Toto je úplná sila. Je iba marec a MTB so vzduchovou vidlicou je problém zohnať - hlinikáč za 900 - 1000 EUR skoro nemožné. Všade mi povedia to isté. Zháňal som manželke a dcére - výsledok = obe majú pánske bicykle. Čo to tu bude v máji potom?
Keď to tu každý bude brať do zásoby reťaze, kazety, prehadzovačky tak vážne nič nikde nebude. Je to úplne rovnaké ako pred rokom na začiatku pandémie. Davová psychóza. Vtedy každý kupoval toaleťák, rúška, dezinfekciu, droždie...Vykúpené všade a aj keď niekde bolo, bolo to za prehnané ceny. No a v lete po ukľudnení sa s tým mohli obchody ohadzovať a platí to dodnes. Toto isté sa deje s cyklo vecami.
Jo,len drozdie ti vyrobi každý pivovar, toaletak každá celuozka, no ráfiky, plášte a prehazky asi len par továrni. U nás v práci všetci kolegovia ktorý hrali futbal,pingpong, alebo aj úplne iné športy zrazu naháňajú bajky. K tomu si prirátať stálych cyklistov, pokles výroby a logicky nastáva problém. Tiež som mal vybratý iný bajk a skončil som u toho co bolo, nie co som chcel.ale nakoniec som dopadol lepšie:)
pindaro asi mas pravdu, ale porazilo by ma keby som zrazu uprostred sezony zistil ze mi napriklad strielaju prevody a nic nemam v zasobe.
Uz aj tak kukam ze som pekne zaspal s tymi 51z kazetami, zrejme to bude vyzadovat nejaky kompromis
Pricom n >= pocet "nahradnych komponentov na 1 bajk" + 1 V pripade , ze definujeme bajk ako nahradny komponent , n nema pravu hranicu v realnej mnozine, ale moze byt ostro ohranicene poctom volnych posteli
V USA sa vraj predaj bicyklov v roku 2020 zvýšil o 75% oproti roku predošlému. Už by si mali trošku vstúpiť do svedomia a obmedziť tú spotrebu. Aby niečo ostalo aj zbytku sveta Čo som tak čítal, tak dosť ľudí z velo biznisu vidí návrat k nejakému normálu na jar 2023. Nik ale netuší, ako bude vyzerat dopyt za tie dva roky.
neverim ze to zajde az tam....... skor sa vsetko vrati do "normalu" pred koronou .... 80% ludi sa vrati k predoslemu sposobu fungovania a budu plne bazary bajkov za super ceny ..... alebo?
V USA sa vraj predaj bicyklov v roku 2020 zvýšil o 75% oproti roku predošlému. Už by si mali trošku vstúpiť do svedomia a obmedziť tú spotrebu. Aby niečo ostalo aj zbytku sveta Čo som tak čítal, tak dosť ľudí z velo biznisu vidí návrat k nejakému normálu na jar 2023. Nik ale netuší, ako bude vyzerat dopyt za tie dva roky.
nepleť sem konzum USA. v europe je trošku menej šialené
No to by som chcel vidiet ako sa zdegenerovani amici bicykluju, to je asi taka "pravda" ako to ze cely Izrael sa ockuje, netreba verit vsetkemu co napisu.
Sobi_20 zdegenerovane mi skor pridu tvoje nazory... skus sa najprv zamysliet, kym zacnes pisat, nad tym, co tu v roznych temach zmysluplne prispievas...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Uz aj tak kukam ze som pekne zaspal s tymi 51z kazetami, zrejme to bude vyzadovat nejaky kompromis
https://ekonomika.sme.sk/c/22640071/medzirocna-inflacia-v-eu-v-marci-stupla.html?ref=terazbox_sme
To je tzv. indukčná brička.
Autobus 39 v BA je typický predstaviteľ indukčného autobusu
nepleť sem konzum USA. v europe je trošku menej šialené