Lokalizácia
Formulár sa odosiela
mam otazocku ohladom RS Reba:

no. nieze by to bola neviem aka chyba, ale cervene kolecko odskoku mi statocne rezonuje. ked ho chytim tak sa s nim da hybat (ale nevypadne - nato treba silu) - neda sa to nejak podlozit aby to nerezonovalo pocas jazdy? nema s tym niekto skusenosti?
Zobraziť komentár 17.06.2008 - 10:31:35
00
vyber ho a odloz :D
Zobraziť komentár 17.06.2008 - 10:36:05
00
Ja mam to kolecko odskoku odlozene na horsie casy v sufliku lebo nejak nescelo drzat.
Zobraziť komentár 17.06.2008 - 10:47:12
00
k tym spacerom. cisto teoreticky, malo by nejaky vyznam vyrobit nejaky spacer typu pruzinka?
Zobraziť komentár 17.06.2008 - 10:58:40
00
hmmmmm ?
zober spacer narež ho dookola a odstráň narezanú časť. jeho vlastnosti sa zmenia. Praktické cvičenie ti nahradí x teoretických blábolov a pochopíš nezmyselnosť otázky.
Zobraziť komentár 17.06.2008 - 13:42:48
00
Reba (aj Revelation atd) maju rebound dost nestastne uchyteny cez ocelovy spacer na sposob pruziny, problem vznika tym, ze je tam medzera - spacer sa musi pri nasadeni kolecka trochu natocit, ale zaroven tym riesenim vznikne vola-kolecko sa pohybuje a hrka. Ja som to vyriesil vymenou za plastove kolecko z Recona, pricom spacer som utesnil gumou. Na Recon som dal to Al kolecko a tam nehrka - Recon ma spacer plastovy.
Zobraziť komentár 18.06.2008 - 11:45:54
00
zdravim vas bikeri, uvazujem nad kupou noveho biku prave s Rebou SL, a ma nastaveny zdvih na 85mm co sa mi zda trosku malo. mna by zaujimalo, ze ci sa da na nej zvysit ten zdvih na tych 100 alebo 115mm, pretoze ako som sa pytal v predajni, tak vraj na tomto modeli to neni mozne. a dalej ma zaujima ci sa k novym bikom priklada aj ta pumpa na fukanie vidli alebo si ju treba dokupit, pretoze oni vraj ziadnu pumpu neprikladaju. este niesom rozhodnuty pre kupu, len sa informujem aby ma nahodou neobabrali :)
Zobraziť komentár 30.06.2008 - 20:44:07
00
Janiak
Aj SL verzia by mala ist nastavit na vacsi zdvih. Pumpu k vidle nedavaju.
O vidle si pozri tu http://www.sram.com/en/rockshox/crosscountry/reba/#tab3
Cervenym su udaje pre 29" verziu.
Zobraziť komentár 30.06.2008 - 21:36:30
00
Ja ju mam a mam u nastavenu na 105mm....je to normalna nastavitelna vidla...len ju treba rozobrat a potom nastavit...
Zobraziť komentár 30.06.2008 - 21:47:05
00
vdaka za odpovede... pozrel som tu stranku a bude to urcite tak, ze sa da zmenit zdvih len ju treba rozobrat. dokonca dneska som navstivil jeden servis a tam mi povedali, ze oni bezne zvysuju takto zdvihy a ze mozem prist. len je zaujimave ze ten obchod kde predavaju rock shox vidli, tam mi tvrdili ze to nejde, co nevedia co predavaju ci ako??
Zobraziť komentár 01.07.2008 - 16:27:30
00
nechcem zakladat novu temu o REBE, tak sa opytam tu.
je normalne ked mi takmer vzdy po dlhsom (narocnejsom) vyjazde (maratone) klesne tlak v negativnej komore, cize vidlica je menej citliva na konci maratonu ako na zaciatku :( moze to byt tym ze som "tazsia vaha" a fukam mensie tlaky ako su doporucene?
Zobraziť komentár 08.07.2008 - 11:32:11
00
normálne to isto nie je, niečo ti niekde netesní ako by malo
ale na konci dlhšieho výjazdu je normálne že je vidla menej citlivá, lebo sa zaserú nohy a to zhoršuje klzné vlastnosti nôh a ten rozdiel medzi čistými a zasratými nohami je dosť cítiť, nebude to skôr tým? lebo tie ventily držia tlak DLHO
menšie tlaky ako odporúčané fúkame asi všetci
Zobraziť komentár 08.07.2008 - 11:49:28
00
nechcem zakladat novu temu o REBE, tak sa opytam tu.
je normalne ked mi takmer vzdy po dlhsom (narocnejsom) vyjazde (maratone) klesne tlak v negativnej komore, cize vidlica je menej citliva na konci maratonu ako na zaciatku :( moze to byt tym ze som "tazsia vaha" a fukam mensie tlaky ako su doporucene?

o kolko klesne tlak v negatívke, alebo je to len domienka nakolko vidla stratí citlivosť?
Zobraziť komentár 08.07.2008 - 12:40:03
00
cca 10-20 psi mam tam priblizne 140+/130- a ked mi z - ubudne tak je jasne ze sa to dost zmeni..
Zobraziť komentár 08.07.2008 - 12:45:15
00
cca 10-20 psi mam tam priblizne 140+/130- a ked mi z - ubudne tak je jasne ze sa to dost zmeni..

tak to je hodne ... jedna vec ma ale máta, kam sa stráca tlak. Sú tam dve komory a dva piestiky v hornej je tlak vždy vyšší takže pozitívna je v poriadku. Takže vnútorný okruh to logicky nemôže byť.
nafúkaj negatívku na 180psi a parkrát prepruž vidlou ...

1. skontroluj ventil (nasliň, alebo použi jarovú vodu - napeniť)
ak bude v poriadku tak treba otvoriť vidlu ....
2. otoč vidlu hore aby si mal ventil negatívnej komory navrchu. uvolni maticu (10) aby bola tesne nad závitom a pomocou kladiva cez drevo klepni po ventile tak aby sa odlepil od nôh. ak budeš počuť zasyčanie tak vieme príčinu a smer servis.
Zobraziť komentár 08.07.2008 - 13:01:34
00

Výber z produktov

Prejsť do shopu (Komponenty / Vidlice a tlmiče / Odpružené vidlice)
keyboard_arrow_up