Zaujima ma ake mal kto skusenosti pri reklamaciach so zlomenym, pripadne prasknutym ramom. Nakolko tieto info sa tazko hladaju chcel by som vediet ako pristupuju k reklamaciam jednotlivi vyrobcovia. (Haibike, Cube, CTM, Ghost, Trek, Specialized...)
Ehm tak ja zacnem: Zlomeny TREK Fuel 90, jazdene ako XC (agresivnejsie). Reklamacia vybavena velmi ustretovo vyrobcom. Vymenena zadna stavba bez natahovaciek...
posledný komentár: 17. 5. 2013 o 21:28
Vies aj detaily? Ja som tiez zvladol 4, ale kupoval som len jeden - ten prvy. Vsetko ostatne potom bola reklamacia.
Ešte by som dodal že všetky biky okrem Anthemov (ten súčasný to ale čaká) boli jazdené aj závodne...
Prasklina na hornej strane ich spoju?
Tym su preslavene prave hlinikove Anthemy.
https://www.mtbiker.sk/forum/post1657356.html#p1657356
Čo by ste urobili vy? Díkes.
Nech bude akokoľvek, aj tak ma to zamrzí, lebo riešiť takéto veci hneď na novom bajku som teda nechcel.
Ja mám 181cm, ale mám kratšie nohy, pretože som už skúšal nejaké bajky a pri veľkosti L a teleskopke 150mm som ju nemohol úplne vysunúť. Na tomto M mám síce sedlo najvyššie ako sa dá a keby potrebujem, tak to môžem riešiť vyššou sedlovkou. Ja tam, ale budem chcieť dať teleskopku a pri tom M aspoň môžem použiť tú 150mm teleskopku. Videl som už aj oveľa viac vysunuté sedlá. Taký RM, ktorý má podobne riešený rám, mi odporúča na moju veľkosť M aj L a to ich Mko má oveľa kratšiu sedlovú trubku.
Len tak pre srandu, pozri toto. Až takto to nemám ani zďaleka.