Po pol roku od kupy mobilu uz povodna ochranna folia zacina byt doskriabana a tak chcem novu ochranu. Skuste poradit daco s cim mate skusenosti lebo na trhu su toho mraky a nemam chut experimentovat. Je to S10e.
ja za seba neodporúčam hydrogelovu z ali - je strašne mäkká, zachytáva odtlačky a nejde už ani poriadne vyčistiť. Odporúčam tiež ešte nechať originál čo tam máš - nič na jeho úrovni nezoženieš
Po pol roku od kupy mobilu uz povodna ochranna folia zacina byt doskriabana a tak chcem novu ochranu. Skuste poradit daco s cim mate skusenosti lebo na trhu su toho mraky a nemam chut experimentovat. Je to S10e.
objednaj z ciny hydrogelovu foliu, zatial najlepšie folie co som mal. skoda ze nemas normálnu s10. mám doma naviac dve hydrogelove folie na nu
11kubo ty si mal nejaky divny hydrogel. moj nezanechava ziadne skrabance, odtlacky pokial nemam zadrbane ruky od oleja v garazi... jeden "hydrogel" co som mal tak bol taky ako pises, ale cinan vratil peniaze - bola to obycajna plastova folia pouzitelna na par dni.
Zoidberg ked das sklo tak nebude fungovat odtlacok prsta v displayi a zaoblene sklo treba lepit pod UV - kravina, skusil som a hned islo dole.
No neviem ci neostanem bez ochrany ako na vsetkych mobiloch doteraz a bude pokoj. Na S7 som po troch rokoch mal len par skrabancov ktore nicomu nevadili. Akurat pri predaji to moze zavazit ale mobily nepredavam. Uzivam dokym to ide a potom radsej darujem v rodine.
misung s10e nemá odtlačok v displeji ale na hrane/v on/off tlačidle
ja mám aktuálne na s10e hydrogel z ali a v pohode, som spokojný, je už trochu dotlčená, nejaká priehlbinky, ale displej ochránila
Uhádnete? Na mobile keď mi niekto volá začne sa ten debil správať hlúpo, pritom by to mal byť šikovný mobil. Niekto zavolá a jak zvoní zobrazí sa klávesnica a ako keby som písal. Keď píšem, píše ešte okrem mňa aj sám niečo, normálne sa s ním niekedy hádam, keď píšem sms tak píše do sms alebo v Google maps mi sám prepína na satelitné, zapína si aplikácie... A to všetko takým spôsobom, ako keby niekto fakt behal prstami po displeji. Továrenské nastavenia pomohli len na chvíľu, resp neviem či pomohli. Antivírus asi tiež dačo asi pomohol, lebo už to menej robí. Ale počas hovoru iba s niekým... Čo to je?
Tak asi viem. Podľa mňa je niečo pod ochranným sklom, čo simuluje dotyk. Najviac sa mi samy spúšťajú funkcie na miestach, kde je dopukané ochranné sklo. Dá sa vôbec vymeniť?
na niektorych starsich telefonoch to islo lahsie ak je novy odporucam kupit kombo disple+dotyk najma ked si to chces menit doma sam. ale zalezi od teba lebo mozes dopadnut ako Jaiub
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
objednaj z ciny hydrogelovu foliu, zatial najlepšie folie co som mal. skoda ze nemas normálnu s10. mám doma naviac dve hydrogelove folie na nu
11kubo ty si mal nejaky divny hydrogel. moj nezanechava ziadne skrabance, odtlacky pokial nemam zadrbane ruky od oleja v garazi... jeden "hydrogel" co som mal tak bol taky ako pises, ale cinan vratil peniaze - bola to obycajna plastova folia pouzitelna na par dni.
Zoidberg ked das sklo tak nebude fungovat odtlacok prsta v displayi a zaoblene sklo treba lepit pod UV - kravina, skusil som a hned islo dole.
ja mám aktuálne na s10e hydrogel z ali a v pohode, som spokojný, je už trochu dotlčená, nejaká priehlbinky, ale displej ochránila
Potom skončil v elektroodpade a mne sa upravil krvný tlak.