Samozrejme 😄🤦♀️ .Tak,co neurobi predajca aby predal co ma na sklade..?
Vies,mne ako laikovi,to vela nevravelo,od toho tam boli ini.
Dobre,3mesiace mi trvalo kym som na to prisla🙈
Tak o tomto by sa v tejto téme dalo veľa písať,ale tu je to naozaj zbytočná strata času a nakoniec ešte z teba spravia idiota
Tak. Človek chce poradiť a ešte ťa tu zdrbú...posed sa ešte doladí, je to fotené moc zblízka, moc zdola... Radšej nič nepísať a predajcovia sa pozbavujú skladových ležiakov
pozeram na tie kolesa... to je teraz nejaka nova ficuria ten zliabok na boku rafika...?
Urcite je to zdovodnene lepsou aerodynamikou ..alebo tuhostu...alebo len jednoducho obchodny trik ze aha cosi nove......?
pozeram na tie kolesa... to je teraz nejaka nova ficuria ten zliabok na boku rafika...?
Urcite je to zdovodnene lepsou aerodynamikou ..alebo tuhostu...alebo len jednoducho obchodny trik ze aha cosi nove......?
Uz par rokov a maju to este aj kolesa so starsou grafikou
Diky..tieto kolesa nejako usli mojej pozornosti. V reklamnom videu hodili do placu usporu az do 10w oproti klasickym karbonovym kolesam bez zliabku...? To uz je odst odvazne tvrdenie si myslim...
V každej reklame je len 10% pravdy , takže ten 1W by mohol byť reálny Nám to však môže byť jedno, aj tak to nedokážeme využiť Mňa osobne to z hľadiska dizajnu neoslovilo.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Skladam si staru ziletku s CrMo ram 60.
Tak ten Cube bol fakt "dobra" velkost??
Samozrejme 😄🤦♀️ .Tak,co neurobi predajca aby predal co ma na sklade..?
Vies,mne ako laikovi,to vela nevravelo,od toho tam boli ini.
Dobre,3mesiace mi trvalo kym som na to prisla🙈
A pritom sme ti to hovorili hneď
Mozem ja za svoju sprostotu..a predajcom sa podakovat za ich ochotu.
No vam taktiez,uz vase rady budem brat vazne😉
Ona aspon nato prisla po 3 mesiacoch
Uz drzim hubu a krok 😃 . Uz len sem s radami
Tak. Človek chce poradiť a ešte ťa tu zdrbú...posed sa ešte doladí, je to fotené moc zblízka, moc zdola... Radšej nič nepísať a predajcovia sa pozbavujú skladových ležiakov
Urcite je to zdovodnene lepsou aerodynamikou ..alebo tuhostu...alebo len jednoducho obchodny trik ze aha cosi nove...
Urcite je to zdovodnene lepsou aerodynamikou ..alebo tuhostu...alebo len jednoducho obchodny trik ze aha cosi nove...
Uz par rokov a maju to este aj kolesa so starsou grafikou