Spokojný si celkovo s ním? Ak by sa mi podarilo predať Soot-a, tak dosť silno uvažujem nad TREK Checkpoint ALR 5. Majú širšiu škálu veľkostí tak by mi malo skôr niečo sadnúť ako teraz. U Kellysu som medzi S a M a aj po kadejakých úpravách stále cítim, že to nie je ono.
Spokojný si celkovo s ním? Ak by sa mi podarilo predať Soot-a, tak dosť silno uvažujem nad TREK Checkpoint ALR 5. Majú širšiu škálu veľkostí tak by mi malo skôr niečo sadnúť ako teraz. U Kellysu som medzi S a M a aj po kadejakých úpravách stále cítim, že to nie je ono.
Značku Trek jazdím už nejaký čas v spolupráci s firmou Bajkula ktorá ich zastupuje mal som možnosť vyskúšať viacero modelov pred Chcekpointom som jazdil dve sezóny na Domane SL6 a bol nadmieru spokojný len som potreboval čistokrvný gravel s možnosťou širších plastov ( tu mám možnosť s posunom zadné stavby o 1,5 cm dozadu zväčšiť rozvor a dať 45c ) lebo niektoré gravel preteky vyžiadajú širšie plaste hrubší dezén atd... toto bola pre mna ideálna kombinácia až na tie prevody vpredu 40 a vzadu 10/50 čo som vymenil za komplet Force vpredu 36 a vzadu 10/36 čo mne osobne viac vyhovuje. Ostane je všetko perferktne a celkovo Checkpoint ako modelovú radu môžem odporučiť
Pri plastoch 700x40c Bontrager GR1 čo sa dávajú ku bajku som dával dozadu 2,5 vpredu 2,0 v teréne a na ceste 3,0 a na týchto Panaracer Gravelking EXT + 700x38c dávam 1,8 vzadu 1,6 vpredu
volodaj poznám problém s Kellys mal som tiež Soot 70 2019 M lebo som pred ním mal Soot 50 2018 a tam to bolo L čo bolo dosť zle proste oni to robia trosku inak a tie bajky sú veľké... každopádne doprucujem si urobiť bikefitting to by malo výrazne pomôcť aby si sa dostal do správne polohy na bajku ako teraz tak aj do budúcna lebo tie údaje mozes potom aplikovať aj pri kúpe ďalšieho bajku rovnaké kategórie na ktoré jazdis teraz
Širšie plášte z neho gravel nespravia. Predpokladám, že ten rám nie je dostatočne pevnostne dimenzovaný na gravel jazdenie , tak pozor, aby si zbytočne niečo neurval a nespravil si tým viac škody ako úžitku. Opačne z gravelu na cestu to ide, ale toto ja osobne by som radšej neskúšal.
chapem ze viac ludi tomu neveri ale opak je pravdou tym ze Domane ma isospeed vzadu ako aj vpredu roby to z neho vyborne odpruzeni bajk do kazdeho terenu konkretne na tomto modely ( mal som cierny 2020 a tento je model 2021 ) mam odjazdene cca cez 4000km a dokonca som s nim vyslapal na Pajstun ( trosku som sa trapil prevodom ale dal som to vazne paradny bajk a mozem len odporucit momentalne jazdim na Checkpoint SL7 lebo teno kamos odo mna kupil a mozem povedat aj ked je Checkpoint cisty gravel na pohodlie Domane nema ani zdaleka
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Značku Trek jazdím už nejaký čas v spolupráci s firmou Bajkula ktorá ich zastupuje mal som možnosť vyskúšať viacero modelov pred Chcekpointom som jazdil dve sezóny na Domane SL6 a bol nadmieru spokojný len som potreboval čistokrvný gravel s možnosťou širších plastov ( tu mám možnosť s posunom zadné stavby o 1,5 cm dozadu zväčšiť rozvor a dať 45c ) lebo niektoré gravel preteky vyžiadajú širšie plaste hrubší dezén atd... toto bola pre mna ideálna kombinácia až na tie prevody vpredu 40 a vzadu 10/50 čo som vymenil za komplet Force vpredu 36 a vzadu 10/36 čo mne osobne viac vyhovuje. Ostane je všetko perferktne a celkovo Checkpoint ako modelovú radu môžem odporučiť
Pri plastoch 700x40c Bontrager GR1 čo sa dávajú ku bajku som dával dozadu 2,5 vpredu 2,0 v teréne a na ceste 3,0 a na týchto Panaracer Gravelking EXT + 700x38c dávam 1,8 vzadu 1,6 vpredu
chapem ze viac ludi tomu neveri ale opak je pravdou