JoKo napísal:
Skor by som napusal, ze zacina s vozenim sa a ma z toho vlhke gatky

No takých ako ty strašne irituje keď ich predbehne rovesníčka na ebajku z Lidla.
Podľa tvojich výkonov čo tu prezentuješ, by si jej ani na ebajku nestíhal. Nehovoriac o tom, že tu hejtuješ všetko v akejkoľvek téme. Nie len ebajky. Mohlo by to byť vekom. Ale ty to máš isto vrodené.
Niekto kto nikdy nebicykloval si kúpil ebajk a teší sa z 24 km, tak to dal na Facebook. Trollovia to musia hejtovať. Čo sa stalo ne Facebooku nech ostane na Facebooku. Koho tá komunita zaujíma?
19.09.2020 - 23:48:58
01
Ja som bol dnes označený za hekera... Vraj mám odblokovaný ebajk... Predbehol som jedne žiletkára a potom so mnou išiel v háku... Hneď sa smial, že jak to blokujú, keď každý si to odblokuje 😀 takže som ebiker 😂😂😂 srdce mi išlo vyskočiť na mesiac ale nechal som ho za sebou. Ale neee... Keby zabral, ja by som už asi nepridal, točil som už jak vrtuľa (40kmh)
20.09.2020 - 00:47:17
00
až sa divím aké tu niektorí dokážete splodiť myšlienky. emtb je ďaľší rozmer cyklistiky, ako pred rokmi prišli mtb, teraz sú to emtb, o 20 rokov možno zase príde niečo nové. že sa niekto nevie správať nie je chyba zariadenia, ale diagnóza jednotlivca, nech sedí na čokomkoľvek.
20.09.2020 - 07:05:56
06
Joe70 napísal:
Niekto kto nikdy nebicykloval si kúpil ebajk a teší sa z 24 km, tak to dal na Facebook. Trollovia to musia hejtovať.

to nie je hate..to je robenie si z niekoho srandu..proste mi to prislo smiesne..zabijem sa ? :)
24 Km s baterkami,ruksakmi a este sa tym idem chvalit..ved to je cista sranda..neber to osobne :)
20.09.2020 - 10:33:05
04
Ja si myslim, ze je to skor bojazlivost zajst dalej na prvu jazdu. Ze co ked dojde baterka, co ked nebude vladat. Zoznamovanie sa s ebikom.
Alebo jednoducho nemala cas. Poobede ju doma cakalo pranie, pecenie, pride navsteva, hrabanie pokosenej travy...
20.09.2020 - 11:26:37
01
Ľudia si kúpia ebajk nie kvôli vozeniu sa ale kvôli tomu, že je to in. A vlastne väčšinu vecí kupujú len kvôli tomu... Najviac sa mi ale ľúbia ľudia, čo si kúpia ebajk a 5-10km ho vozia autom aby si s ním mohli zašpotovať na rovnej cyklotrase 30km 😂 kvôli tomu majú na aute nosič a cyklooblečenie Castelli a čo hlavne, brašnu plnú náhradných dielov a naradia. Čo keby sa niečo pokazilo... A hlavne treba gumy Schwalbe Nobby Nick na cyklotrase 😂 v lese ho nestretneš, veď tam je blato, len za slnečného dňa na asfaltovej cyklotrase 😂😂😂
20.09.2020 - 12:32:42
08
No a čo,nech si každý kúpi čo chce a vozí sa kde chce. Neviem čo tu riešite pomaly by ste chceli ľuďom rozkazovať čo si majú kúpiť a kde sa majú voziť. Keď niekto chce voziť náradie, nech ho vozí alebo nech za sebou ťahá aj celý montážny vozík a kto nechce nech neberie nič. To je také ťažké pochopiť, že existujú aj ľudia čo nemajú čas ísť 3-4krát do týždňa na výjazd a vybehnú raz dva krát do mesiaca. Taký človek nemá nárok si kúpiť dres casteli? No nech si ich kúpi aj desať veď to nie sú vaše peniaze, tak neviem prečo to tu treba riešiť.
20.09.2020 - 13:02:07
011
corsair napísal:
Ľudia si kúpia ebajk nie kvôli vozeniu sa ale kvôli tomu, že je to in. A vlastne väčšinu vecí kupujú len kvôli tomu... Najviac sa mi ale ľúbia ľudia, čo si kúpia ebajk a 5-10km ho vozia autom aby si s ním mohli zašpotovať na rovnej cyklotrase 30km 😂 kvôli tomu majú na aute nosič a cyklooblečenie Castelli a čo hlavne, brašnu plnú náhradných dielov a naradia. Čo keby sa niečo pokazilo... A hlavne treba gumy Schwalbe Nobby Nick na cyklotrase 😂 v lese ho nestretneš, veď tam je blato, len za slnečného dňa na asfaltovej cyklotrase 😂😂😂


