chalani, dnes som kupil toho soota 30tku v M-ku a myslim ze mi velkost celkom sedi, co som spravil dnes cca 15km cestou z obchodu jedine co sa mi nepaci tak je sedlo - je uplne ine ako na mojom terajsom mtb, je trochu uzsie a aj trochu tlaci, akokeby bolo v strede vypuklejsie/vyssie, neviem ci menit za to z mtb, alebo si zvyknem, alebo kupit nove. inak celkom svizny bajk, potom hodim nejake foto
chalani, dnes som kupil toho soota 30tku v M-ku a myslim ze mi velkost celkom sedi, co som spravil dnes cca 15km cestou z obchodu jedine co sa mi nepaci tak je sedlo - je uplne ine ako na mojom terajsom mtb, je trochu uzsie a aj trochu tlaci, akokeby bolo v strede vypuklejsie/vyssie, neviem ci menit za to z mtb, alebo si zvyknem, alebo kupit nove. inak celkom svizny bajk, potom hodim nejake foto
To sedlo zo soota dizajnoval asi niekto v cine v piatok vecer, proste sa pcha do zadku, to je des. To som vymenil ani som na tom nikde nesiel skusat. Ked mas sedlo ktore vies ze ti sedi kup take iste. Je to alchymia najst dobre pasujuce sedlo...
Jo sedlo je individuálne,no aj tak som ho vymenil ako som robil na ňom cez 80-90km už mi dooost vadilo,vymenil som za Specialized. Presne keby si chcel zistím vo fotkách. Inak na MTB mám Phenom a max spokojnosť.
este som si teraz vsimol ze tam je nejako dost volne stredove zlozenie, ked chytim obe kluky a s nimi pohybemem tak tam je vola minimalne 1mm, hybe sa to v stredovom zlozeni :/ je to nejaka vyrobna vada, alebo to zle zlozili? lebo to vyzera akokeby ten stred mal vymlete loziska alebo co.. lavu kluku som este dotahoval, cize urcite je chyba v strede
neviem kolko merias, ale kolesa pod tebou vyzeraju jak nejake 24" pocitiovo s tych pofiekt vyzera ze je ti maly, ale tazko to takto hodnotit, fotky mozu klamat
este som si teraz vsimol ze tam je nejako dost volne stredove zlozenie, ked chytim obe kluky a s nimi pohybemem tak tam je vola minimalne 1mm, hybe sa to v stredovom zlozeni :/ je to nejaka vyrobna vada, alebo to zle zlozili? lebo to vyzera akokeby ten stred mal vymlete loziska alebo co.. lavu kluku som este dotahoval, cize urcite je chyba v strede
Uvoľni ľavú kľuku, s citom dotiahni tú plastovú skrutku čo je vo vnútri ľavej kľuky napr. 20-centovkou a znova dotiahni ľavú kľuku. Tá plastová skrutka je na predpätie ložísk v strede a keď je málo dotiahnutá, tak kľuky lietajú zo strany na stranu po osi otáčania.
Z obrazkov sa mi zda posed o.k. ak sa ti nieco stale nezda mozno by som dal opacne predstavec nech mas kus vyssie rajdy. Ale kukam ze ponovom davaju ine plaste, ja mam na svojom soote 30 este Smart Sam od schwalbe. A v tej novej zltej sa mi paci este viac ako v zelenej
Vedel by mi niekto vysvetlit, preco ma takmer cela rada Kellys Soot lanko k zadnej brzde vedene po vonku? A pritom rovnako dlhe lanko k zadnemu menicu je vedene vo vnutri v rame.
ja si myslim ze posed je fajn, ako som pisal sedi sa na nom celkom pohodlne, niesom natiahnuty a ani sa mi nezda ze som skrceny, len to sedlo trochu tlaci, som zvedavy na nejake 100+km vyjazdy. len ma trochu vystrasili moje fotky ako som sa na nom videl ze to fakt vyzera ako trochu mensi bajk ako v skutocnosti, tak som sa chcel tuto popytat na nejake nazory na velkost. plaste som si nechal vymenit za hladke.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Za tú cenu nie je o čom. Ak ti nesadne, nebudeš škodovať .
To sedlo zo soota dizajnoval asi niekto v cine v piatok vecer, proste sa pcha do zadku, to je des. To som vymenil ani som na tom nikde nesiel skusat. Ked mas sedlo ktore vies ze ti sedi kup take iste. Je to alchymia najst dobre pasujuce sedlo...
Jo sedlo je individuálne,no aj tak som ho vymenil ako som robil na ňom cez 80-90km už mi dooost vadilo,vymenil som za Specialized. Presne keby si chcel zistím vo fotkách. Inak na MTB mám Phenom a max spokojnosť.
Uvoľni ľavú kľuku, s citom dotiahni tú plastovú skrutku čo je vo vnútri ľavej kľuky napr. 20-centovkou a znova dotiahni ľavú kľuku. Tá plastová skrutka je na predpätie ložísk v strede a keď je málo dotiahnutá, tak kľuky lietajú zo strany na stranu po osi otáčania.