Dnes som bol s dvoma zalesakmi na bikoch na trase Petrzalka, Slavin, Koliba, Biely Kriz. Chcel som ist aj dalej, ale chla***** mi tam premrzli a chceli ist spat.
Ja som dnes išiel z Limbachu po asfaltke na BK a tá je skvele upravená. tak do 2 cm snehu a ziadny lad.. ide to po nej výborne. Potom som išiel z BK po červenej na Somára a to už je dosť divočina. Podarilo sa mi dostať po Hrubý vývoz bez tlačenia, ale ďalej už treba tlačiť každé väčšie stúpanie. Snáď sa to cez víkend udupe, inak podmienky super.
Ako to vyzera na asfaltkach? Z Race na BK, resp z Jura?
Išiel som okolo 9.00hod,z Jura po 3bresty len koľaje,z Limbachu po 3bresty odhrnuté traktorom,ktorý išiel ďalej hore po asfaltke,no pred Salašom som sa odpájal,tak netuším,či išiel na Košarisko,alebo BK...
Podmienky su na vsetkych uslapanych alebo ujazdenych chodnikoch najlepsie z celej doterajsej mimosezony ... Dnes sme s partakom davali prvu jazdu na novo poskladanom celopere takze sme to moc nehrotili ale fun faktor bol vyborny ... az taky ze po dojazdeni do civilizacie som zabudol ze na miestach na ktore sa opiera slnko a po ktorych chodia ludia sa robia ladove zrkadla a majzol som celymi svojimi ~90 kilami do takeho ladu ... nic sa mu nestalo ... 15eurove kartonove rajdy z PRC tuto prvu ostru skusku tiez prezili bez ujmy ... koniec hlasenia ;-]
Dnes počasie top, avšak ľad sneh ľad ľad sneh ľad ... pár krát som si od strachu takmer nakládol do nohavíc
Brzdy v tom snehu zavýjali neskutočne. S tym musim niečo spraviť
dnes konečne vyčistiť hlavu z roboty... almázia, top počasie, top podklad... okolo krasňanskej farmy potom hore Ohňavským jarkom k Trom Dubom, tam treba dať majzla pri tom nižšom prameni je tam asi 30m úsek čistý ľad, ináč ostatné super podklad....esíčko na červenej TZ pred Máriinym prameňom smerom dole exkluzívny zjazd na tom snehu, normálne som rozmýšľal že si to dam ešte raz (musím pochváliť aj Noby Nic, sú to riadne kotvy)...potom okolo Slívu popri Vydrici na Granadu (tá je tiež luxusná, robil som si svoju stopu), zvážnicou na BK...obligátny pagáč a netradičný čajík s rumcajzom u Kocmundu potešil...zjazdom dole som to frcol cez TBK1 (radosť jazdiť), odtiaľ cez Himligárku, ČK k poldru nad Alpínkou tam boli celé procesie jak na 1.mája ... POZOR! pod V.Baňou (za ČK) preteká voda cez zvážnicu je tam čistý ľad, aj som si tam ustlal...
myslím vďaka tuhému mrazu celkovo o dosť menej ľudí...ináč niekam zmizol ten malý mostík cez Vydrický potok ako sa ide na Granadu (asi je niekde vodou, je tam vody po kkt ), treba ísť cez ten veľký mostík...
Ahojte, ak by ste náhodou niekto našli kľúče od auta (stratil som ich niekde na baniku dnes okolo obeda, prívesok captain morgan) dajte vedieť. Odmena vás neminie 🙂
Bol si ty vobec v Karpatoch?
..lebo ta "kopa" snehu by mohla byt prekazkou akurat tak korgimu alebo nejakemu inemu nizkemu plemenu psa a nie cyklistovi s 29" kolesami.
mal si pravdu, bola to pohodicka, sneh tak akurat, a ani som dokonca dnes nepadal.
Stihol som podvecer predsa aj cerovku, lebo nebola az taka kosa jak si mal ty stvrtok na komputeri je v super stave, uz je tam pekne vyjazdena stopa, odporucam
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Išiel som okolo 9.00hod,z Jura po 3bresty len koľaje,z Limbachu po 3bresty odhrnuté traktorom,ktorý išiel ďalej hore po asfaltke,no pred Salašom som sa odpájal,tak netuším,či išiel na Košarisko,alebo BK...
Na bk z potocnej bolo to ocistene ale miestami je stale sneh. na cestak to nie je. Moze byt aj lad
Brzdy v tom snehu zavýjali neskutočne. S tym musim niečo spraviť
myslím vďaka tuhému mrazu celkovo o dosť menej ľudí...ináč niekam zmizol ten malý mostík cez Vydrický potok ako sa ide na Granadu (asi je niekde vodou, je tam vody po kkt
..lebo ta "kopa" snehu by mohla byt prekazkou akurat tak korgimu alebo nejakemu inemu nizkemu plemenu psa a nie cyklistovi s 29" kolesami.
mal si pravdu, bola to pohodicka, sneh tak akurat, a ani som dokonca dnes nepadal.
Stihol som podvecer predsa aj cerovku, lebo nebola az taka kosa jak si mal ty stvrtok na komputeri
https://zastupitelstvo.bratislava.sk/data/att/45698.pdf
https://www.zastupitelstvo.sk/Raca-MiZ.html?aid=4319&vid=206443&vid=206443