zadovážil som si ďalší bicykel, teraz mám cesťák aj mtb. Chcel by som sa Vás opýtať, na ktorom z nich sa dá
schudnúť rýchlejšie? efektívnejšie? Resp. schudol niekto bicyklovaním?
ďakujem
posledný komentár: 6. 5. 2025 o 0:14
posledný komentár: 20. 12. 2020 o 11:44
Len potom prídu starosti 😉
Veď to. Pozerám, že sme rovesníci... V istých veciach panuje elementárna spravodlivosť, plynutie času sa nedá oklamať, dá sa to športom/stravou/spánkom/elimináciou stresu oddialiť, ale mladosť, zdravie a láska sa kúpiť nedá, zatiaľ čo smrť a staroba sa zasa nedá podplatiť. Ale nič, to zo mňa hovorí len nasratosť, že som minulý rok kvôli rôznym zdravotným patáliám prvé a posledné dva mesiace roka športoval len veľmi striedmo, a musel som skrátka prvý krát otvorene pripustiť dopad plynutia času na moju biednu existenciu
Ako mi s trochou nadsázky vo februári povedal jeden starší príjemný lekár v Ružinove po ruptúre bicepsu : športujete ?, nepijete ? nefajčíte ? vyhýbate sa sa stresu ? Tak to ste potom vážny kandidát na seriózny problém
Inak plynutie času sa dá odsledovať aj tým, že človek prestane považovať vetu : “a hlavne veľa zdravia” za obyčajnú floskulu a klišé.
Je to tak
si si isty, ze bicyklovanim budujes svalovu hmotu? (aj inde ako na zadku a stehnach)
Všetkým ktorý sa na to dajú prajem pevnú vôľu, jé to ťažké aj popri chorobách a 2 deťoch to ide a bajk je parádne kardio do diéty
min týždem mi spadli v bazéne plavky. aj keď trapas, ale príjemný. musel som kúpiť nové
plávanie som začínal na 500m, dnes už dám 1500m za hodinu a poväčšiou ma zastavia až kŕče
Ale teším sa z každého kila, len to ide pomalšie, čo bolo aj plánované