All: Cenim si, ze ste sa ma "zastali" (az na vinimky), vsetci co som vam pomohol, poradil, daroval veci, co ma poznate osobne, aj keby vsetko co tu odznelo na moj ucet bola 100% pravda, tak som predal skoro 80 veci cez bazar. skoro vsetko pouzivane za velmi dobre ceny. Vsetci boli vzdy spokojni, kto nebol ponukol som peniaze spat. Na zaklade jedeho tvrdenia uverite, ze som podvodnik? To vazne? A ja sa tu este pre niekoho exponujem ? :?: Idem spat a zajtra sa rozhodnem co urobim, kazdopadne dakujem za pekny vecer.
25.01.2021 - 03:23:30
01
no uz len sudca sa musi zobudit, obhajoba je uz zrejme vycerpana :-D
25.01.2021 - 07:40:00
04
luky64 napísal:
prevodník...technika o**bu je nasledovná: kúpi na ali za cca 8 €, tu ich následne ponúka za 20-22€

Snail narrow wide z ciny nestoji 8e .. ten za 8e je nahovno a cinsky fejk, cinskeho fejku. Ak chces taky, co vydrzi, stoji 2x tolko, na ebay o kusok drahsie. Ak to niekto predava este o nieco viac, je to jeho vec.

A to iste Jezus .. kludne si kupujte snaily za 8e ;) a potom vypisujte, ako su tie cinske smejdy nahovno. Nebudem sa teraz zastavat nikoho, ale kde to bolo kupivane v tom inzerate mate. A 8e to nie je. A druha vec je ta kvalita. Kupil som uz 3e kotuce z ciny .. bol to shit. Fejkove Brakco za polovicku. Shit. Brzdove dosticky akoze Jederlo /cinan odrbaval/, neboli o moc lacnejsie od originalu a .. cuduj sa svete, stali za hovno. Tj. 3 vyjazdy cca a bolo po nich. A asi mate kratku pamat, ako sa tu rozpisovali ludia o tom, ze im tie makke snaily vydrzali par 100 km. No, lebo to boli tie 8e - ve. fejky.

Samozrjeme, asi za 17e (ako je odkaz) sa neda zarucit , ze to neni fejk. Ale urcite tu ja nevieim ziadnu snahu zarobit brutalnych 12e za prevodnik, ani ziaden dokaz o tom. A keby tam aj bol odkaz na ali , ze to kupil za 8e a predava za 20e, tak co ? Mate tam fotku, odkaz, ceny. Je to navas. Ak by ste to chceli riesit uradmi, tak vas vysmeju a kopnu do prdele. Ine by bolo, ak by Kenai predaval kontainer snail prevodnikov, ze mu nesadli. To by mozno zazolil druhe konto aj Srsen :lol: :rofl:
25.01.2021 - 08:01:42
12
mne to nevychádza matematicky, kúpil dva prevodníky jeden 30z. a jeden 32z., 32 z. mu sadol, tak si ho nechal a 30z. posunul, to je ok...prečo má potom tri hodnotenia na 30z.? a inzerát stále aktívny? nejako sa v tom strácam
oi.: zhodou okolností používam ten fejk čínskeho fejku za 8€...ako sa hovorí u nás "ani korela mu neni"
inými slovami so sram X01 xsync 32z. pre 11sp. si môžu ruky podať :-)


Naposledy upravil dotm dňa 25.01.2021 - 08:17:53, celkovo upravené 1 krát.

25.01.2021 - 08:12:29
07
Ani mne to nevychádza ale nemaj obavy, další 50 riadkový post ťa zmätie a vyvedie z tohto omylu.
25.01.2021 - 08:15:43
05
Ale veď jasné, aj tých snímačov tam má viac.

lto keď už to je ten super prevodník za 18€, tak čo tento snímač?

https://www.mtbiker.sk/bazar/prislusenstvo/cyklopocitace-gps/prislusenstvo-drziaky/426095/-snimac-rychlosti-a-kadencie-bluetooth-low-energy-bt-40.html

Toto je tiež "ebay origo SUNDING" a na alíčku majú tie fejkové?
Ja som ho kupoval z ali za 8€ a funguje mi už 4 roky.
25.01.2021 - 08:19:14
00
Kenai siahodlhé eleboráty z omáčkami, to ti ide...chrumkavo písať dlhé vety bez obsahu s minimom faktov...hovorí sa tomu brainwashing... preto tvoje balasty nečítam, ale teraz som si dal tú námahu...takže moje fakty proti tvojim litániam:

