Zdravím.Viem,že táto tému tu už možno niekedy odznela,ale nechce sa mi to tu hľadať .Chcel by som sa opýtať,či má niekto z Vás skúsenosti ohľadom výšky vidlice.Dajme tomu,že by sa jednalo o bike Specialized Hardrock a chcel by som na neho dať napr. vidlicu so zdvihom 150 mm.Je dosť veľká pravdepodobnosť,že sa mi rám zlomí v slabších miestach?Či ani nie? .Prosím poraďte,lebo na tej mojej 80ke ma to už nebaví
ked som jazdil tamtu vidlu, vazil som do 70kg - zdala sa mi ale zbytocne tvrda a dost kopala (odskakovala). Teraz mam zdravych 85kg a foxka nadherne kopiruje teren....aj ked na druhej strane uz podomnou vyplakava olejove slzy (sem tam ostana kvapka oleja na vnutornej nohe)
Teraz mam zdravych 85kg a foxka nadherne kopiruje teren....aj ked na druhej strane uz podomnou vyplakava olejove slzy (sem tam ostana kvapka oleja na vnutornej nohe)
Pekne si to nazval "vyplakáva". Toto je dobrá aj zlá funkcia Foxu
V zlom je že na leplavý olej sa prichytí prach a noha vyzerá zahumusená, pri vyššej teplote (>25°C) opticky fujtajblikové ...
V dobrom ... takzvané krúžkovanie znamená, že guferá sú stále mazané, nejdu na sucho, majú minimálny odpor a menej sa opotrebovávajú.
Nakolko olej ide smerom von, do gufera sa nič nedostane a všetok bordel je vyplavený von. Takže bud rád, lebo guferá šlapú na 100% svojho výkonu a netreba ich upravovať (Manitou, Sunto ....)
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
pri 28mm nohách a 125mm zdvihu ešte váha jazdca nad 80kg to môže byť zaujímavá kombinácia
Pekne si to nazval "vyplakáva". Toto je dobrá aj zlá funkcia Foxu
V zlom je že na leplavý olej sa prichytí prach a noha vyzerá zahumusená, pri vyššej teplote (>25°C) opticky fujtajblikové ...
V dobrom ... takzvané krúžkovanie znamená, že guferá sú stále mazané, nejdu na sucho, majú minimálny odpor a menej sa opotrebovávajú.
Nakolko olej ide smerom von, do gufera sa nič nedostane a všetok bordel je vyplavený von. Takže bud rád, lebo guferá šlapú na 100% svojho výkonu a netreba ich upravovať (Manitou, Sunto ....)