Inak, pozrite sa na pocty PCR testov. Tie znizuju a kazdy pozitivny, ktoreho nezachytia nakazi dalsieho cloveka - tam ludia zbytocne neumieraju - lebo ich nenasli ? Tam neni nikto zodpovedny za to ako Sulik?
Zase klesaju pocty testov. Ti ludia zodpovedni za riadenie testovania maju byt na mieste vymeneni - alebo ten, kto im nedovoli robit viac testov.
Tak sám profesor Jarčuška pri prvej vakcinacii v UNLP OSOBNE !!! mi povie , že žiadne testovanie pre očkovancov nie je potrebné , žiadúce a je kontraproduktívne / prečo asi .../ a títo pomätenci pridu s takýmto nezmyslom . No žlč kypi vo mne poriadne ! Toto už je skutočne škandál . Takáto nekompetentnosť nemá obdobu .
No, tak ci tak idem v utorok na pcr test, tak aspon budem kryty pre tento vymysel
Ako to prosim potom funguje s preukazovanim sa pomahacom a chranicom, ked ma clovek k dispozicii len SMS, mail s covid passom o poz/neg vysledku bez osobnych udajov kvoli kontrole? Diky
Bozinku z niektorych tu zase ubudne, lebo sa musia dat vysparat. Ini sa testuju 2x tyzdenne, robia nocne, vikendy, sviatky, 24ky a idu sa pre vas zodrat. Ale ved preto sme tam kde sme, aj otrcit frnak je zatazko.
Toto je bordel...zajtra som objednany na Ag test, dnes mi konci karantena kedze som mal Covid. Doktorka mi da potvrdenie o prekonani choroby, potom test a ked ten bude pozitivny aj ked som uz neinfekcny?! Bordel,bordel
No mal by som. Dufam ze papier o prekonani od Dr bude stacit na to aby som nesiel na testy a podobne sialenosti...ved je to na hlavu, test z 18teho platny od 27ho...chore..
Inak, pozrite sa na pocty PCR testov. Tie znizuju a kazdy pozitivny, ktoreho nezachytia nakazi dalsieho cloveka - tam ludia zbytocne neumieraju - lebo ich nenasli ? Tam neni nikto zodpovedny za to ako Sulik?
Zase klesaju pocty testov. Ti ludia zodpovedni za riadenie testovania maju byt na mieste vymeneni - alebo ten, kto im nedovoli robit viac testov.
Uz aj ty?
Skusal si sa dat testovat, ci ti nedovolia? Nie, len trepes somariny! Denne sa okrem pcr robi cez 50tisic antigenovych testov plis este zvlast pretestovania miest a ty vypustis taku kravinu...
A este raz: superom je maly, primitivny virus a ludska tupost. Ten virus nesleduje politiku, skace z cloveka na cloveka a je mu uplne jedno, kto koho volil. Ta tupost sa zda sa mnozi aspon tak dobre ako virus a ine ju nezaujima, len nepodstatni politici a jej vlastny majestat.
Bandolero takze sa ti zda to casove okno kedy "plati test" prilis dlhe? Cize doteraz to nebolo chore, ked sa nikto testovat nemusel? Ako casto si sa daval testovat pred tym, nez si sa nakazil? A kolkym ludom si to posunul?
bol som sa v BB testovat vcera, vlastne nemam problem s otestovanim aj o tyzden, ak to zas bude na online registraciu a bez zbytocneho cakania, len teda nechapem celkovy ten system, ze zajtra vykonany test plati az do neviem kolkeho februara, zas z toho spravili taky gulas, a vsetci ustupili IM, aspon palec hore Remisovej, ze jedina sa pod tieto nezmysly nepodpisala
Toto je bordel...zajtra som objednany na Ag test, dnes mi konci karantena kedze som mal Covid. Doktorka mi da potvrdenie o prekonani choroby, potom test a ked ten bude pozitivny aj ked som uz neinfekcny?! Bordel,bordel
Načo ideš na Ag test keď si mal COVID, samozrejme aj PCR test je zbytočný?
Online registracia je od dnes zrusena....
Cokupit: testovat som sa dal dva krat, na celoplosnom a teraz keď som mal priznaky. Ano v tvojich ociach som asi totalne nezodpovedny a ano to casove okno je dlhe...inak rusko som mal nonstop,dezinfekcia ruk vzdy...a aj tak...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ved už si veľký, aby si veril na rozprávky 🙈😁 5x🤣
Ako to prosim potom funguje s preukazovanim sa pomahacom a chranicom, ked ma clovek k dispozicii len SMS, mail s covid passom o poz/neg vysledku bez osobnych udajov kvoli kontrole? Diky
Robia to pod hrozbou smrti?!
Uz aj ty?
Skusal si sa dat testovat, ci ti nedovolia? Nie, len trepes somariny! Denne sa okrem pcr robi cez 50tisic antigenovych testov plis este zvlast pretestovania miest a ty vypustis taku kravinu...
A este raz: superom je maly, primitivny virus a ludska tupost. Ten virus nesleduje politiku, skace z cloveka na cloveka a je mu uplne jedno, kto koho volil. Ta tupost sa zda sa mnozi aspon tak dobre ako virus a ine ju nezaujima, len nepodstatni politici a jej vlastny majestat.
Bandolero takze sa ti zda to casove okno kedy "plati test" prilis dlhe? Cize doteraz to nebolo chore, ked sa nikto testovat nemusel? Ako casto si sa daval testovat pred tym, nez si sa nakazil? A kolkym ludom si to posunul?
chodiť nemám
bandolero
Načo ideš na Ag test keď si mal COVID, samozrejme aj PCR test je zbytočný?
Cokupit: testovat som sa dal dva krat, na celoplosnom a teraz keď som mal priznaky. Ano v tvojich ociach som asi totalne nezodpovedny a ano to casove okno je dlhe...inak rusko som mal nonstop,dezinfekcia ruk vzdy...a aj tak...
No asi nan nepojdem kedze budem mat od Dr potvrdenie o prekonani...
A kto ťa na ten AG test objednal keď si po covide a karanténe 10 dní?