspevok vyhodnotili používatelia ako nekvalitný alebo ofenzívny, a preto sa nezobrazuje visibility
A aj si čítal, čo som tu pridal ? Či si len pridal “ Pepíkov vlhký sen “ ? Apropo , ukážkový čechúnsky vychcálizmus v praxi . Zarobiť ešte za pár” zelených dní “ a po nás potopa ... im vykoľajim tie žlté prestarnuté pi*voviny alias Covid vlaky
tvoj problem je hlavne vseobecny - dnes nieco vybavovat, zajednavat a platit zalohy na par tyzdnov dopredu sa jednoducho neda. lenze bez toho aby si vybavoval niektore "veci" v predstihu to tiez nejde. takze co? ako dalej?
Až raz budeš organizivať vlastnú svadbu tak zistíš. Bez zajednávania a vybavovania mesiace (dokonca aj viac ako pol roka) dopredu to absolútne nejde, nemysliteľné.
Niekde sme museli aj robiť kompromisy, napr. hudba už na trištvrte roka dopredu rezervovaná, brali sme čo bolo.
EDIT tak už aj náš nesvojprávny podpriemer si robí politické PR a zachraňuje preferencie za tie hlúpe nariadenia a kľučkuje na fejsbúčiku ako uplakaný chlapec čo rozbil susedom okno...
Tento príspevok vyhodnotili používatelia ako nekvalitný alebo ofenzívny, a preto sa nezobrazuje visibility
Ta zena za to ze je tucna az tak nemoze. A aj keby mohla, tak chuda bude stale vrah.
To je take tazke vypytat od dobrovolnych hasicov alebo rybarov zasadacku, alebo krcmu nezavazne?
A babky napecu tyzden predtym 10 krabic kolacov doma.
Na dedinach je to ine. Tazko tam budu 2 svadby za sobotu.
Premier ma v tom mrncani silnu konkurenciu v poslednych dnoch. Neberte nam nase svadby, to sa bez nich fakt nedaaaa.
A treba DJa a kraviny, lebo s 3 promile je kazdy filharmonik.
PS moja bola vybavena do 3 tyzdnov, samozrejme nie 150 ludi s ktorymi nemas sancu prehodit ani 2 vety
Dalsich 12 hospitalizovanych naviac, uz 141 ak by niekto to pocital ze to su len cisla sportky bez priznakov. U nasich pribuznych su tiez uz chori, vedia ze su chori, lebo maju priznaky. Ovca nemoze povedat ze virus neexistuje lebo nikoho takeho nepozna.
Nejde o to či sa ja cítim kompetentnejší, ale kam sa preboha stratil zdravý rozum? Veď aj malé deti už vidia že niektoré nariadenia a opatrenia sú na hlavu a odporujú si, viď príklad s počtom ľudí reštika vs. svadba.
Kazdy ma ten svoj zdravy rozum. Inak situaciu vnima doktor, inak ten, co planuje svadbu a inak nezamestnany, co nema nic nasetrene, doma hladne krky a o pracu prisiel kvoli covidu (ten bude chciet chodit do prace aj cez mrtvoly - doslovne). O cakajucich pacientoch nehovoriac.
Ak tento rok planoval niekto klasicku velku svadbu, tak ma bohuzial smolu. Nie kvoli vlade/opatreniam, ale kvoli covidu. Inak to opatrenie co spominas (pocet svadba vs. restika) povazujem za logicke.
Nezabudaj, ze aj ked by limity boli ine a svadba bola "legalna", mnohi by aj tak ucast zvazovali/neprisli/prisli z povinnosti, alebo sa tam nebudu citit uplne v pohode. Skratka teraz to nie je take, ako byvalo. Aj na to by si ty, ako organizator mal brat ohlad.
nuž tak to neviem čomu nerozumieš. v marci bola príprava na obrovskú pandémiu a tí tvoji retardi sa tešili ako sa prímajú opatrenia. Potom ale zistili, že korona vlastne nejetvuje, tak zmenili názor. Ty si nikdy nezmenil názor vo svetle toho čo si zisitl? Teraz sa nebavme o tom čo a kde je pravda, len nechápem čo na ich správaní nechápeš
lapaloma, ja neuvazujem emocne a nikdy sa nepridavam k nazoru len preto, ze ho zdiela masa oviec. Snazim sa uvazovat hned na zaciatku logicky a studujem nie co mi ponukne jedno medium ale aj mnozstvo inych aj zahranicnych. Vyberam si len to logicke. Nemam rad ako ovca jedno svoje medium, ktore hudie na emocnu notu jedinca, ked mam emocie zakrpatene.
Mne je jedno ze vytrcam z davu. Mam dostatok volneho casu, ktory sa neda inak vyuzit ako studovanim (bez bicykla, sporaku, televizora, veci co si so sebou nemozem do batoha vziat), podrobne studujem vedecke informacie a davam si ich logicky dohromady.
Sledujem lekarov. Aj u nich niektrori menia nazory a dali sa v marci emocne zmanipulovat.
Tak ako Bukovsky a dalsi si chcu odkrojit trochu slavy.
Treba pouzivat zdravy sedliacky rozum a nedat sa manipulovat.
V dnesnej dobe sa na ludi vali obrovske mnozstvo informacii a ludia s priemernym alebo s podpriemernym IQ bez dostatku volneho casu uveria tomu co ich viac emocne nadchne.