veľmi skreslený názor, ale netvrdím, že sa nenájdu aj takí. lenže, platí to rovnako pre klasické mtb, žiletky, autá a kadečo iné, niektorí ľudia majú potrebu zaujať za každú cenu a kupovať si veci ktoré plnohodnotne nevyužijú.
20.09.2020 - 13:48:14
05
Ak by sa hlupaka neupozornilo, tak by cely zivot zil v chybe a trapil by sa, ze co ste ma neupozornili skor, ked by prisiel na to ze tamto je lepsie, len o tom nevedel.
Ja som sa dlho bal naslapnych pedalov. Raz som ich kupil, riskol to ci to niesu vyhodene peniaze a hned na prvej jazde som si ich zamiloval a vymenil aj na dalsom bicykli.
10 kamaratov so mnou odmietalo do lesa do kopca, vzdy vysli 100m pod vrchol k studnicke a naspat dole tou prudkou burinou pomaly schadzali, ze kto by sa tam hore trepal. Potom jeden invalid raz siel so mnou a zistil ze je tam druha cesta ovela pohodlnsia ako to ich schadzanie. Ked nevyskusas, nemal by si hodnotit.
20.09.2020 - 13:54:56
00
Hosť napísal:
. Taký človek nemá nárok si kúpiť dres casteli? No nech si ich kúpi aj desať veď to nie sú vaše peniaze, tak neviem prečo to tu treba riešiť.

Príde mi to proste smiešne... To je všetko
20.09.2020 - 13:59:25
05
Ale to máš tak aj napríklad s autami. Koľko ľudí si kúpi obrovské SUV, motá sa s tým len po meste a najväčší kpoec čo to SUV prejde je vjazd do podzemnej garáže.
20.09.2020 - 14:04:52
00
corsair napísal:
Príde mi to proste smiešne... To je všetko

Ak si kupi casteli len preto aby mal casteli. Aj ked to naplno nevyuzije, tak to kupil kvoli emociam.
Tak ako zena, ked si kupi zltu kabelku, k zltym satam, alebo s nejakou znackou.
To je ako kupit flasu vody a vyliat ju do jazera, pre dobry pocit.
20.09.2020 - 14:08:57
00
Hosť napísal:
Ak by sa hlupaka neupozornilo, tak by cely zivot zil v chybe a trapil by sa, ze co ste ma neupozornili skor,

Tak len aby si netvrdil, že si nebol na svoju chybu upozornený ;)
20.09.2020 - 20:11:38
03
tulenik napísal:
Pán, dáma aj čokoľvek iné v akomkoľvek veku bude, na tvoje veľké zdesenie, taký/á/é/whatever, ako sa JEMU bude chcieť a do čoho TEBA prd makový. Ako hovorí Zmikund, líška podšitá, se stim smiř!
A k tej tzv. úcte. To je atribút, ktorý sa neprideľuje automaticky, ale ktorý si treba zaslúžiť/vyslúžiť. Napríklad - v cyklistike - výkonom, a to, tramtadadá, bez asistencie motora.



Hehe, nuž tak si vyfúkol paru. Vytrhol si z kontextu jednu moju vetu, a uľavil si si. Mal si zrejme citovať celý môj príspevok, keď Ti na prvýkrát unikla pointa. Tá spočívala v tom, že je podivné používať výrazy ako "podvodník" a "plevel" len preto, že užívatelia fóra jazdia na ebajkoch. Predstav si modelovú situáciu, že máš na nejakú vec iný názor, alebo ak chceš, že neprechovávaš voči niekomu úctu či rešpekt. To je absolútne ok, je to bežné. Ale aj tak človeka, ku ktorému nemáš úctu či rešpekt, zrejme nenazveš automaticky "podvodníkom" či "plevelom" v bežnom živote, navyše keď sa ani naživo nepoznáte. To bola moja pointa, a myslím, že podobne to zrejme vyhodnotili aj užívatelia, keďže príslušné JoKo-ve príspevky sa nezobrazujú, lebo "boli užívateľmi vyhodnotené ako nekvalitné".

Ja si ale myslím, že Tebe pointa neunikla, si muž briskného intelektu, a obaja vieme, že tento Tvoj výstup mal korene v úplne inej téme, kde sme sa nedávno stretli.

Tak nech sa Ti darí, veľa neelektrických kilometrov a ešte viacej zdravia, peace. :y:
20.09.2020 - 20:11:49
04
Hosť napísal:
No nech si ich kúpi aj desať veď to nie sú vaše peniaze, tak neviem prečo to tu treba riešiť.

No, ak je to statny zamestnanec, tak by to mohli byt aj tvoje peniaze. Ale to len tak na odlahcenie :)

Moj nazor je taky, ze nieco sa vyrabat a predavat musi, kedze sme stale konzumna spolocnost. Nech je to radsej ebike ako 2m telka alebo smatlafon s desiatimi cockami. Ja mam svoje biky, svoj styl jazdenia, svoju vasen pre tento sport. Mna nemaju preco iny bikeri iritovat. Toboz ti s motorom.
Keby som predsa len mal nieco zhejtovat, bol by to fakt, ze nie kazdy biker si vie nastavit predne svetlo tak, aby v noci neoslepoval oproti iduceho cyklistu. Prim v tomto hraju zilinske zdielane bicykle. Tie to maju nastavene uplne napikacu.
20.09.2020 - 23:29:08
05
keyboard_arrow_up