Dnes som bol s dvoma zalesakmi na bikoch na trase Petrzalka, Slavin, Koliba, Biely Kriz. Chcel som ist aj dalej, ale chlapici mi tam premrzli a chceli ist spat.
Ano, skoro vsetky by mali byt, tie malo pouzivane byvali zalistovane a catso zakonarovane. Ale to bolo este pred koronou, odvtedy sa kadeco preslapalo .. zjazd spod Konskych dole som siel kedysi davno a neviem ci ja, alebo kamarat tam chytil kusok pletiva.
Kemo A tie dalsie neznacene, nemas ich nahodou preskumane, ze ktore su zjazdne ?
cislo 7 je OK, tadial jazdievam nahor.
cislo 6 tiez, len potom zahnem doprava na modru znacku.
cislo 1 by mala byt OK, tadial som siel raz dole a dalo sa.
potom som siel raz 2 alebo 3, ale to je nanic, ta cesta sa stratila a zvysok som tlacil kolmo do kopca az na konske hlavy
--
joj inak chcelo by to konecne tu obchadzku KH, nejaky kratucky vrstevnicovy singel na pezinskej strane kopca
zhruba tak ako vedie na tom obrazku vrstevnica 600.
to by bola parada, keby ste to niekto postavili, tak mu poslem penazny prispevok
iron.hide: ide tade stary polovnicky chodnik, polka bola v pohode zjazdna, ale potom padli stromy v 2010, ci kedy ,zhorsilo sa to, nebol som tam uz strasne davno. Ale uz by som tam chodnik robit nechcel, ludi je tolko, ze je to kontraproduktivne. Inak je to krasny a tichy kut. /ak to koronadoba nezmenila/.
no, tam by si sa narobil este viac .. a hlavne unaveny z uzkeho chodnika by si padol do priepasti .. mohol by byt daky serpenitovity zo zapadnej strany .. nevyburenych stavitelov je dost , idealne aj na bezky keby bol
Uz je to pokryte, tak len doplnim ze Cislo 4 som skusal vlani na jesen zhora ale bolo tam vela konarov tak som to po par sto metroch radsej otocil spat. Cislo 1 som isiel na jesen zdola aj zhora a bola OK. Najjednoduchsia / najpouzivanejsia je 7.
no, tam by si sa narobil este viac .. a hlavne unaveny z uzkeho chodnika by si padol do priepasti .. mohol by byt daky serpenitovity zo zapadnej strany .. nevyburenych stavitelov je dost , idealne aj na bezky keby bol
ten chodnik som niekedy v septembri minuleho roka hladal a bol velmi nevyrazny ... v tych skalnatych castiach este ako tak, ale pod polomom je to uplne stratene ...
joj inak chcelo by to konecne tu obchadzku KH, nejaky kratucky vrstevnicovy singel na pezinskej strane kopca
to by bola parada, keby ste to niekto postavili, tak mu poslem penazny prispevok
Ja som si ten "singel" už aj pred časom prešiel, kedysi tadiaľ musel viesť chodník, našiel som tam dokonca aj starú podkovu z nejakého poníka. Úplne triviálne to nie je, najmä ak nemá byť jednosmerný (rozumej = jazda len smerom nahor). Ako OZ sa venujeme skôr renovácii útulní, ale kdesi máme aj takéto veci v plánoch...
chodím tam už málo, ale keď náhodou tak idem dolu na slnečné údolie a stade zas hore na hrebeň. Neviem či je to lepšie či horšie ale neznášam konské hlavy z toho smeru. A ako tak pozerám mapu tak sem tam som šiel smerom na turček a po tej konskej trase pod somár
Stihol som vyuzit pekne pocasie a cez Prepadle som si dal Somara, potiahol som to na Konske Hlavy po hrebeni a odtial cez Klokociny do Perneku. Plan bol vratit sa na Konske hlavy, ale nejak dosla para tak som to vzdal a otocil to nazad do Perneku a po asfalte sa dogulal do Stupavy 😬. Mozem ist spokojne pospat a vecer na nocnu 😁.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
cislo 7 je OK, tadial jazdievam nahor.
cislo 6 tiez, len potom zahnem doprava na modru znacku.
cislo 1 by mala byt OK, tadial som siel raz dole a dalo sa.
potom som siel raz 2 alebo 3, ale to je nanic, ta cesta sa stratila a zvysok som tlacil kolmo do kopca az na konske hlavy
--
ten chodnik som niekedy v septembri minuleho roka hladal a bol velmi nevyrazny ... v tych skalnatych castiach este ako tak, ale pod polomom je to uplne stratene ...
Ja som si ten "singel" už aj pred časom prešiel, kedysi tadiaľ musel viesť chodník, našiel som tam dokonca aj starú podkovu z nejakého poníka. Úplne triviálne to nie je, najmä ak nemá byť jednosmerný (rozumej = jazda len smerom nahor). Ako OZ sa venujeme skôr renovácii útulní, ale kdesi máme aj takéto veci v plánoch...
https://mapy.dennikn.sk/?trasa=BVKeS
--btw do toho obvodu uz nejazdim tolko ako kedysi, ale obcas predsalen pouzijem tu asfaltku co ide spod Gasparovej az takmer na cervenu znacku, taka skratka...
https://www.freemap.sk/?map=15/48.335267/17.169657&layers=TI&tool=draw-points&point=48.338096/17.167511
kemo nestras
za tou kemovou druha vpravo vylezes az nad zilovou