Viem, ze tu ma kazdy dvojkolesovaho milacika, no chcela som sa opytat, ci mate aj stvorkolesoveho, s ktorym ste nadmieru spokojni a na druhej strane, aky typ neodporucate ci uz z vlastnej alebo cudzej skusenosti.
Problemy 1.2 tsi su mi zname ale ja nemam tuto motorizaciu. 4 roky su uz ved celkom dost, ked kazdy pise ze sa to po roku rozpadne 😊 Ale ja od toho 300-400K necakam, kedze tak dlho ma jedno a to iste auto nebavi. A hlavne to za tu dobu vyrazne padne na cene.
Ja mam tiež 1.2Tsi 2014ku Octavku 3 130 000km a okrem výmený vysokotlakového čerpadla a bežných veci sa nič nedeje.
Treba pozerať lebo nieje TSI ako TSI ale podla roku výrobý a motorizácie od roku mýslim 2013 už boli tie spolahlivé motory a namiesto reťaze uz je remeň atd dalšie veci.
áno,TSI mali niekolkokrát menený-inovovaný reťazový rozvod,potom to vzdali a dali tam spolahlivý ozubený remeň-čierny peter ostal v rukách majitelom starších verzií,opravy si pekne zaplatia sami,okrem toho nájazd 130 000 km nie je dostatočný na výmena vysokotlakového čerpadla,to má vydržať podstatne viac
4 roky su uz ved celkom dost, ked kazdy pise ze sa to po roku rozpadne 😊
len 4 roky sú nič nehovoriaci údaj.. napr my sme v robote v 2019tom brali 2x Corollu, jedna má nabehané už 40tis a druhá necelých 7tis myslíš že obe autá sú v rovnakom stave?
áno,TSI mali niekolkokrát menený-inovovaný reťazový rozvod,potom to vzdali a dali tam spolahlivý ozubený remeň-čierny peter ostal v rukách majitelom starších verzií,opravy si pekne zaplatia sami,okrem toho nájazd 130 000 km nie je dostatočný na výmena vysokotlakového čerpadla,to má vydržať podstatne viac
Nuž to ti ja zato nemožem že to odišlo benzín prekvapkával priamo do oleja ak by som bol neaký tlk a nezistil to tak zadrem motor. Keď sa čerpadlo vybralo bolo vidno že prasakovál benzín kolo toho piestiká alebo ako sa to volá.
Nuž to ti ja zato nemožem že to odišlo benzín prekvapkával priamo do oleja ak by som bol neaký tlk a nezistil to tak zadrem motor. Keď sa čerpadlo vybralo bolo vidno že prasakovál benzín kolo toho piestiká alebo ako sa to volá.
to je koniec toto,motor EA211 už má byť ten dobrý,kde vychytali problémy-nemal som taký ešte v ruke,ale ak dokážu hlavnú výhodu benzínového pohonu , t.j. čerpadlo paliva v nádrži,domrviť ešte čarpadlom z ktorého uniká palivo do oleja,ktorý sa riedi a následne motor k.o. tak aj už nemám slov
ale áno,ja hlavne nechápem,že dnes konštruktéry z vedomosťami,ktoré majú,navrhnú takúto somarinu-umiestniť na horúcu hlavu motora vysokotlaké benzínové čerpadlo,riadené elektronicky a poháňané vačkovou hriadelou-to už z popisu zaváňa prúserom,a reálna prax ukazuje,že to prúser je
nevyziadana zimna umelecka tvorba na celnom skle
prva je este zo Silvestra, a dalsie z poslednych mrazov, ale blbe je, ze tie vlocky su zvnutra. asi by som si mal zaobstarat nejaky pohlcovac vlhkosti.
To máš skodofku? Nemáš upchaté odvodňovacie diery v prahoch a voda ti v nich zostava. Videl som čierne ovce kde mal chlapík stále mokrý koberček až mu plával.a konštruktéri to tak pekne navrhli ani reklamáciu v škode mu neuznali.tak to šlo na súdy
to je Civic - ufo a vodu nechavam z dveri odtiect, resp. ked vidim, ze odtial kvapka, tak davam tie gumicky prec nech to odtecie. Minule som si v tych miestach vsimol cencule
ale áno,ja hlavne nechápem,že dnes konštruktéry z vedomosťami,ktoré majú,navrhnú takúto somarinu-umiestniť na horúcu hlavu motora vysokotlaké benzínové čerpadlo,riadené elektronicky a poháňané vačkovou hriadelou-to už z popisu zaváňa prúserom,a reálna prax ukazuje,že to prúser je
predpokladam ze si uz videl ten pruser od fordu kde vedie plastova hadica k turbu tesne ponad nahorucejsiu cast motora. vysledok je pravidelne derava hadica za 200€ a strata tlaku v turbe = nudzovy rezim
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Treba pozerať lebo nieje TSI ako TSI ale podla roku výrobý a motorizácie od roku mýslim 2013 už boli tie spolahlivé motory a namiesto reťaze uz je remeň atd dalšie veci.
len 4 roky sú nič nehovoriaci údaj.. napr my sme v robote v 2019tom brali 2x Corollu, jedna má nabehané už 40tis a druhá necelých 7tis
Nuž to ti ja zato nemožem že to odišlo benzín prekvapkával priamo do oleja ak by som bol neaký tlk
Vysokotlakové čerpadlo odišlo už na 89 000km
prva je este zo Silvestra, a dalsie z poslednych mrazov, ale blbe je, ze tie vlocky su zvnutra. asi by som si mal zaobstarat nejaky pohlcovac vlhkosti.
predpokladam ze si uz videl ten pruser od fordu kde vedie plastova hadica k turbu tesne ponad nahorucejsiu cast motora. vysledok je pravidelne derava hadica za 200€ a strata tlaku v turbe = nudzovy rezim