V pohode drzali, nevypadli. Naschval som nemenil, lebo v zime bolo v lese blato a mokro, tak som jazdil roviny po hradzi, tam sa moc nenabrzdim. Teraz som robil vacsiu udrzbu, tak uz som povymienal vsetko co bolo treba
nieje do mrtva - este si ho odlozim ale k tejto teme ma najblizsie - dva roky a zuby sa zacinaju podobat na sramacky prevodnik retaz z neho nepadala ani v takomto stave - a retaz mala cez 135mm
- vo february to zacalo kotucmi a platnickami - tam uz nebol material, mesiac na to stredove, neskor loziska v hlavovom (ale pytalo by ho vymenit cele), nedavno nove gumy, tretry aj sedlo som mal na sracky a teraz cely pohon - lanko, bovden, patka, novy salter, prevodnik, kazeta, retaz, vycistit ratchet. chcelo by to este loziska v kolesach ale kam to nema volu kaslem na to - este ak sa podari pocas roka nove brzdy a snad na to do jesene nebudem musiet sahat. fakt ma to uz nebavi.
navyse skrina plna dielov sa akosi vyprazdnila
Tá bola pred časom na spodu, keď mala š*****té zuby a horná ešte celkom dobré tak som ich vymenil. Síce už aj reťaz má niečo za sebou, asi pred 8.000km som prestal točiť reťaze (rezignoval som ?) - zato kazeta ešte vyzerá ako nová... zihadlo 5 radí v pohode, skôr radenie hapruje v podstate už od začiatku od kedy mám tento bajk. Ale už mám aj tak objednaný nový prehadzovač aj radenie... double by si mi veril, že miniem na mazanie za rok na všetkých bajkoch menej oleja ako niektorí tu z fóra za týždeň na jeden? Len proste to neleštím tak jak bambus
vsak na kladkach zuby netreba, hlavne, ze drzi retaz este tam dake vidim, to este pojde .. uz som videl, tu, alebo na bikefore ? .. kde zuby neboli vobec, bolo to hladke
vyhoda 12sp systemov je ale v tom, ze taketo zodratia uz nebudeme vidavat .. tam to prestava fungovat niekedy od nova
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
- vo february to zacalo kotucmi a platnickami - tam uz nebol material, mesiac na to stredove, neskor loziska v hlavovom (ale pytalo by ho vymenit cele), nedavno nove gumy, tretry aj sedlo som mal na sracky a teraz cely pohon - lanko, bovden, patka, novy salter, prevodnik, kazeta, retaz, vycistit ratchet. chcelo by to este loziska v kolesach ale kam to nema volu kaslem na to - este ak sa podari pocas roka nove brzdy a snad na to do jesene nebudem musiet sahat. fakt ma to uz nebavi.
navyse skrina plna dielov sa akosi vyprazdnila
PS: ľavá by to pohode ešte dala.
Všetko je o tom kolko chodiš a ako jazdíš. moje dost krát premokli. No a posledne 3 roky som ich lepil Loctitom.
zihadlo 5 radí v pohode, skôr radenie hapruje v podstate už od začiatku od kedy mám tento bajk. Ale už mám aj tak objednaný nový prehadzovač aj radenie...
double by si mi veril, že miniem na mazanie za rok na všetkých bajkoch menej oleja ako niektorí tu z fóra za týždeň na jeden? Len proste to neleštím tak jak bambus
vyhoda 12sp systemov je ale v tom, ze taketo zodratia uz nebudeme vidavat .. tam to prestava fungovat niekedy od nova
https://www.mtbiker.sk/forum/post828843.html#p828843