1/nikdy som ťa nenazval podvodníkom (téma sa tak volá, to ja neovplyvním)...
2/netagoval som ťa práve z dôvodu prezumpcie neviny (čítaj poriadne), garantujem ti keby som to videl u hociakého nicku tak to zverejním, vobec to nie je o tebe...
3/predával si 5 kusov prevodníkov? áno, predával...priznávaš že si kúpil viac (nenapísal si kolko presne), píšeš o 3 (slovom troch) pre seba, pre manželku, pre kamarátku... stále dva zostávajú...tvrdiť že nenakupuješ z ali lebo nemajú paypal , ti možme veriť, ale aj nemusíme...
4/keby som kúpil viac prevodníkov z ebay a zistím že ich nepotrebujem dám ich do ponuky všetky naraz a nepredávam ich na päť krát v priebehu celého roku...
5/nazývaš iných lenivcami a pritom sám si lenivec...dáš 5 inzerátov na prevodník a v každom ten istý text, že predávam lebo jeden nepotrebujem... to je samozrejmé veľmi čudné a vyvoláva to podozrenie...kopíruješ text lebo si lenivec, ale nebráni ti nič nazývať iných lenivcami že ...?
6/napísal si do inzerátov link na 2 rôznych predajcov z ebay (prečo dvoch rôznych?)...vraj si to od nich kúpil...ale reálne si to od nich nekúpil, sám si priznal že si si vygoogli iného predajcu...takže si v inzerátoch jednoznačne klamal...keby si nebol lenivec tak zistíš že ten britský predajca ktorého linkuješ ani 32z prevodník v ponuke ani nemá a dokonca predajca uvádza "does not ship slovakia"...hmmm podozrivé nie??? a klamal si aj viac krát, lebo kúpiť jeden prevodník a 5 krát si ho nechať je fakt čudné...

suma sumárum dosť faktov...keby mňa niekto takto naškrtol tak nepíšem tu siahodlhé elaboráty ale jednoducho zverejním screenshoty z ebay že som to kúpil takto a takto...hotovo vybavené finito...ale ty tu namiesto toho celú noc niekolko hodín píšeš obhajobu s prázdnymi slovami a vyhrážaš sa žalobami...
25.01.2021 - 09:43:16
010
Kenai napísal:
All: ... A ja sa tu este pre niekoho exponujem ? :?: Idem spat a zajtra sa rozhodnem co urobim, kazdopadne dakujem za pekny vecer.


Vojin Kefalin, co si tak predstavujete pod slovickom exponovat ? To ze v mnozstve vlakien, na lubovolnu temu, ubijes kazdeho mnozstvom textu, ktory hovori o tom, ze ty mas pravdu ?

P.S. len pre istotu, toto bolo na tvoju teoriu exponovania (a vdacnosti uzivatelov / Cerva za to), nehodnotim kauzu tvojich prevodnikov, lebo do nej nevidim.

P.S.2 to ze sa tu dlhe roky pohybuju rozpredavaci bajkov, pripadne predavaci noveho tovaru bez bloku, uz nekomentujem radsej :-(
25.01.2021 - 10:45:11
05
Este raz pre tych co nevedia udrzat pozornost viac ako 3 riadky.
luky64
1/nikdy som ťa nenazval podvodníkom (téma sa tak volá, to ja neovplyvním)...
A co tu teda presne riesime ? mozes nam to napisat tak aby to bolo vsetkym jasne ? Napisal si ze moj inzerat je O**b to ti pride v poriadku.
2/ LOL tak to mozes len ty vymysliet. Ohovarat niekoho bez toho, aby o tom vedel je akoze prezumpcia neviny.
3/ Tak este raz. Nenapisal som to jasne o 03:00AM . Kupil som sebe 30z a 32z dva kusy, zene, a kamoske. to su 4 30z prevodniky. Predal som 3, mam este 1x 30z a1x 32z okrem toho co mam na biku. Su cinkse ratal som ze vydrz bude primerana. Drzim si nahradne diely skladom. Tiez servisujem bicykle polke dediny. To, ze je nejaky inzerat v neaktualnych inzeratoch, este neznamena, ze som ho predal Sherlock. To znamena, ze starsi 3 mesiacov sa neda topovat, tak som ho zmazal a vytvoril na novo. Prosim uvedom si ze ma tu lustrujes z toho co som robil pred rokom. Tak dlho ani ebay nearchyvuje aukcie.
4/ jasne a to by taky ako ty po mne skakali ako ze kommercne inzeraty a tiez ti asi nedoslo, ze som nevedel hned, ze ich nebudem potrebovat. Asi si zabudol, ze je covid a ze napr. s tou kamaratkou sme sa v roku 2020 ani raz nevideli. Mam v dome dielnu plnu dielov, obcas zistim, ze tam mam este furt niecoho viac ako potrebujem, tak nieco z toho predam.
5/to ze som ja lenivy neznamena, ze niekto dalsi nemoze byt lenivy. To nie je zla valstnost to je hnaci motor pokroku.
6/lebo ked som updatoval inzerat, tak ta povodna aukcia (po n mesiacoch) velmi prekvapivo uz nejstvovala. Tak som tam hodil prvu podobnu co som vygooglil, aby bol odkaz funkcny. Ako pozeram v poslednom inzerate, su uz zase ine ceny, nie je tam postovne a 30z ani nemaju, ten je totiz najdrahsi lebo ma zavity. Je to sokujuce, ze predavajuci aukcie priebezne upravuju, ze ano! Cize dopredu upozornujem, ze ak si kamarat prevodnik nevezme tak zase budem menit link na ebay na nejaky aktualny.

Pravdu povediac, ma prd zaujima, ako si to ty robis alebo by si robil. Mna zaujima jedine, tvoja motivacia. Ale tu uz asi vieme, proste ta seriem a toto je to naj co si bol schopny zo seba dostat. Gratulujem, verim, ze sa citis ako chpla a ochranca kupujucich pred spokojnym nakupom. :muscle:


Naposledy upravil Kenai dňa 25.01.2021 - 11:44:49, celkovo upravené 2 krát.

25.01.2021 - 11:19:57
02
Jezus Stale cakam, ci mam zacat vec eskalovat ? Nekonal si proti prispevkom porusujuicim pravidla dokonca si prispevajucich verbalne podporil. Ukazkova praca moderatora.
25.01.2021 - 11:22:13
11
:tmi:
thumb_up0thumb_down
25.01.2021 - 11:29:15
00
Srsen napísal:
2 kontá ?

Nedávno tu operoval nick 18argon18 a ešte jeden ale už si nespomínam aký. Týto dvaja mi vždy na každý môj inzerát nahádzali palec dole. Aj som to tu niekde písal a povedal som že mi to pripadá ako keby písali s jednej ip adresy. potom sa na dlhšiu dobu odmlčali. A teraz zrazu vyskočil nový nick trochu pozmenený 1 za 8 priamo z ČR.
ˇŽeby náhoda? :clap:
25.01.2021 - 11:56:04
01
fokel napísal:
Vojin Kefalin, co si tak predstavujete pod slovickom exponovat ? To ze v mnozstve vlakien, na lubovolnu temu, ubijes kazdeho mnozstvom textu, ktory hovori o tom, ze ty mas pravdu ?


Skusim to opat raz trpezlivo vysvetlit aj ked neverim, ze to pochopis. Funkcia diskusije je vymena nazorov, to nie je mozne, ked maju vsetci zhodny nazor, tam je diskusia bezpedmetna, to je len zbytocne pochlebovanie. To ze pisem vo velmi vela pripadoch iny nazor na vec, ako majorita so mna nerobi triedneho nepriatela. Dokonca to ani neznamena, ze som o tom nemenne presvedceny. Hovori sa tomu oponentura a sebaintegrovane bytosti ju celene vyhladavaju . Ak ti moje prispevky vadia, necitaj ich. Je dost ludi co ich ocenuju a nie len placami hore, ale aj spravami co mi pisu. A aj keby to tak nebolo, som ochotny si dalej drat prsty aj pre jedneho jedineho co mu to pomoze, aj keby tu takych co to znevazuju, bolo 99,9%

Narozdiel od vacsiny to nerobilm pre ritolezov, ale pre to aby som niekomu pomohol ci uz tym, ze sa uisti vo svojom presvedceni, alebo tym ze ho zmeni. Viac si vazaim oponeta v konverzacii, ako pochlebovaca. Ten ma nikam neposunie a ja jeho tiez nie.
25.01.2021 - 11:58:28
10
Kupil som sebe 30z a 32z dva kusy, zene, a kamoske. to su 4 30z prevodniky.

som nevedel že 2 kusy 30z. a dva kusy 32z prevodníky sú spolu 4 kusy 30z. prevodníkov...toto mi vysvetlite niekto...sa nejako zamotávaš...
a ešte aj oficiálne priznávaš že si si dal zavádzajúci link na tovar ktorý si nekúpil...a nie je pravda že ebay tovar nearchivuje...práveže archivuje aj keď už nie je v ponuke, takže mohol si dať link na reálny tovar...: This listing was ended by the seller because the item is no longer available.
keby aj zmazal po roku, prvý inzerát si dal v júni 2020...
keď si chlap daj screen z nákupu...


Naposledy upravil luky64 dňa 25.01.2021 - 12:14:26, celkovo upravené 1 krát.

25.01.2021 - 12:08:04
00
Sebe 2+kamoske 1+ žene 1 =4
25.01.2021 - 12:12:43
10
keyboard_arrow_up