Caute,
mam otazku, kolko vas priemerne stoji servis vasho (vzduchoveho) Fox tlmica a kde si ho davate servisovat? Ja ho musim zaslat priamo do Slovkolexu pretoze potrebujem vymenit jeden diel aby som si ho mohol servisovat neskor sam, ale ta cena ma celkom dviha zo stolicky (108 Euro).. Hadam to bude jednorazova investicia.
resp. ak by mal niekto doma pokazenu/zlomenu dhx 5, odkupil by som ju na nahradne diely
Dudo & Polo & Volodaj
poprosim vas chalani (dvaja ich mate a Vlado je strojar) :
ked mam pri rame napisany rozmer Shock Hardware 25x8mm, tak treba dat puzdro 25.4, alebo 24.7mm ?
Shock hardware udáva celkové rozmery vložky ktorá sa tam použije na upevnenie tlmiča do rámu. 8 mm priemer otvoru pre čap/skrutku, 25 dĺžka. Púzdra zvyknú byť 1/2", čiže 12,7 mm a sú pre väčšinu tlmičov rovnaké. Rozdiel ti spravia až vložky čo idú do neho. Od nich práve záleží ten rozmer Shock hardware.
25 mm púzdro do tlmiča určite nevopcháš, toľko miesta tam nie
používam teleskopickú sedlovku od XLC a po nejakom čase sa mi stalo, že mi začala sama spúšťať keď som si sadol o cca 4 cm. Ja mám len 75 kg takže na to nemá nejaký dôvod. Všetko čo sa na nej dalo som rozobral a vyčistil, ale nepomohlo to. Takže chyba bude v cartridge, ktorý keď som písal výrobcovi, tak sa nedá vymeniť na sedlovkách staršie ako 2018, čož je aj moja. Nemáte niekto nejakú radu, že čo s tým možno ešte urobiť alebo či máte nejakú podobnú skúsenosť?
Taká otázka čosi som kdesi zachytil že bikeri začali používať do FOX vidlíc Guferá od Ohlins lebo majú vyššiu mieru kĺzavosti. Počuli ste niekto niečo o tom? Funguje to ?
Dam aj sem rovnaku otazku, kedze tu sa nikto nechyta:
kúpil som z bazaru Recon silver RL 100mm, potrebujem 120mm tak som sa pustil do základného servisu, že pri tom vytiahnem spacer a bude pripravené na sezónu. Akurát sa stalo že keď som skúšal či ide celý zdvih tak vystrelilo gufero na tlmiacej strane. Narazil som späť, skúsil znovu a gufero znovu vyletelo. Na prvú mi napadlo že je priveľa oleja v tlmici, uhádol som?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
🤷
https://www.mtbiker.sk/forum/post1674842.html#p1674842
poprosim vas chalani (dvaja ich mate a Vlado je strojar) :
ked mam pri rame napisany rozmer Shock Hardware 25x8mm, tak treba dat puzdro 25.4, alebo 24.7mm ?
25 mm púzdro do tlmiča určite nevopcháš, toľko miesta tam nie
vyzera to takto :
da sa pozriet tu : https://www.bike24.com/p2223514.html
dik Volodaj, ze si mi otvoril oci
(nemožem nikde najsť, maju aj vypredane...dik)
kúpil som z bazaru Recon silver RL 100mm, potrebujem 120mm tak som sa pustil do základného servisu, že pri tom vytiahnem spacer a bude pripravené na sezónu. Akurát sa stalo že keď som skúšal či ide celý zdvih tak vystrelilo gufero na tlmiacej strane. Narazil som späť, skúsil znovu a gufero znovu vyletelo. Na prvú mi napadlo že je priveľa oleja v tlmici, uhádol som?