Ale ved nedal moznost, v stredu sme boli predbezne dohodnuty aj s pilou 🙄 wiedrzensky uz je prec, je to ciste komplet, akurat este jeden ale ten sa da fajn obist, ten na spodku uz zmizol
Tak ono to tu je také spontánne. Kto má pílu prereže, kto nemá aspoň čosi odnesie. Tiež som dnes na modrožltej z Polomu sťahoval také dlhé suché stromy, ale zo 4 ks sa mi podarili len 2... Sú tam nové spadnuté stromy na chodníku a na tie treba pílu, ale spodkom sa dá urobiť obchádzka a tú som trochu upravil Čo som dnes obzrel, tak super je Slepúch a aj Tajpan je konečne bez snehu.
Slepúch bol plne zjazdný..jedine také staré stromčeky sú v spodnej časti cez chodník - 2ks, ale to tam asi nechali aj naschvál, aby bolo čo skákať. V zime som tam šiel a boli také menšie nové stromy cez chodník v hornej tretine, ale tie sú preč. Kto to vyčistil neviem, ale urobil mi veľkú radosť
ja by som poprosil na žltú z Polomu..kúsok ako začína žltá bol spadnutý strom, ktorý sa dal podliezť, ale spadol tam druhý a tretí a je to úplne zavreté..a ešte potom za tým sú 2ks, tie sa dajú tak s odretím spodku preliezť, ale tiež by ich trebalo prepíliť..Potom to je už čisté. A ešte neviem či by sa chcelo prepíliť aj hoskoru - z CHPS do Jánošíkova ? 🙄🙄
Hoskora mi nic nehovori, to bude asi mimo moj revir. Ta zlta vyzera ako easy job, netreba klesat daleko Nosit smradlavu staru pilu na chrbe nie je uplne moje hobby ale obcas sa hecnem pre dobry pocit a lajky.
Na CHPS mám takých starších pánov kdesi z Lysice čo to tam občas prerežú, ale Hoskora im je tiež od ruky. Keby si prípadne potreboval výnos batohu s tou pílou, tak mi to môžeš šupnúť na chrbát - aspoň sa mi horšie pôjde Dá sa to aj zo Strečna vyniesť po starej zelenej z doliny..tie značky sa stretajú v sedle pod Kojšovou.
Jasné ten je v pohode za 15 minút si na hornej lúke, prípadne keď budeš po tej zvažnici pokračovať ešte cca 500 metrov tak tam je vyšľapaný chodník asi 50 metrov a si na hrebeni.
Dnes s kocnere mocna brigada. Modra/žltá komplet čistá okrem jedneho stromu, na ktory som si netrufol s malou motorovkou. Edo sa vybujacil s malou pilkou a este mi aj pivo kupil.
Včera ma to tam stretlo, tak dnes som vybehol odrezať aspoň pár konárov a trocha vyčistiť, dá sa to teraz aspoň podliezť celkom pohodlne. Inak je anakonda celá fajn.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
a tak vramci moznosti/sil/chuti, ale vsetko necistim iba ja, takze aj iny maju zasluhy, na to netreba zabudat. A netereba zabudat ani na budovatelov