Mne nedavno niekto hadal 16 rokov z dialky, 25rokov z blizka a pokladnicka si pred 3 rokmi pytala obciansky, ked som kupoval hruskovicu. Pritom mam po 40ke.
Mne nedavno niekto hadal 16 rokov z dialky, 25rokov z blizka a pokladnicka si pred 3 rokmi pytala obciansky, ked som kupoval hruskovicu. Pritom mam po 40ke.
Vuk paráda, gratulujem, možno, že o takých desať rokov ti tú hruškovicu odmietnu predať, a občiansky vyhlásia za sfalšovaný
https://sk.mapy.cz/s/hakusodoco
Nie kazdy ma viac bicyklov a ked ide 5km na navstevu k tete, vezme ten co ma.
Mozno keby neboli ebiky, tak by ju to nedostalo. Najlepsie sa hodnoti ebik tomu, co uz ma na klasickom nieco odjazdene, aj HT aj full, rozne plaste, naslapy.... Ten co jazdi aktivne na klasickom je natrenovany a vidi to inak, ak na trase nema kopce a byva v panelaku. A podmienka na dobre hodnotenie ebiku je aj, financne podmienky, bytove (vynasanie po schodoch), trasy bez prekazok, nie moc technicky zjazd a velky rozsah prevodov. Ak dam slabochovy 29" bik s 1x12 (34 - 11/46) tak bude v kopci plakat mna nebavi bicyklovanie. Videl som tak plakat v kopci na horskej premii 10rocneho a otec sa mu smial.n
Ked sadnem na ebik a predtym som jazdil len po meste do prace na ukrajine 2km, neviem spravne v tazkom terene s vyslapom a technickom zjazde na rockgardene a s bunnyhopmi zhodnotit vyhody lacneho 27,5kg ebiku, 680mm riadidla, bez zamykania a teleskopky s nevhodnymi plastami voci 15 000€ klasickemu 8,5kg specialu s 2 prevodnikom s maximalnym rozsahom, teleskopkou, zamykanim z riadidiel, plastami presne pre urceny teren a po jazde budem zhanat niekoho kto mi ho pomoze vyniest ako postel, ked sa stahujete.
Tak ako objavoval ten chlap vo videu rozdiely bicyklov a kupoval postupne lepsie.
Ebik sa nema kupovat po zhliadnuti videa Sajfu, ako vysiel na Zeleznu studnicku na ebiku. Treba si dat podmienky na zhodnotenie vyhod na nevyhod. Ide aj o geometriu, vyladenie tlmenia, nahustenie plastov. A ak si zvoli nespravnu velkost a este jej muz da nizko sedlo, tak bude kazat strkat celu cyklistiku niekam do ...
Clovek bez tychto znalosti zhodnoti na 5 hviezdiciek nejaky smejd, len preto, ze predtym jazdil na este vacsom smejde s hrdzavou vytahanou retazou a zadretymi loziskami 2x tazsom bez odpruzenia.
Myslim, ze sa tu pise o elektrikaroch a co si o nich myslime...Bohuzial, tento plevel sa rozmnozuje neuveritelne rychlo. A mnohi si myslia, aju cyklistiku robia a pritom sa len vozia.
Zato už len ty sa namakáš, tie prevýšenia čo dávaš 160m na 69 km 😀😀😀. Si vyskúšaj vyšliapnuť nejaký poriadny kopec na ebajku na eco režime a potom napíš ako si sa "povozil".
Bohuzial, byvam v Bratislave a ked chcem dobre a relativne bezpecne cesty, tak smer Rakusko a tam sa tazko nahanaju vyskove metre. Tento rok vystrajal maly strapaty hajzlik, tak sa von moc nedalo jazdit. Ale vlani napriklad Vrsic a Zoncolan (najdes v historii), predvlani tazka operacia srdca (temu si mozes najst)... Predtym Stelvio, Gavia, niekolkokrat Sela Ronda a par pasov okolo.
A vsetko za vlastne, bez podvodu s motorcekom
Ebikeri podvodnici niesu, natrapia sa rovnako ako klasikari. V technickej jazde, rockgardene, zjazdoch a rovine, ak nefuka protivietor je to zbytocna zataz.
