Kategórie
Bike-tech
savings Shimano TL-BR002 lievik pre cestné radenie typu ST
9,90 €
savings
MOC 15,99 €
savings Shimano TL-BR003 lievik na odvzdušnenie MTB brzdy
6,69 €
savings
MOC 14,99 €
Akcia -15% Cyclo tools Dot Brake Fluid brzdová kvapalina, 125 ml
6,89 €
-15%
MOC 8,09 €
savings Shimano minerálny olej do hydraulických bŕzd, 1 l
14,19 €
savings
MOC 30,90 €
savings Shimano minerálny olej do hydraulických bŕzd, 500 ml
12,59 €
savings
MOC 20,99 €
savings Shimano minerálny olej do hydraulických bŕzd, 100 ml
6,49 €
savings
MOC 12,99 €
kedze si tie piesty chodia ako chcu tiez som predny nastavoval tak aby bol kotuc v strede medzery v strmeni, nie stlacenim paky. doladenie piestov som robil vsemozne no toto je jednoduche a sikovne - strcis srobovak a postlacas paku
zihadlo 5 bbb do hope davas metaliky? odkial beries? tu som ich tusim nenasiel
skušal som aj ECB učinok výborný, len šli za 2 mesiace dolu
Pri roztlačaní piestikov musíš povoliť srob na expanzke, ideálne tam naskrutkovat ten lievik aby malo kde ísť prebitocne množstvo kvapaliny. Takto to akurát poškodíš.
Odvtedy nemám problém.
mne vacsinou pomoze toto - to video sa oplati pozriet cele ale je nastavene na spravny cas - kedy strci srobovak medzi prasa a platnu, oddiali ju od piestu a stlaci paku cim sa piest viac vysunie. ked mi ide paka moc blizko rajdov spravim to na oboch platniach (tak aby medzery boli na oboch stranach rovnake) a hned stvrdne. samozrejme docasne riesenie kym sa znova platne trosku neobrusia alebo jeden piest sa nevysunie viac ako druhy - ako pisem, vlastnost (chyba) brzdy - nie zavzdusnenie. urcite tam nemienim dolievat viac oleja ako treba.
https://www.mtbiker.sk/forum/post1668253.html#p1668253
Gusto0 inac som skusal takto namazat piestiky este na guidoch a jeden piestik nechcel ist von, pri 3 stlaceni packy vysiel trosku a pri dalsom jemnom len rovno vyletel von
problem vidim v shimano organickych platniach ktore miznu pred ocami a strasne zasieraju celu brzdu. tym ze sa rychlo straca zmes ich aj casto nastavujem. s metalickymi platnami to bolo lepsie. pumpovat nepumpuju (teda minimalne za tepleho pocasia
a ak sa niekto stazuje na vykon brzdy - tak nech v tomto hlada problem. lebo po nastaveni to brzdilo ako blaznive - tak 2 vyjazdy kedy sa to znova cele rozhodi