Asi tak jak auta gitovat. Opravis, zamaskujes ale rovnake vlastnosti to mat uz nebude. Samozrejme opravene miesto moze byt niekolko krat tuhsie, ale to ti je na hovno, ked tu trubku designer navrhol aby mala urcitu pruznost
Asi tak jak auta gitovat. Opravis, zamaskujes ale rovnake vlastnosti to mat uz nebude. Samozrejme opravene miesto moze byt niekolko krat tuhsie, ale to ti je na hovno, ked tu trubku designer navrhol aby mala urcitu pruznost
Asi tak - to iste som zazival svojho casu, ked som hral hokej. Karbonovu hokejku opravis za par euro a na tom mieste sa nikdy uz nezlomi. Zlomi sa totiz nad alebo pod nim, lebo presne tie miesta sa zrazu zacnu extremne namahat.
Od 10sp vyssie uz nie su MTB a Road rady vzajomne kompatibilne. Este pri 9sp. Shimano Sora by si mohol pouzit 9sp. MTB prehadzovacku.
11sp 11-42z kazeta je len pre 1x11 system.
Nie, je to MTB prehadzovač a len tak to fungovať nebude s cestnými pákami. Dá sa kúpiť doplnok wolftooth tanpan ktorý by to umožnil.
Ak by si sa uspokojil s 11-40 kazetou, myslím že R7000 prehadzovač s dlhým ramienkom (GS) verzia by to mala zvládnuť, aj keď shimano píše že max je 34t.
Lepšie by možno bolo kúpiť kľuky v 46/30 ak chceš ľahké prevody na gravel.
Kamoš má pri R7000 prehadzovačke s dlhým ramienkom kazetu 11-36 a ide úplne v pohode. 40 zubov by už asi nezvládla. Zrejme to spravím tak, že dám 11-36 a R7000 s dlhým ramienkom . Chcem využiť compact zhodený zo žiletky a ak mi to nebude vyhovovať tak prikúpim 46/30 .
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
presneeee
1. cestak hlina - kaput
2. cestak karbon, opraveny, fici dalsie 2 roky odvtedy
toto je podla mna vacsi rozdiel ako to tlmenie
Daj nejaky priklad na karbonovu aero obludu r.2019-2021
Asi tak - to iste som zazival svojho casu, ked som hral hokej. Karbonovu hokejku opravis za par euro a na tom mieste sa nikdy uz nezlomi. Zlomi sa totiz nad alebo pod nim, lebo presne tie miesta sa zrazu zacnu extremne namahat.
ani nemusím ísť ďaleko - https://www.mtbiker.sk/forum/post1683748.html#p1683748
Po vizualnej stranke mi pride velmi podareny, aj ked pri gravel nie je aero dolezite ako pri ceste.
Hej, aj take pripady, ktore by sa na oceli alebo titane skoncili len drobnou preliacinkou
Či by spolupracovala s radením R7000. Nemáte to niekto vyskúšané? Alebo nejakú inú ktorá by v tomto prípade spolupracovala s radením R7000. Pohon bude 2x11.
savings Shimano Deore M4120 prehadzovačka 10/11-kolo, super dlhé ramienko (SGS), Shadow
24,99 € savings
MOC 49,99 €11sp 11-42z kazeta je len pre 1x11 system.
Ak by si sa uspokojil s 11-40 kazetou, myslím že R7000 prehadzovač s dlhým ramienkom (GS) verzia by to mala zvládnuť, aj keď shimano píše že max je 34t.
Lepšie by možno bolo kúpiť kľuky v 46/30 ak chceš ľahké prevody na gravel.