Troll to vyuzije na vytvorenie emocnych protestov a upravi fotky z nejakej katastrofy, ze rakvy su kvoli korone.
Dnes je na CS History o 20:00 dokument Trolling na vzestupu.
Sleduj ho, alebo si to pozri na youtube.
Aj Krcmery odisiel zo stabu, lebo odbornici su pod tlakom a nastava syndrom vyhorenia, pri ktorom mozu robit chyby.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Včera ráno jsem v Praze dostal pяvní dávku a musím říct že vakcína je иaprosto вezpečná bez žádиých veдlejších účiиků. Nicméиě я чувствую себя немного странно и я думаю, что вытащил ослиные уши.
Myslím, že sa mýliš : "Útěk před testováním. RegioJet zvýší kapacitu spojů na Slovensko"
https://www.idnes.cz/ekonomika/zahranicni/regiojet-cesko-slovensko-kapacita-spoju-omezeni-pohybu-rizikova-zeme-koronavirus.A200914_193423_eko-zahranicni_wass
Až raz budeš organizivať vlastnú svadbu tak zistíš. Bez zajednávania a vybavovania mesiace (dokonca aj viac ako pol roka) dopredu to absolútne nejde, nemysliteľné.
Niekde sme museli aj robiť kompromisy, napr. hudba už na trištvrte roka dopredu rezervovaná, brali sme čo bolo.
EDIT tak už aj náš nesvojprávny podpriemer si robí politické PR a zachraňuje preferencie za tie hlúpe nariadenia a kľučkuje na fejsbúčiku ako uplakaný chlapec čo rozbil susedom okno...
To je take tazke vypytat od dobrovolnych hasicov alebo rybarov zasadacku, alebo krcmu nezavazne?
A babky napecu tyzden predtym 10 krabic kolacov doma.
Na dedinach je to ine. Tazko tam budu 2 svadby za sobotu.
A treba DJa a kraviny, lebo s 3 promile je kazdy filharmonik.
PS moja bola vybavena do 3 tyzdnov, samozrejme nie 150 ludi s ktorymi nemas sancu prehodit ani 2 vety
Kazdy ma ten svoj zdravy rozum. Inak situaciu vnima doktor, inak ten, co planuje svadbu a inak nezamestnany, co nema nic nasetrene, doma hladne krky a o pracu prisiel kvoli covidu (ten bude chciet chodit do prace aj cez mrtvoly - doslovne). O cakajucich pacientoch nehovoriac.
Ak tento rok planoval niekto klasicku velku svadbu, tak ma bohuzial smolu. Nie kvoli vlade/opatreniam, ale kvoli covidu. Inak to opatrenie co spominas (pocet svadba vs. restika) povazujem za logicke.
Nezabudaj, ze aj ked by limity boli ine a svadba bola "legalna", mnohi by aj tak ucast zvazovali/neprisli/prisli z povinnosti, alebo sa tam nebudu citit uplne v pohode. Skratka teraz to nie je take, ako byvalo. Aj na to by si ty, ako organizator mal brat ohlad.
Mame tu foristu, co chcel ist na svadbu, ale nesiel, lebo to vyhodnotil ako riziko (hoci podla nicku by som to na neho nepovedal
A najde sa tu aj taky, co mal kvoli rodinnej oslave kamosov v karantene.
https://www.mtbiker.sk/forum/post1630353.html#p1630353
https://www.teraz.sk/slovensko/koronavirus-na-myjave-20-ludi-je-v-k/482718-clanok.html
Pokial viem, vtedy ani zdroj nenasli a to bol koniec jula.
Prieskum o ruskach
https://www.tvnoviny.sk/na-telo/2007158_chcu-este-ludia-nosit-ruska-vysledky-prieskumu-hovoria-za-vsetko?fbclid=IwAR0cMKBh_bP93uqe8w4Q8Iu6nA_Dsv-R6Fi5rR4dlVPbDT0mgXS5jFClFL0
https://dennikn.sk/2037860/odkaz-mms-o-epidemiologovi-andersovi-tegnellovi-ktory-sa-stal-vo-svedsku-celebritou/?ref=tit
https://www.ft.com/content/5cc92d45-fbdb-43b7-9c66-26501693a371
Mne je jedno ze vytrcam z davu. Mam dostatok volneho casu, ktory sa neda inak vyuzit ako studovanim (bez bicykla, sporaku, televizora, veci co si so sebou nemozem do batoha vziat), podrobne studujem vedecke informacie a davam si ich logicky dohromady.
Sledujem lekarov. Aj u nich niektrori menia nazory a dali sa v marci emocne zmanipulovat.
Tak ako Bukovsky a dalsi si chcu odkrojit trochu slavy.
Treba pouzivat zdravy sedliacky rozum a nedat sa manipulovat.
V dnesnej dobe sa na ludi vali obrovske mnozstvo informacii a ludia s priemernym alebo s podpriemernym IQ bez dostatku volneho casu uveria tomu co ich viac emocne nadchne.
Troll to vyuzije na vytvorenie emocnych protestov a upravi fotky z nejakej katastrofy, ze rakvy su kvoli korone.
Dnes je na CS History o 20:00 dokument Trolling na vzestupu.
Sleduj ho, alebo si to pozri na youtube.
Aj Krcmery odisiel zo stabu, lebo odbornici su pod tlakom a nastava syndrom vyhorenia, pri ktorom mozu robit chyby.
K Svedsku by sa mohol vyjadrit aj Ramon1