premyslam ze kedze su tieto dve mesta pomerne blizko seba a v poslednej dobe chodievame bikovat spolocne, ci by nebolo vhodne spravit pre nas jednu spolocnu temu a dve uz existujuce uzamknut.
Myslim ze u adminov to nejak vybavime
"Prístup 0 bodov. ... Situáciu ohľadom garančnej prehliadky sme neporiešili ani zďaleka. Pán ma odbil že servisujú iba svoje bicykle a že si ho mám zaniesť na prehliadku tam kde som ho kúpil, ...
To je ale dosť logické, že nebudú robiť garančky na biky, ktoré si tam človek nekúpil. Platený servis je iná vec ale garančky nemajú prečo robiť. ..Teda ak som správne pochopila, že toto si od nich chcel.
co sa tyka servisu tak najlepsi servisak siroko daleko od BB je panko v TREKBIKES na Jilemnickeho, akurat ze 90% je dost arogantny, ale robotu ma paradnu
To je ale dosť logické, že nebudú robiť garančky na biky, ktoré si tam človek nekúpil. Platený servis je iná vec ale garančky nemajú prečo robiť. ..Teda ak som správne pochopila, že toto si od nich chcel.
mna rozhodne zaujala viac cast o k*k*tinach
inak som citoval z google reviews, je tam toho viac... nech si kazdy spravi predstavu sam
AHa, jasné. Každopádne si zas myslím, že takto si v práci zanadáva skoro každý. Aj taký kuchár keď mu čašník donesie objednávku že "chce toto ale bez cibule a či tam môžeš dať rastlinné maslo a menej paradajok" tak si povie to čo za ch*u*j*a zas došiel na obed a podobné som už zažila "iks" krát. Akurát tento servisák to neskrýva a prejavuje to verejne A robotu čuduj sa svete majú.
Servisák v TREKU No.1. Dva dni mi dával dokopy vidlu FOX ktorú mi "odborne vytunili" hovädá v Suspension Clinic.
Servisujem iba tam. Dá sa s ním vyjsť úplne v pohode. Ale nesnažte sa presvedčiť ho o niečom, čo si myslíte že by bolo dobre. A ano....SRAM je hnoj. Shimano je TOP.
A tel. číslo na servis je na to aby si človek dohodol termín.Teraz v zime úplne v pohode. Cez sezónu by sa ani mne nepáčilo keby sa mi denne dotrepe na blink XY ľudí s bikom a chceli to dobre že na počkanie.
Je to tam proste zazitok, aj taky, aj taky som zazil. Dlho som tam uz nebol, ale kebyze znova idem, viem, ze treba ratat s kadecim, da sa na tom aj pobavit 😜
Čaute páni, viete mi poradiť nejaký servis v BB (poprípade aj ZV) kde mi zoservisujú vidlu a tlmič FOX (len bežný servis, výmena prachoviek a oleja). Vďaka.
daj vediet ked to vybavis, ked mam tie iste tak to dam tomu istemu
Keďže to už po okoli v nižších polohách vyzerá bez snehu tak ozivim diskusiu.... neboli ste niekto v laskomery alebo niekde inde v okoli ako to tam vyzerá s blatom ?
chcel by som prvýkrát skúsiť Zvolensko Môťovské single traily pri hoteli Tenis. Ideálne len ten úplne prvý krátky okruh. Ale keďže mi do vienka nebol nadelený orientačný zmysel, chcem sa opýtať niekoho, kto tam už bol, či sú tieto "rozdvojovacie" miesta nejako značené, aby som odbočil správne a nestratil sa..
chcel by som prvýkrát skúsiť Zvolensko Môťovské single traily pri hoteli Tenis. Ideálne len ten úplne prvý krátky okruh. Ale keďže mi do vienka nebol nadelený orientačný zmysel, chcem sa opýtať niekoho, kto tam už bol, či sú tieto "rozdvojovacie" miesta nejako značené, aby som odbočil správne a nestratil sa..
Attachment:
mapa.jpg
Ahoj, ano je to celkom dobre označené. Od benzinky slovnaft ked vchádzaš cez bránu hned za potokom do prava na chodnik poprí plote, nemožeš to minúť. Predpokladam ale že by si si to viac užil keď bude suchšie. Maj sa
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
"Prístup 0 bodov. ... Situáciu ohľadom garančnej prehliadky sme neporiešili ani zďaleka. Pán ma odbil že servisujú iba svoje bicykle a že si ho mám zaniesť na prehliadku tam kde som ho kúpil, ...
mna rozhodne zaujala viac cast o k*k*tinach
inak som citoval z google reviews, je tam toho viac... nech si kazdy spravi predstavu sam
Servisujem iba tam. Dá sa s ním vyjsť úplne v pohode. Ale nesnažte sa presvedčiť ho o niečom, čo si myslíte že by bolo dobre. A ano....SRAM je hnoj. Shimano je TOP.
A tel. číslo na servis je na to aby si človek dohodol termín.Teraz v zime úplne v pohode. Cez sezónu by sa ani mne nepáčilo keby sa mi denne dotrepe na blink XY ľudí s bikom a chceli to dobre že na počkanie.
daj vediet ked to vybavis, ked mam tie iste tak to dam tomu istemu
Ďakujem, nakoniec sa mi podarilo nájsť v oslanoch co som presne chcel vyskúšať...
Ahoj, ano je to celkom dobre označené. Od benzinky slovnaft ked vchádzaš cez bránu hned za potokom do prava na chodnik poprí plote, nemožeš to minúť. Predpokladam ale že by si si to viac užil keď bude suchšie. Maj sa