uvažujem nad TS,...mam xc,a pri prudších zjazdoch mám tendenciu si dávať sedlovku dolu,kvôli lepšej stabilite zad.kolesa....preto uvažujem o kúpe TS...ak má niekto skusenosti (+ aj -)..napíšte či má vyznam takáto investícia....ak hej tak aký tip sedlovky je idealny...dik moc
Tebe? Vysrať sa na chrtenie s tvojim pupkom, kúpiť si teleskopku, poriadne plášte a užívať si jazdenie
A potom ma z vďačnosti 2x mesačne pozvať na pivo
Ahojte Nemate niekto prosim Vas skusenost s telskopickou sedlovkou dlzky 210mm, konkretne od OneUp ale aj akehokolvek vyrobcu? Ci sa vakel nerobil skor ako na kratkej sedlovke a podobne? Akakolvek skusenost je vitana.
Polo Ten vakel tam vznikol ci si ho mal od zaciatku ? Zhorsuje sa to ci jeto stale rovnake? Ja mam one-up tiez ale ma za sebou len jeden vyjazd tak ma zaujima co ma caka. Dakujem.
ten vakel je ako od nova. Lenn ako som uz pisal skor, treba na nej nejak zaistit tu maticu ktora drzi patronu aby sa nepovolila, lebo potom zacne ta patrona na nerovnostiach klepat. Staci zakvapnut napriklad lakom na nechty.
tak už aj ja som, v podstate na odporúčanie Polo-a, majiteľom OneUp sedlovky. Dúfam, že budem šťastným majiteľom. Montiť to ale budem až niekedy pred sezónou, v marci alebo tak nejako
Ahojte, chcel by som poprosiť o radu. Mám hardtail, ktorému sa ešte vyhli trendy 1x systémov a prípravy na internal vedenie ovládania teleskopickej sedlovky. Vpredu mám tých páčok a káblov dosť, predný a zadný prehadzovač a tiež zamykanie vidly. Zvažujem výmenu sedlovky za teleskopickú, na trailoch a v zjazdoch cítim potrebu dať to dole, ale som lenivý (alebo moc poctivý) zastavovať a štelovať, potom nastavovať správnu výšku atď... Ak by som spravil teleskopku s ovládaním na ridoch, kábel by musel ísť po ráme, čo sa mi moc nepáči. Zvažujem preto ovládanie pod sedlom, alebo ju vôbec nekupovať. Máte s tým ovládaním napriamo niekto skúsenosti? Je to v pohode?
Určite by som zbytočne nekupoval tak predraženú sedlovku ako je Reverb. Ja osobne mám BikeYoke Revive a šľape parádne, no tiež nieje najlacnejšia... Odporučil by som ti totok https://www.oneupcomponents.com/products/dropper-post-v2 , má ju čoraz viacej ľudí a pomer cena/výkon neviem či niečo lepšie na trhu vobec je.. Samozrejme 100 ľudí 100 názorov, ale myslím že ti radím dobre
No len Oranos hlada bud nieco bezdrotove alebo s ovladanim na sedlovke. Vsetky elektricke budu asi velmi drahe. Vrtanie do ramu sa odporucit oficialne neda. Ale internet je plny uspesnych realizacii. Osobne som ten problem kedisi vyriesil sedlovkou s vonkajsim ovladanim a lankom po rame.
Link na sedlovku je dolu.
Oranos To chces na ten Cube Attention SL co mas v profile ? Lebo ten ma este 27.2mm sedlovku a to sa ti bude tazko hladat.
Edit: ked tu maticu odkrutis tak vyberies celu patronu, takze si to jednoducho vymenis v pripade poruchy aj sam. Nova stoji 50€, sle uz som videl aj navod na jej opravu. Mne ale zatial vsetko funguje bez poruchy. Navyse kludne mozem dvihat bajk za sedlo ked je sedlovka zasunuta.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
A potom ma z vďačnosti 2x mesačne pozvať na pivo
PS no vidíš na to piwo sme furt neboli
Dakujem
Ja by som ti poradil toto
https://www.mtbiker.sk/shop/komponenty/sedlovky/teleskopicke/rockshox-reverb-axs-150-mm-elektronicka-teleskopicka-sedlovka-31-6-mm.html?gclid=EAIaIQobChMIguup8ubS7gIVhqSyCh3qaAmSEAQYASABEgL7hvD_BwE
Link na sedlovku je dolu.
Oranos To chces na ten Cube Attention SL co mas v profile ? Lebo ten ma este 27.2mm sedlovku a to sa ti bude tazko hladat.
https://ebay.us/i0zHMQ
Dakujem
diel c. 6, nic netreba rozoberat
Edit: ked tu maticu odkrutis tak vyberies celu patronu, takze si to jednoducho vymenis v pripade poruchy aj sam. Nova stoji 50€, sle uz som videl aj navod na jej opravu. Mne ale zatial vsetko funguje bez poruchy. Navyse kludne mozem dvihat bajk za sedlo ked je sedlovka zasunuta.
https://www.instructables.com/Servicing-the-non-servicable-OneUp-Dropper-Cartrid/