zaujimaju ma hlavne vyhody a nevyhody UST vs DT swiss riesenia (ale kludne tu rozoberajte aj ine)
takze, ak vsetko dobre chapem...
UST = UST rafik + UST plast + UST ventil
DT = DT rafik + DT tubelesskit + normalny plast*
chapem dobre?
* - k tomu dt tubeless kitu pisu ze len UST plaste ale niekde som tu cital ze aj normalne.. nedefektuje to potom velmi?
+ v DT kite je nejaky maglajz co plast pri defekte lepi, je nieco podobne aj pri UST alebo to tam netreba kvoli hrubke plastov? (a aku uspesnost ma ten maglajz ?
discuss...
Mozem potom pouzit povodnu bezdusovu pasku na rafiku, alebo musim kupit novu ?
Dakujem.
Schwalbe a aj bike-components brandovaná sú mäkké a na fotkách vyzerajú úplne ako dt swiss alebo muc-off - pri Tesa je vidieť, že je hrubšia. (foto 10m rolky a vidíš koľko je navinuté). Okrem tesy lepia tiež lepia dobre - bike-components som predvčerom dával na matný ráfik a bez najmenšieho problému.
Tesa je niečo plastové, nepoddajné, odolné a nelepiace.
Teraz tu mám ešte jednu M-wave a tá je taká poddajná, ale stále hrubá. Tie ostatné spomenuté sú tenšie a tvrdšie. A samozrejme tiež lepí dobre.
tirovaf: na aké ráfiky to dávaš?
Ja sa na to chystám do kolies Newmen Evolution SL A.30 , jazdím ešte stále duše a chystám sa to konečne prekopať tak dúfam že to bude fungovať, aj keď teda mám tam predprípravu tak či nebude škoda strhávať tú schwalbe pásku čo tam už je.
Neviem ako iní výrobcovia ale tu je úplne blbuvzdorné. Je hrubá a tuhá, takže sa nemá ako pokrčiť ani nič iné. Keď zapadne do pätiek ráfiku tak je naopak celkom robotu ju odtiaľ dostať pri výmene š*****v. Plášte s ňou krásne zaskakujú do pätiek už pri nízkom tlaku.