Nemáte niekto link, na zoznam cestných pretekov,ale nemyslím len pre pretekárov s licenciou,ale niečo kde sa môže prihlásiť každý,teda aj ja . Ono spropagované sá len Tatry tour a Okolo slovenska.
Neviem,ci to sem patri ale ked cestny pretek tak cestny pretek...
Co viete o cestnych pretekoch /aj pre hobby/ v Seredi na 29.6. ??
Uvazujem nad absolvovanim...i ked nepredpokladam..ze moj rychlostny priemer bude 40km/h..pacia sa mi tie kopceky pri Hlohovci..a Radosina..
..pacia sa mi tie kopceky pri Hlohovci..a Radosina..
mne sa paci Havran za Piestanmi...ale ak sa nedam zdravotne do poriadku tak tam budem riadne kvicat
jasne...dolezite je zucastnit sa pojazdit s dalsimi blaznami podobneho druhu, ale aj tak sa mi zda 39km malo ...zase nepridu na ten pretek chalani z miestnej dedinky vo flanelkach ... aj v Klastore by hobbyci kludne zvladli dve kola
ja sa tesim na kopce som zvedavy co to somnou spravi...ja idem B cko takze najviac koleciek...pezinska baba moje treningovisko ...ty jazdi certovicu hore dole...od liptova je to celkom slusny kopec+ si prihod este vagnar a srdiecko a mas horsku etapu jak na Gire )
heh no vagnar a podobne jazdim, certovicu som este tento rok ani nevidel no dovtedy mam dovolenku konecne tak asik zacnem, len neviem ci tolko natrenujem za tu dobu no budem sa snazit
no to Bcko to si ides fajne zamakat
heh matt tak to sme asik dvaja co sa tento rok nejako necitia..
kym som studoval som mal casu ale teraz fuu par kilakov len na konte ale povozit sa pojdem..
ja tiez robim ako drak...cely den v robote doma iba spim...ale ja jazdim pekne z rana pred pracou...najlepsi trening lebo vecer sa skoro nikdy nedostanem jazdit...teraz som akurat PN takze stym treningom je to onicom ,ale zase vozenie sa v baliku sa da aj ked nemas najazdene...ale cachtice v kopcoch budu o inom
28.06. len zatial neviem o ktorej sa ide v Moldave nad Bodvou Bodva Kupa je to nejakych 60 km, jazdia to cestne aj horske. Trasa je po ceste take kolecko do Madarska.
Minuly rok trebalo obciansky. Na jednom kratkom useku je pre cestne trochu znicena cesta, ale to sa prejde pomaly a zvysok je vsetko dobry asfalt. http://www.bodvakupa.sk/?lng=sk
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
tu su vzdy propozicie k tym co budu a vysledky zo starych http://www.cyklistikaszc.sk/?id=17
Co viete o cestnych pretekoch /aj pre hobby/ v Seredi na 29.6. ??
Uvazujem nad absolvovanim...i ked nepredpokladam..ze moj rychlostny priemer bude 40km/h..pacia sa mi tie kopceky pri Hlohovci..a Radosina..
mne sa paci Havran za Piestanmi...ale ak sa nedam zdravotne do poriadku tak tam budem riadne kvicat
jasne...dolezite je zucastnit sa pojazdit s dalsimi blaznami podobneho druhu, ale aj tak sa mi zda 39km malo
Ved Havran je medzi PN a Radosinou..kusok na Certovou pecou
Tam ta certi posuria ak to nebude tych 39km..i ked asi bude..v tom zjazde
no to Bcko to si ides fajne zamakat
no to by som pri mojej sucastnej "forme" netvrdil...akysi som posledny rok-dva jalovy
a teraz sa citim tak ze budem rad ked sa po praci presuniem domov do postele
kym som studoval som mal casu ale teraz fuu par kilakov len na konte ale povozit sa pojdem..
taktiez sa pojdem povozit a ak by som mal nahodou nejaky lepsi den tak sa uvidi
Minuly rok trebalo obciansky. Na jednom kratkom useku je pre cestne trochu znicena cesta, ale to sa prejde pomaly a zvysok je vsetko dobry asfalt.
http://www.bodvakupa.sk/?lng=sk
az oldal szerkesztés alatt