BA hrádza, JuRaVa a ostatné trasy mimo Malých Karpát
posledný komentár: 9. 5. 2026 o 20:27
posledný komentár: 6. 5. 2026 o 18:59
posledný komentár: 2. 5. 2026 o 17:42
posledný komentár: 9. 5. 2026 o 20:27
posledný komentár: 6. 5. 2026 o 18:59
posledný komentár: 2. 5. 2026 o 17:42
tiez som prvykrat siel pesi, poslednu nedelu som uz ani nepribrzdil
Kto má 300 Eurové tretry si predsa nekupuje 5 Eurové ponožky.
Podstata je v tom, cestne tretry su na cestny bicykel nie na chodenie veldla neho. Ked niekto ide niekam na biku, nejde na biku aby ho mohol niekde tlacit. Ked ma pred sebou 30 km cestu tam a 30km spat po normalnej ceste a na dostanie sa niekam musi prejst 100m cyklokrosu, nepojde predsa na CX biku, alebo na endure. To si mozeme vsetci kupit offroad, lebo co ked bude niekde treba prejst autom cez rozkopavku. Ved tiez by to mohli riesit tabulou spomal a nechat tam 30cm schody a 20cm hlboke kolaje. Ved offroad a stavebny nakladiak tadial prejde.
Junáčik, nahodili sme tu udičku a ty si sa chytil... Zhltol si ju aj s navijákom.
nemozes nikoho nutit aby si nicil drahu vybavu urcenu len na asfalt, a uz vobec nie spajat to s nejakym "trenovanim techniky".
to co tam je teraz, je absolutne neakceptovatelne.
btw, ja som tade siel na mtb a preletel som to, ale oproti sli akurat ziletkari a ked to videli, tak radsej zosadli.
Keby som tam siel aj ja na ziletke, zosadam tiez, nehodlam si tam zlamat ruku len kvoli nejakym stavbarskym k***om.
--inak teraz na napada, ze ked to chce niekto cele obist, a nevadi mu par km navyse, tak nech radsej ide cez mesto smerom do Vrakune a potom odboci na cyklotrasu popri M.Dunaji, az vyjde na hradzi pri pristave.
Pripadne z Biskupic sa da pokracovat rovno dole a vyjdete niekde na tej bocnej hradzi co vedie cez Rovinku a potom pri Hamuliakove usti na hlavnu hradzu
http://www.cykloserver.cz/cykloatlas/#pos=48.106615P17.196236P14@b=2
Komu sa ten úsek nepáči, sú minimálne 4 varianty ako ho obísť.
Občas mi to tu pripomína ten vtip, ako chlapík vysvetľuje, že so svojím Ferrari na okruhy nemôže ísť do podzemnej garáže v meste a nemôže prechádzať cez retardéry atď, lebo má príliš nízky podvozok, tak nech to všetko vyrovnajú.
Ďalšia stránka veci, aj keby vyznačili obchádzkovú trasu, 4/5 cyklistov sa na to z vysoka vybodnú a pôjdu svoje, vidieť to bežne. Aj v tejto téme sa tak veľa ľudí prezentovalo.
Pre predstavu: