Nemáte niekto skúsenosť a viete porovnať rozdiel medzi Panaracer GravelKing plus a Gravelking SS plus? Väčšinou jazdím asfalt, samozrejme skoro všade rozbitý a občas nejakú skratku poľnou cestou, tak sa neviem rozhodnúť, či budú stačiť tie slick alebo ísť radšej do semislick. Viem, že sú ešte aj GravelKing SK plus, ale tie mi už prídu na asfalt asi zbytočné. Alebo sa mýlim?
Pokiaľ tie poľné cesty nebudú nejaké sypké (piesok, štrk), tak by som sa asi nebál tých klasických, ktoré potom budú mať navrch na ceste
Dosť drahé... Ako je to v porovnaní s ass saver? Myslím tým krátkym, čo sa dáva pod sedačku. Potrebujem to len teraz, ako je mokro do mesta, nech nesedím mokrý v robote.
sawa Nezvazoval si aj Vittoria Terreno Zero? Pripadne WTB Byway (lahsi, menej odolny)?
Mal som Clemént X'Plor MSO a bol som s nimi spokojný. Najazdil som 5 tis. km a len na zadnom plášti badať mierne opotrebenie, ale chcem už niečo do zálohy a pomaly to vymeniť. Robili to Donnelly v licencii od Pirelli. Myslel som, že pôjdem znova do nich, ale sú tam neskutočné čakacie doby.
Všade ospevujú gravelkingy, tak ich chcem vyskúšať. Zaujali ma aj Tufo Speedero, lenže sa bojím, či by mi vliezli do rámu. Asi by to bolo s priechodnosťou na hrane a to veľmi nechcem. Škoda, že ich nerobia vo viacerých rozmeroch.
Ahojte gravelisti, chcem sa opýtať nejazdíte niekto plášte Tufo? Chcem to dať na Kellys soot 30 kde mi už schwalbe smart sam dochádzajú, hlavne zadný, a s ními som bol celkom spokojný v teréne aj na ceste ale chcem skúsiť bezdušové, keď to všetci chvália... Hľadám niečo okolo 40mm šírky na cestu, štrk a hrubší asfalt občas lesne chodníčky a ideálne keby plášť nestojí 50 eur... Chcel by som dať Tufo speedero dozadu a Tuffo Tundero dopredu. Lebo niekedy človek skončí v piesku blate a nechcem byť rýchly za každú cenu a niekde sa vykýbliť v zákrute, nechcem s tým pretekať ani dávať KOM. Často skúšam nové lesné cesty a zvážnice a občas je tam naslizene, listy, sneh alebo štrk tak určite nechcem sliky ani nič s úplne jemným vzorom. Z MTB mám dobré skúsenosti s hrubším vzorom vpredu a jemnejším vzorom vzadu, neviem či to bude dobré aj na gravel. Ďakujem za rady
Jano1987 nemam vyskusane, iba som si zatial robil taky resers. https://www.muckynutz.sk/Rear-Fender-cierny-d100.htm je lacnejsi, no v kamennej predajni ho asi nezozenies. Kratky ass saver pod sedlo mam, a je to skor taka psychicka podpora, zachyti nejake blato a vodu, no vacsinu schyta batoh a chrbat?
Ahojte gravelisti, chcem sa opýtať nejazdíte niekto plášte Tufo? Chcem to dať na Kellys soot 30 kde mi už schwalbe smart sam dochádzajú, hlavne zadný, a s ními som bol celkom spokojný v teréne aj na ceste ale chcem skúsiť bezdušové, keď to všetci chvália... Hľadám niečo okolo 40mm šírky na cestu, štrk a hrubší asfalt občas lesne chodníčky a ideálne keby plášť nestojí 50 eur... Chcel by som dať Tufo speedero dozadu a Tuffo Tundero dopredu. Lebo niekedy človek skončí v piesku blate a nechcem byť rýchly za každú cenu a niekde sa vykýbliť v zákrute, nechcem s tým pretekať ani dávať KOM. Často skúšam nové lesné cesty a zvážnice a občas je tam naslizene, listy, sneh alebo štrk tak určite nechcem sliky ani nič s úplne jemným vzorom. Z MTB mám dobré skúsenosti s hrubším vzorom vpredu a jemnejším vzorom vzadu, neviem či to bude dobré aj na gravel. Ďakujem za rady
pokial si spravne pamatam, reklamu im robil Tomas Paprstka, takze asi fakt budu dobre. Ja som nad nimi tiez rozmyslal, ale zatial skusam GravelKing a nemam dovod menit:)
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Tie ma nenapadlo použiť, vďaka za tip
Najazdil som s tými slickmi dosť, prešiel som všetko. Jedine kde bol problém bolo blato, a tam by ani SS nepomohol.
Pokiaľ tie poľné cesty nebudú nejaké sypké (piesok, štrk), tak by som sa asi nebál tých klasických, ktoré potom budú mať navrch na ceste
Vďaka. Pôjdem teda asi do "slickov", keďže prevažovať bude asfalt. V pluskovej verzii by mali byť aj odolnejšie voči defektom, tak uvidím.
Mal som Clemént X'Plor MSO a bol som s nimi spokojný. Najazdil som 5 tis. km a len na zadnom plášti badať mierne opotrebenie, ale chcem už niečo do zálohy a pomaly to vymeniť. Robili to Donnelly v licencii od Pirelli. Myslel som, že pôjdem znova do nich, ale sú tam neskutočné čakacie doby.
Všade ospevujú gravelkingy, tak ich chcem vyskúšať. Zaujali ma aj Tufo Speedero, lenže sa bojím, či by mi vliezli do rámu. Asi by to bolo s priechodnosťou na hrane a to veľmi nechcem. Škoda, že ich nerobia vo viacerých rozmeroch.
Ahoj. Cesi maju na FB vcelku zaujimavu gravel skupinu. Tieto plaste tam celkom chvalili.
https://www.facebook.com/groups/gravelbikecz
https://www.mtbiker.sk/clanky/123590/test-tufo-thundero-gravel-plast-ktory-prijemne-prekvapil.html?fbclid=IwAR1YMKAQbDRA6Sc83q_AnKyUCprh7yVEJvOotFHhsBrOW2MBpGRRdwrJDLY
Cena sice podobna, ale je to robustneksie.
Mam spolu s prednym RC1,ten funguje, ale rtochu horsie ako zadny.
https://www.facebook.com/groups/gravelbikecz
pokial si spravne pamatam, reklamu im robil Tomas Paprstka, takze asi fakt budu dobre. Ja som nad nimi tiez rozmyslal, ale zatial skusam GravelKing a nemam dovod menit:)