Nie vždy a stále je potrebné chodiť do servisu.Samozrejme nie každý má k tomu vzťah, ale najdu sa určite taký ako ja čo sa učia, skúšajú, študujú...a servisujú si sami.A časom si upravia svoj "kútik" na útulnú dieľňu....vycibria si techniku a pomáhajú kamošššom
Začínal som v pivnici rodičov,ktorú som si prerobil,po svojom.....síce to vyzerá ako neporiadok, ale akurát som robil "APACHE"
Podeľte sa aj vy o vaše dielne,vylepšenia,zlešováky,alebo hoc ... len o "sersan"...
posledný komentár: 14. 9. 2025 o 8:53
Tak som sa po Tvojom príspevku nas... a prekonal lenivosť a rozkreslil som si to a áno, beriem späť.
Keď som si odmyslel momentový kľúč a predstavil jeho pôsobenie na nástavec, nemal zostať len otáčajúci účinok ale aj priečny, ktorý sa pri polohe 90° prenáša ako osová sila a tak neovplyvňuje veľkosť momentu, čo už nie je pravda pri verzií 0°.
Ospravedlňujem sa, je to ako píšeš.
Svoje "veľdielo" už teda pripojím tiež.
Tiez som bol nuteny menit prevodnik po 2600km , tak som spravil v robote . Bude ti staci kus pasoviny , sroby a maticky
Z hornbachu, ale obdobne verzie maju napriklad aj v b2bpartner, mountfield a inde.
Mimochodom, vie niekto ci je bezpecne takto mat dlhodobo zaveseny bajk na stojane ked mam karbonovy ram?
Mimochodom, vie niekto ci je bezpecne takto mat dlhodobo zaveseny bajk na stojane ked mam karbonovy ram?
Skor sa pokazi stojan akoby sa nieco stalo ramu.
Prosím ťa vieš mi poslať rozmery a ako detailné fotky? chcem si niečo take vyrobiť ale nejako neviem sa pohnúť
Ahoj rozmery sú 70x80cm hĺbka vrchnej police je 15cm a spodnej 10. Nič zložité diery na imbusaky a thorxy som vrtal podľa veľkosti a naradie som si priložil kde pasovalo dal tam srob a zavesil žiadna veda okolo toho všetko som robil až na mieste keď to viselo na stene ? foto môžem poslať zajtra nejaké probím.
Ďakujem idem sa inšpirovať len som chcel vidieť aké to majú bikeri ale Ďakujem ti moc