Mne uz viac krat aktualizacia zrazila vydrz baterie viac, ako jej skratenie zivotnosti. Raz na Lumii 735 z 2 dni na cca 8-10 hodin pri prechode z WP9 na WP10 a naposledy xiaomi mi9se z android 8 na a9 klesla vydrz z dna a pol na ledva den.
Caute. Neviete mi poradit ako v mobilovom chrome sa da vypnut automaticke spustanie -prehravanie reklam pokial je clovek na datach? Nemam neobmedzene data.a moznost ze.vypnut javu nepovazujem za primerane riesenie. Vdaka
MI prehliadac ponuka blokovanie reklam. Len sem tam ma posle niektora stranka do pecka ze si to mam vypnut a nepusti ma prehliadat. Ale nie je to casto.
Ja používam Blokadu na systemwide blokovanie reklám, čiže funguje v browsery aj apkách už pár rokov používam a nemôžem sa sťažovať 99% času nevidim žiadne reklamy.
dnes isla karta a utopil som dvojtyzdnove jablko XR.... vypnut neisiel, zacalo svietit svetlo, nakoniec asi o 10 minut sa vypol sam a svetko stale sveti a telefon nereaguje.... uz je 7 hodin na radiatore....
mam sa pokusit o reklamaciu v pomaranci alebo rovno do nejakeho servisu nech sa nanho pozru s tym ze stratim zaruku?
jablko predtym som utopil podobne a islo aj bez susenia dalej v pohode
Pani neexistuje nieaky káblik na prepojenie mobilu, tabletu do TV, aby som videl na TV jazdu zwiftu, ktora mi bezi v mobile?
závisí od toho aký máš mobil a televízor... všeobecne to ide cez miracast a chromecast... buď to ide zrkadliť priamo cez wifi (obe zariadenia na nej pripojené), alebo nejakú apku od výrobcu telky, alebo hlavne chromecast od googľa potrebuje taký adaptér do HDMIčka
Edis starsie androidy mali este podporu MHL - bol na to speci adapter micro USB -> HDMI. Ja som to naposledy pouzival na Samsungu S5, co uz teda nejaky ten rok je.
Treba zistit co ti podporuje tablet a co telka.
dnes isla karta a utopil som dvojtyzdnove jablko XR.... vypnut neisiel, zacalo svietit svetlo, nakoniec asi o 10 minut sa vypol sam a svetko stale sveti a telefon nereaguje.... uz je 7 hodin na radiatore....
mam sa pokusit o reklamaciu v pomaranci alebo rovno do nejakeho servisu nech sa nanho pozru s tym ze stratim zaruku?
Nemalo by byť to jablko vodeodolné? Myslím že IP67 má. Celkom smutné, že to takto zlyhalo. Ja môj fon po každom príchode z vonku umývam pod tečúcou vodou, tak dúfam že ho nestretne podobný osud robím to už asi od marca tak zatiaľ sa drží.
a vraj vodotesné, keby tie telefóny aspoň toľko nestáli. Zaujimavé je, že v práci sme mali len 1 utopený a nefunkčný ťamtung ale 5 ajfonov, pričom ťamtungov máme násobne viac. Tak neviem, či používatelia nahruznutého jablka sú menej zodpovední alebo či sú horšie vyhotovené?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Kde a ako? Mám ju a jedinú možnosť, ktorú mi ponúka je upozornenie pri určitom nabití
ja pouzivam tento browser, zalozeny na Chrome ale uz ma vbudovany adbloker...
závisí od toho aký máš mobil a televízor... všeobecne to ide cez miracast a chromecast... buď to ide zrkadliť priamo cez wifi (obe zariadenia na nej pripojené), alebo nejakú apku od výrobcu telky, alebo hlavne chromecast od googľa potrebuje taký adaptér do HDMIčka
https://www.bestbonus.sk/tv-prijimace/10046-bezdratovy-hdmi-adapter.html?gclid=Cj0KCQiAqo3-BRDoARIsAE5vnaJYZxYV8YJfrdYPx0gFHHP0VkA2bjbN_ZCFDHmGTUEwK-3vi7mxpi0aAry3EALw_wcB
Treba zistit co ti podporuje tablet a co telka.
Nemalo by byť to jablko vodeodolné? Myslím že IP67 má. Celkom smutné, že to takto zlyhalo. Ja môj fon po každom príchode z vonku umývam pod tečúcou vodou, tak dúfam že ho nestretne podobný osud
Dokonca ho aj “dezinfikujem” pod vodou s mydlom.