Toto je úplná sila. Je iba marec a MTB so vzduchovou vidlicou je problém zohnať - hlinikáč za 900 - 1000 EUR skoro nemožné. Všade mi povedia to isté. Zháňal som manželke a dcére - výsledok = obe majú pánske bicykle. Čo to tu bude v máji potom?
Tesak Dakujem velmi pekne za zelanie, je to od Teba mile👍😊
Neviem, aky je rozdiel medzi bajkerom a bajkerom, asi nie som moc znala v tychto veciach🤷♀️...snazim sa respektovat kazdeho do pohody bajkera bez ohladu na pocet najazdenych km, ci znacku bicykla...
Bajk by mi mali priviezt z CZ v utorok/stredu, nerada sa niecim, co si kupim, "chvalim", ja som v tomto taka trubka🙈...mne skor islo o to, podelit sa o pozitivnu skusenost pri kupe ...
Respektujem, ze vela z Vas bajkovanim zije a vyznate sa👍...a kazdy bajker s velkym "B" ma urcite minimalne dusu na spravnom mieste😊
Tesak Dakujem velmi pekne za zelanie, je to od Teba mile👍😊
Neviem, aky je rozdiel medzi bajkerom a bajkerom, asi nie som moc znala v tychto veciach🤷♀️...snazim sa respektovat kazdeho do pohody bajkera bez ohladu na pocet najazdenych km, ci znacku bicykla...
Bajk by mi mali priviezt z CZ v utorok/stredu, nerada sa niecim, co si kupim, "chvalim", ja som v tomto taka trubka🙈...mne skor islo o to, podelit sa o pozitivnu skusenost pri kupe ...
Respektujem, ze vela z Vas bajkovanim zije a vyznate sa👍...a kazdy bajker s velkym "B" ma urcite minimalne dusu na spravnom mieste😊
ja som siel na blind sa informovat pozriet biky, akurat im dosli 2 kusy rock machine trl 70 jeden uz mali aj predany a druhy som vzal ja. povodne som chcel orbeu leufey H30 ale vraj uz maju 15 rezervacky a predpokladaju ze z objednanych 20 im dojde tak polovica ... tak som aj rad ze som nevahal a hned zobral blitza
Zdravim všetkých,bajkujem už nejaký ten čas ale tu som nový. Čo sa týka dostupnosti,tiež som na Slovensku nepochodil,tak zo zúfalstva skúsim CZ a veľmi milý pán ešte ten deň bike odoslal.To ste mali vidieť tu radosť, tento týždeň má doraziť.
no, cital som tuto temu ale neprikladal som jej nejaky vyznam. Ale potom som meral deti a uvedomil si ze dcerin bicykel 13,5" (27,5 kolesa) uz bude asi aj maly. Kedze zijem v nemecku tak som pozrel miestne online obchody a v soku si spomenul na tento prispevok.
Inak, to, ze bajky idu ako teple rozky ma aj pozitivnu stranku -> ludia aspon nekvasia doma, ale spoznavaju okolitu krajinu s vetrom vo vlasoch a bajkerska komunita sa rozrasta💪😜...
Urcite bude mat niekto k tomu povedat viac, ale ja co som davnejsi zachytil ked bol taky ten vrchol ze bola vacsina fabrik pozatvarana a sa nevyrabalo, tak jednoducho nebolo co prevazat a lode parkovali v dokoch a tam bolo neviem kolko tisic, mozno teraz trepnem ale 50 000€/$/£ a mozno radovo aj viac za "stojne" na jednu noc (alebo hodinu? , fakt neviem) ale bolo to extremne vela penazi. Tak urcite si aj to teraz kompenzuju...
Lockdowny po celom svete neuveritelne zvysili dopyt po spotrebitelskych tovaroch (z Ciny), najviac je to vidiet v USA, kde smeruje asi vacsina cinskej produkcie. Rozne obmedzenia obchodu v roznych castiach sveta mali za nasledok ze sa narusil globalny tok prazdnych kontajnerov a koncom roka 2020 ich bol v Cine velky nedostatok a prednost dostal ten kto zaplatil viac. V kombinacii s obrovskym dopytom to zvysilo ceny namornej prepravy asi 4-nasobne. Je uz vidiet postupny pokles cien, ale potrva to este niekolko mesiacov a je otazne ci sa to vobec vrati na povodne urovne,
Podelim sa o skusenost zo vcerajska, online objednavanie detskeho bicykla z DE. Kedze boli dlhodobo vypredane tak sa cakalo ze pojdu ako teple rozky ale az takto som to necakala. Pisali maila asi 10 dni dopredu, ze sa budu dat objednavat cez stranku od 10.3. od 17hod. O 17hod som sa nalogovala, stranka im padla, Pisali potom ze maju pretazenie tak skusia od 18:30 to znova rozbehnut. O 18:40 som stihla bajk natukat do kosika, este bola moznost aj farby vyberat. Za hodinu a 10 min pozeram opat a uz ziadny k dispozicii ani velkost 26 ani velkost 27. Pocitam za mozno hodinu predali viacej ako 50 detskych bicyklov.... A to sa jednalo o detske bajky s cenovkou 1000-2000e. Prekvapila ma ale cena dopravy, ktora bola velmi vysoka.....oproti minulemu roku.
Takze toto na margo dostupnosti bajkov.
ja som chcel retro bike pre nase dvojicky, no bohuzial take ake sme chceli sme nezohnali. tak reku ok idem hladat nieco pekne aj ked sportove, tak som nasiel CTM Missy a nasiel som vo Velosprinte jeden tyrkysovy a v Sadesporte ruzovy, presne tie farby ake maju radi nase baby. boli to posledne dva kusy co som nasiel na webe na rychlo a som rad ze to takto vyslo. takze ano je problem s bikami a potvrdili mi to chalani v Sadesporte tak aj vo Velosprinte.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Pod tým si viem predstaviť hocičo
pozor občas sme aj bezduše
Takze tato situacia nie je len na slovensku ....
Čo by som dal za vietor vo vlasoch...
Lockdowny po celom svete neuveritelne zvysili dopyt po spotrebitelskych tovaroch (z Ciny), najviac je to vidiet v USA, kde smeruje asi vacsina cinskej produkcie. Rozne obmedzenia obchodu v roznych castiach sveta mali za nasledok ze sa narusil globalny tok prazdnych kontajnerov a koncom roka 2020 ich bol v Cine velky nedostatok a prednost dostal ten kto zaplatil viac. V kombinacii s obrovskym dopytom to zvysilo ceny namornej prepravy asi 4-nasobne. Je uz vidiet postupny pokles cien, ale potrva to este niekolko mesiacov a je otazne ci sa to vobec vrati na povodne urovne,
https://www.singletracks.com/mtb-news/citing-pandemic-issues-santa-cruz-bicycles-increases-retail-prices/
https://www.biker.sk/53750/chcete-si-kupit-bicykel-uz-teraz-je-neskoro/?fbclid=IwAR3_a-aHRts7B2OETRwrkAZGANVFRIxjKU1Q323zRehvJw-nUECia0Y8k3w
Takze toto na margo dostupnosti bajkov.