zdravim, tento rok planujem obetovat nejake peniazky na vymenu nejakych dielov na biku (Kellys Salamander), jedna sa hlavne o vidlicu, ale este nie som zabehany v tychto veciach tak vas prosim o radu. Dalsia vec by boli riadidla, chcel by som tam supnut sirsie (lastovicky?) ale neviem aky to bude mat efekt oproti povodnym.
Moj nazor je, ze upgd. vo vacsich rozmeroch sa na ten bike neoplati. Teda pokial ho mas naozaj rad, mas k nemu citovy vztah alebo jazdis veci, ktore sa vymykaju schopnostiam biku, ktore ma v tomto prevedeni
tmax: nejedna sa o upg. vecsich rozmerov, postupne som to zuzil na riadidla a vidlu len pri riadidlach neviem aky je rozdiel resp. vyuzitie "lastoviciek" a povodnych, vidlu chcem menit za lepsiu tak do 5 litrov, kedze sa v nich vobec nevyznam obraciam sa na forum, mimochodom som z NZ cize vecsinou jazdim XC (hadam som to spravne napisal) ale prilezitostne - hlavne v lete - sa vyberiem na nejake horske tury
davhan: co to? upraveneho e*****na? ospravedlnujem sa ale som totalny beginner co sa dielov tyka, skuste mi poradit ako skolkarovi takze Tora 318 alebo.... a ake su rozdiely, vdaka za rady
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.