Dieťa v škôlke s Covid a skončili sme v karanténe...
No vidíš , to je ta kovidova ironia . Doma sedíš , Čechov sa strániš / čo je mimochodom správne / a dieťa ma v škôlke koviďáka . Škôlka je zlá , rúška neboli povinne . Školy sú bezpečnejšie ...
Sú celá rodina pozitívny, no bez príznakov. Od stretnutia s pozitívnym prešlo 8 dní, kým ich dohľadali. Tak, že ešte 2 dní v karanténe, aby bolo tých 10 dní...no a my s nimi tým pádom.
A akurát na víkend...chcel som na bike...
Ramon1 malú som rovno odhlásil do konca Novembra...kým neprebehnú testy.
Vyzerá, že nakoniec to nedopadne zle. Vojaci to celkom zvládli. Naď sa javí ako kompetentný človek na svojom mieste. Niektorí sa mu smiali, že robí frajera, ale zobral to pekne vojensky s chladnou hlavou. A presne vojaci sú na takéto situácie idealni, neriadia sa emóciami a predsa aj v ľuďoch vzbudzujú trochu rešpekt...
O tom, že sa na antigénové testy nedá úplne spoliehať, sa presvedčili v Nitre. V momente, keď po spomínanom plošnom testovaní pacientov zachytili šiestich pozitívnych pomocou PCR metódy, spravili im aj antigénové testy. „Iba jeden bol pozitívny, u piatich vyšiel falošne negatívny výsledok, a pritom mali covid-19,“ podotkol Visolajský.
To nie je falošne negatívny výsledok, keď je už vírus neaktívny a ostávaju po ňom v tele nefunkčne RNA fragmenty ktoré zachytí len PCR. To je len negatívny Ag test. To keď aj protilátky sú potitívne dlho po prekonaní ochorenia, tak to je falošne pozitívny výsledok? Rozhodne nie. Preto to nemôže vyhodnocovať hocikto.
jordi áno... Bývam pri krčme a polovica otcov spolužiakov cucá pivo na terase.
bol som pred hodinkou ešte poštu vybaviť v petržalke, ide sa tam hore na terasu kde je taká krčma, plná terasa štamgastov aj do vnútra si behali ako chceli, tak o com toto, ja toto nepochopím, že musí na just niekto do krčmy
Ma tu zase niektori ukrizuju, ale v tych okresoch otestovali zatial okolo 41000 ludi. Do 20:00 tipujem, ze bude 45000. Zije v nich cca 216000. To za tri dni nedaju. A tie dalsie testovania to su uplne ine pocty. Za dva vikendy sa to urcite nestiha.
trosku som sa v tom stratil -
ked zaviedli opatrenia - bolo v nich ze pri sporte rusko netreba, beriem to tak ze to plti stale
zakaz vychadzania sa nevstahuje na pobyt v prirode v ramci okresu - ale tak snad mozem na biku ist 20km po asfalte k lesu? ci?
neriesim teraz zdravy rozum ale ako su nastavene opatrenia - rad by som ich dodrzal, nech nevytvaram nejaky zbytocny konflikt alebo problem.
Žiaden test, vyšetrenie nie je 100%. Ani PCR, ani keby mali naozaj symptomatický COVID-19. Bože, hľadáte problém kde nie je. Ak tak, problém je v technickom zabezpečení...
Ľudí na Orave a v Bardejove Matovič vyzval, aby ani po negatívnom antigénovom teste neskladali rúška a naďalej dodržiavali pravidlo ROR – rúška, odstup a dezinfekcia rúk. „Tí, čo ste dnes dostali do ruky papier, že ste negatívni, pozor, zajtra bez najmenších problémov môžete byť infekční,“ povedal.
Žiaden test, vyšetrenie nie je 100%. Ani PCR, ani keby mali naozaj symptomatický COVID-19. Bože, hľadáte problém kde nie je. Ak tak, problém je v technickom zabezpečení...
no lebo mna by nenapadlo sa ísť otestovať 2x, v podstate ked niekto chce negatívny test tak bude chodiť po odberných miestach kým ho nedostane?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
No vidíš , to je ta kovidova ironia . Doma sedíš , Čechov sa strániš / čo je mimochodom správne / a dieťa ma v škôlke koviďáka . Škôlka je zlá , rúška neboli povinne . Školy sú bezpečnejšie ...
🔓 : https://dennikn.sk/2103611/do-konca-novembra-ostanu-doma-deti-od-5-rocnika-vyssie-grohling-oznamil-podrobnosti-k-zatvorenym-skolam/?cst=7b1fed71e1a5c197c5e982af67336b1d6553318a
A akurát na víkend...chcel som na bike...
Ramon1 malú som rovno odhlásil do konca Novembra...kým neprebehnú testy.
bol som pred hodinkou ešte poštu vybaviť v petržalke, ide sa tam hore na terasu kde je taká krčma, plná terasa štamgastov aj do vnútra si behali ako chceli, tak o com toto, ja toto nepochopím, že musí na just niekto do krčmy
ked zaviedli opatrenia - bolo v nich ze pri sporte rusko netreba, beriem to tak ze to plti stale
zakaz vychadzania sa nevstahuje na pobyt v prirode v ramci okresu - ale tak snad mozem na biku ist 20km po asfalte k lesu? ci?
neriesim teraz zdravy rozum ale ako su nastavene opatrenia - rad by som ich dodrzal, nech nevytvaram nejaky zbytocny konflikt alebo problem.
no lebo mna by nenapadlo sa ísť otestovať 2x, v podstate ked niekto chce negatívny test tak bude chodiť po odberných miestach kým ho nedostane?