Aj ebik moze mat 18 nevyhod a len 2 vyhody. A ak kovadline dojde baterka.... Zalezi aky slaby je jazdec, ake trasy jazdi a ake ma bytove podmienky.
Som cital, ze si niekto kupil motorku, nedociahol nohami na zem, na krizovatke na cervenej sa s nou prevratil a taxikar mu ju pomahal dvyhat. Inak by tam zostala lezat.
Ebik je kovadlina.
Proč nechceme na Rychlebských stezkách e-bajky? http://www.rychlebskestezky.cz/cs/stezky/proc-e-bike
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
lebo to uz nikto necita ...
Vuk paráda, gratulujem, možno, že o takých desať rokov ti tú hruškovicu odmietnu predať, a občiansky vyhlásia za sfalšovaný
A ešče ma to nezhodilo Ainštaine. Možno je to tým že mi hruškovica nešmakuje.
Nie kazdy ma viac bicyklov a ked ide 5km na navstevu k tete, vezme ten co ma.
Mozno keby neboli ebiky, tak by ju to nedostalo. Najlepsie sa hodnoti ebik tomu, co uz ma na klasickom nieco odjazdene, aj HT aj full, rozne plaste, naslapy.... Ten co jazdi aktivne na klasickom je natrenovany a vidi to inak, ak na trase nema kopce a byva v panelaku. A podmienka na dobre hodnotenie ebiku je aj, financne podmienky, bytove (vynasanie po schodoch), trasy bez prekazok, nie moc technicky zjazd a velky rozsah prevodov. Ak dam slabochovy 29" bik s 1x12 (34 - 11/46) tak bude v kopci plakat mna nebavi bicyklovanie. Videl som tak plakat v kopci na horskej premii 10rocneho a otec sa mu smial.n
Ked sadnem na ebik a predtym som jazdil len po meste do prace na ukrajine 2km, neviem spravne v tazkom terene s vyslapom a technickom zjazde na rockgardene a s bunnyhopmi zhodnotit vyhody lacneho 27,5kg ebiku, 680mm riadidla, bez zamykania a teleskopky s nevhodnymi plastami voci 15 000€ klasickemu 8,5kg specialu s 2 prevodnikom s maximalnym rozsahom, teleskopkou, zamykanim z riadidiel, plastami presne pre urceny teren a po jazde budem zhanat niekoho kto mi ho pomoze vyniest ako postel, ked sa stahujete.
Tak ako objavoval ten chlap vo videu rozdiely bicyklov a kupoval postupne lepsie.
Ebik sa nema kupovat po zhliadnuti videa Sajfu, ako vysiel na Zeleznu studnicku na ebiku. Treba si dat podmienky na zhodnotenie vyhod na nevyhod. Ide aj o geometriu, vyladenie tlmenia, nahustenie plastov. A ak si zvoli nespravnu velkost a este jej muz da nizko sedlo, tak bude kazat strkat celu cyklistiku niekam do ...
Clovek bez tychto znalosti zhodnoti na 5 hviezdiciek nejaky smejd, len preto, ze predtym jazdil na este vacsom smejde s hrdzavou vytahanou retazou a zadretymi loziskami 2x tazsom bez odpruzenia.
Skor by som napusal, ze zacina s vozenim sa a ma z toho vlhke gatky
Najlepšie keby to tu admin premazal.
A vsetko za vlastne, bez podvodu s motorcekom
Aj ebik moze mat 18 nevyhod a len 2 vyhody. A ak kovadline dojde baterka.... Zalezi aky slaby je jazdec, ake trasy jazdi a ake ma bytove podmienky.
Som cital, ze si niekto kupil motorku, nedociahol nohami na zem, na krizovatke na cervenej sa s nou prevratil a taxikar mu ju pomahal dvyhat. Inak by tam zostala lezat.
Ebik je kovadlina.
Proč nechceme na Rychlebských stezkách e-bajky?
http://www.rychlebskestezky.cz/cs/stezky/proc-e-bike