tie ramy su podobne lebo tam uz nie je moc co vymysliet. proste tie tvary su naj pre vacsinu aspektov preto sa tak podobaju. odchylky urobil napr Ghost na novom HT Lector, ale inac uz fakt nie je moc co vymysliet
Najvyssi cas prist s novym rozmerom kolies A pre istotu aj iny uchyt sedla, sedloviek, pedalov , predstavca a rajdov. A aj tie uchyty strmenov brzd je uz zastarale. Ludia moc spekuluju potom s komponentami
Ja nechápem prečo je okrúhla sedlovka a stĺpik vidlice. Keby mali nejaký iný tvar, tak by nebol problém s nastavením. Vždy si pritom dobre ponadávam kým to trafím
A aký štandard by si zaviedol? Ja mám na cesta ku tiež atyp a je to super na nastavovanie, ale výber prakticky žiaden, ak sa niečo poondi, tak som odkázaný len na výrobcu rámu...
ocakavam flat mount na MTB
na scalpeli vidim zadny strmen na hornej vspere? pochopili ze obcas treba tie skrutky povolit a nastavit strmen. ked je v trojuholniku je to cele zle - a nevravim o tom ze ide vsetok bordel od predneho kolesa do strmena.
volodaj A si si isty, ze zrovnanie sedla alebo riaditok je az taky velky problem, aby si vyzadoval nove standardy? Sedlo zrovnas za par sekund snurkou, rajdy tak, ze prelepis nohy paskou. V pripade padu je lepsie ked rajdy ci sedlo pootocis, nez aby si mal nieco zlomit.
Mne sa to uchytenie tlmiča nepáči vyzerá to tam ako privarené k rámu v XL to bude poriadne byť do oči. Lux nahodený do nového DTswiska sa mi páči viac.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
scarinko viem, že sa na cesťákoch robí. Nechápem, prečo to nie je štandard.
na scalpeli vidim zadny strmen na hornej vspere? pochopili ze obcas treba tie skrutky povolit a nastavit strmen. ked je v trojuholniku je to cele zle - a nevravim o tom ze ide vsetok bordel od predneho kolesa do strmena.