Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Heh, svagor tiez tak, nejaky Cat s androidom a s oblubou demonstroval co ten telefon vydrzi pustanim na macacie hlavy.
Az ho raz pustil na zem, a telefon sa uz nezapol. Ale sklo vydrzalo :D
Zobraziť komentár 30.11.2020 - 12:00:46
00
Neni náhodou určený do prašného prostredia? Evolveo Strongphone som mal aj ja. Nikdy viac. Ťažký, veľký, nejaké extra nárazy neboli, pod vodou vydržal ale raz mi vypadol na betón a nešiel displej. Reklamácia samozrejme ok... Ale teraz mám Motorola Moto G9 play a tá taký istý pád (z takej istej výšky) nie na betón ale asfalt prežila aj bez krytu.
Zobraziť komentár 30.11.2020 - 12:05:18
00
Jako tu nie je čo riešiť...

Mobilní telefony se stupněm ochrany IP67 jsou chráněny před prachem a nebezpečným dotykem a vydrží bez újmy ponoření do vody na 30 minut do hloubky až 1 metr

To je norma... Ale problém je to dokázať, ako ty im, tak oni tebe... Lepšie by bolo keby bol IP68, ale aj s týmto by si mal uspieť...
Zobraziť komentár 30.11.2020 - 12:07:49
00
Autorizovany servis ta posle kadelahsie o to skor, lebo Apple sice tvrdi, ze testuje zariadenia podla IPXX, ale nedava zaruku na poskodenie vodou. A predpokladam, ze v Orangi to budu vediet tiez.
https://support.apple.com/en-us/HT204104
Zobraziť komentár 30.11.2020 - 12:17:02
00
Treba skúsiť
Zobraziť komentár 30.11.2020 - 12:39:36
00
Neni náhodou určený do prašného prostredia? Evolveo Strongphone som mal aj ja. Nikdy viac. Ťažký, veľký, nejaké extra nárazy neboli, pod vodou vydržal ale raz mi vypadol na betón a nešiel displej. Reklamácia samozrejme ok... Ale teraz mám Motorola Moto G9 play a tá taký istý pád (z takej istej výšky) nie na betón ale asfalt prežila aj bez krytu.
Zobraziť komentár 30.11.2020 - 12:51:43
00
IP67 znamená:

6- Max ochrana proti prachu a vzniknutiu častíc stupnica od 0 po 6
7- znamená ochrana pred vniknutie vody v hĺbke 1 m po dobu 30 min stupnica od 0 po 9

8čka by znamenala 1 meter po neobmedzenú dobu, 9 ochrana proti tlakovej vode, čiže plne vodotesné...
Zobraziť komentár 30.11.2020 - 12:56:39
00
Ono apple sa chvali IPXX ale ako uz spomenuli ale nedava nato zaruku. Ono je to aj kvoli tomu, ze gumicky a vsetko ostatne okolo toho co tu vodotesnost zabezpecuje tak ma svoju zivotnost (dost obmedzenu). Aj v hodinkach pri servise mi stale menia gumicky ktore znovu zabezpecuju vodotesnost.
Ale ked ma telefon naozaj len 2 tyzdne stoji to za argumentaciu.
Zobraziť komentár 30.11.2020 - 13:32:59
00
Tesak a co znamena to "utopil" v Tvojom pripade? Namocil si ho pod tecucou vodou? Vystriekal wapkou? Vypadol Ti do 2 metre hlbokej vody? Ja som XR uz umyval pod tecucou vodou a bez problemu. So Samsungom A5 som aj tocil videa pod vodou a bez problemu.
Zobraziť komentár 30.11.2020 - 13:59:17
00
corsair vraj je, ale asi každý výrobca ktorý sa tým chváli na to záruku nedáva. 🙄 Bola to veľká ťažká šunka ktorú som kúpil len kvôli možnosti prijať a zrušiť hovor cez tlačidlá, ale to bola ďalšia blbosť, lebo si vo vrecku veselo vytáčal núdzové čísla. 😄
Zobraziť komentár 30.11.2020 - 14:13:26
01
arrow_leftJezus napísal:
Tesak a co znamena to "utopil" v Tvojom pripade? Namocil si ho pod tecucou vodou? Vystriekal wapkou? Vypadol Ti do 2 metre hlbokej vody? Ja som XR uz umyval pod tecucou vodou a bez problemu. So Samsungom A5 som aj tocil videa pod vodou a bez problemu.

spadol mi do zachoda (do cistej vody) ..... sluchadlom dole, namoceny bol dopoly asi 2 sekundy,potom som ho oplachol na sekundu, utrel...... chcel som ho vypnut, nesiel, zacala svietit ledka blesku ..... dal som ho na radiator a asi za 10 minut zruzovel display a vypol sa..... na sosovkach fotaku bolo vidiet zvnutra "rosu"....
nebolo to z velkej vysky, cca meter mozno, telefon bol v obale.... fakt neviem co sa mu porobilo
tiez mi to je divne, chalan v Orange mi povedal ze v mori pod vodou si s XR-kom fotil rybicky
Zobraziť komentár 30.11.2020 - 14:57:24
00
Keby si splachol, mas o problem menej😉
Zobraziť komentár 30.11.2020 - 15:07:57
02
Len aby, vieš si predstaviť čo by sa stalo, keby sa niekde v potrubí zasekol? :-)
Zobraziť komentár 30.11.2020 - 15:26:35
02
Clovece tak to teda viem velmi dobre.
V 1999 som byval v Rusovciach v prenajatom byte na prizemi. Byt zostal na 2 tyzdne prazdny, medzitym sa nieco stalo s odpadom a zacalo vsetko kypiet z celej bytovky v nasom hajzli a vytekat z bytu von.
Mal som stastie, ze kym som sa vratil, dala to majitelka byt do poriadku.
Zobraziť komentár 30.11.2020 - 16:47:30
00
Tesak ak nevyreklamuju kopie a vsetku komunikaciu s dokladmi posli na SOI. Sice im to trva ale mozes uspiet aj tam. Davnejsie som reklamoval obuv s goretex membranou ktora zatekala a predajca mi dal posudok od ich znalca ze obuv je v poriadku. Dal som spravit svoj posudok a poslal na SOI. Po viac ako pol roku sa mi ozval predajca ze mi vratia peniaze.
Za toto nic nedas.
Zobraziť komentár 30.11.2020 - 17:10:47
00

Výber z produktov

Prejsť do shopu (Elektronika a svetlá / Cyklopočítače)
keyboard_arrow_up