koľko platíš mesačne za onedrive? lebo zase do "lacnej" verzie sa toho veľa nezmestí, alebo tam máš len také, že operatívne fotky/videá a zvyšok zálohuješ inam?
Mam rovnaku licenciu ako clxno. Skladame sa s kamosmi cca 12€/rok za office a 1Tb onedrive. Mam tam cca 600GB fotiek, videi a zaloh z PC. A zaroven si to redundantne zalohujem na domaci NAS
načo rozširovať možnosti úniku/kradnutia? čím menej apiek, tým menej dier. v podstate každý mobil má od výrobcu apku, určenú práve na prenos zo starého telefónu na nový.
k tomu one drive - čím šifrujete dáta pred uložením? neverím že ich len tak darujete mrkvosoftu a spol.
mal by som otazku ohladne gps v telefone - boli sme s kamosom behat, les, clenitejsi teren, no ta ista trasa v rovnakom case. ja som nahraval s xiaomi redmi 5 plus, on tiez xiaomi len o rok novsi telefon. mne oproti jemu zaznamu zakreslilo trasu na strave s ovela vacsimi odchylkami, niektore az trochu vacsie ako zvycajne, napr. bezali sme aj 2x po jednej a tej istej linii (tam a s5), jemu to zaznamenalo uplne presne teda ze v mapke to bolo po tej jednej priamke, mne s odchylkou - namal som to prekryte v jednej ciare, ale v 2 vzdialenych od seba. tiez ja vela usekov mimo ciest co su v tej strava mapovom podklade. je to sposobene tym ze ma novsi telefon s lepsim gps? ci len mne chytilo malo satelitov, tak preto take odchylky?
nieje to telefon ale - ked som dal brytona namiesto na rajdy do vrchneho vrecka v batohu tak zaznam bol ovela horsi. tiez - ked bol bryton novy mal ovela lepsi zaznam ako teraz po 3 rokoch. na nokii 630 mi napr. po 4 rokoch uz ani nechcelo najst polohu na otvorenej luke.
Ťažko povedať (osobne si myslím, že skôr nie), ale je dobré eliminovať čím viac premenných. Nabudúce si môžte napr. skúsiť telefóny vymeniť, aby sa trochu eliminoval "ľudský faktor".
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Smart switch a podobne...
k tomu one drive - čím šifrujete dáta pred uložením? neverím že ich len tak darujete mrkvosoftu a spol.
Edit: inak gugel planuje nejake zmeny
https://vat.pravda.sk/komunikacia/clanok/568534-google-spoplatni-svoje-ulozisko-ponukne-mensiu-bezplatnu-kapacitu/
https://www.mojandroid.sk/apple-iphone-12-recenzia/?fbclid=IwAR3QXrgehr3yfMdXiGH4y1QFz28k828tvEQCiBxLPTmqr7JwCx8MKNR2u3Q