chlapi, máte pravdu, ale tu je treba si uvedomiť, že mentálna výbava verejného činiteľa, akým je starostka obce má byť niekde inde ako mentálna výbava malého dieťaťa, alebo človeka okolo 70tky( bez urážky, sú samozrejme výnimky)
velmi by ma zaujimal starostkin nazor na koronu pred tou udalostou a jej nazor na koronu po nej a ako sa v sucasnosti citi a ci nahodou nema pocit, ze by mala nebodaj rezignovat
Tie jeho vyjadrenia boli cista politika a nie zivobytie. Chcel si poexhibovat pred kamerami, ma presne to, o co mu slo. Pri najblizsich volbach bude na kandidatke nemenovanej zumpostrany ako nemenovany ctihodny pan sudca. Zaujimave ze niekto sa v pohode prisposobi, ide dokladat do supermarketu, robit kuriera, cokolvek a iny zo seba bude robit chudaka a obet.
Minochodom, vecer zacipuju pandemicku komisiu na cele s Krcmerym, to zas bude na internetoch nablito.
presne to ma napadlo ked to davali prvy krat v telke z ameriky ci GB. konspirator si povie presne toto, ze isto tam ma fyzak, alebo vitaminy a nie vakcinu kto nechce verit neuveri nikdy
Ale , určite ... im pichnu destilku , akože vakcína . Kto by tomu už veril 😜
??? Destilka alebo fyziologický roztok? To už nestačí skupinový "akože" pozitívny test a 3 mesiace pokoj od vakcinácie? Veď tieto odhalenia už majú toľko verzií ako vyhlášky od hygienika...
vysledky PCR v Tn ludi, ktory boli bezpriznakovy a pozitivny v AG testoch:
Zo 156 Trenčanov a obyvateľov okolitých obcí, ktorí boli pozitívne testovaní antigénovými testami a nemali príznaky, bolo pri následných PCR testoch 11 negatívnych.
To je jeden z tých, ktorého intenzívne podnecovala tá suka Krajníková, aj si uňho natočila video a tvrdila, že nikto nemusí dodržiavať nu-lit-né nariadenia a sľubovala, že každého hravo obháji na súde. No a tento chlapík potom napísal, že sa naňho doslova "vysrala" a musel si zohnať iného právneho zástupcu. Nuž a teta si už založila politickú stranu...
Podmienkou je tusim len maturita a cisty register trestov. Tak ako tento, co ho chvalili spoluobcania, ze nebol trestany
Nie, maturita podmienkou nie je.
Tá je podmienkou len pre určitých zamestnancov obce nie starostu. Viď XY obci kde počet obyvateľov istého etnika prevýšil počet ostatných. A tak majú starostu čo sa horko ťažko vie podpísať, základnú školou ukončil v 7 triede.
To je tá "politika rovnosti" , škoda len ze vo vzťahu k právam a nie aj k povinnostiam.
Kandidovať na funkciu starostu obce môže podľa § 165 zákona o výkone volebného práva obyvateľ obce, ktorý má v obci trvalý pobyt a najneskôr v deň konania volieb dovŕši vek 25 rokov a spĺňa predpoklady na výkon funkcie starostu (nie je vo výkone trestu odňatia slobody, nebol právoplatne odsúdený za úmyselný trestný čin, je spôsobilý na právne úkony).
Zaujímalo by ma ze aký je rozdiel v "ochrane" organizmu pred vírusom medzi vakcinaciou a prekonanim choroby. Laicky mi príde ze to je rovnaké ale zrejme to tak nebude.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
https://m.topky.sk/cl/10/2028255/Majitel-krcmy-v-Presove-volal-ludi-na-pivo-pocas-lockdownu--Na-Stedry-den-mu-naparili-tvrdy-trest
Minochodom, vecer zacipuju pandemicku komisiu na cele s Krcmerym, to zas bude na internetoch nablito.
??? Destilka alebo fyziologický roztok? To už nestačí skupinový "akože" pozitívny test a 3 mesiace pokoj od vakcinácie? Veď tieto odhalenia už majú toľko verzií ako vyhlášky od hygienika...
Zo 156 Trenčanov a obyvateľov okolitých obcí, ktorí boli pozitívne testovaní antigénovými testami a nemali príznaky, bolo pri následných PCR testoch 11 negatívnych.
https://m.topky.sk/cl/10/2028255/Majitel-krcmy-v-Presove-volal-ludi-na-pivo-pocas-lockdownu--Na-Stedry-den-mu-naparili-tvrdy-trest
To je jeden z tých, ktorého intenzívne podnecovala tá suka Krajníková, aj si uňho natočila video a tvrdila, že nikto nemusí dodržiavať nu-lit-né nariadenia a sľubovala, že každého hravo obháji na súde. No a tento chlapík potom napísal, že sa naňho doslova "vysrala" a musel si zohnať iného právneho zástupcu. Nuž a teta si už založila politickú stranu...
Nie, maturita podmienkou nie je.
Tá je podmienkou len pre určitých zamestnancov obce nie starostu. Viď XY obci kde počet obyvateľov istého etnika prevýšil počet ostatných. A tak majú starostu čo sa horko ťažko vie podpísať, základnú školou ukončil v 7 triede.
To je tá "politika rovnosti" , škoda len ze vo vzťahu k právam a nie aj k povinnostiam.
Kandidovať na funkciu starostu obce môže podľa § 165 zákona o výkone volebného práva obyvateľ obce, ktorý má v obci trvalý pobyt a najneskôr v deň konania volieb dovŕši vek 25 rokov a spĺňa predpoklady na výkon funkcie starostu (nie je vo výkone trestu odňatia slobody, nebol právoplatne odsúdený za úmyselný trestný čin, je spôsobilý na právne úkony).