nedalo mi to sem nedat ked som zbadal ten dalsi Petov super vysledok...klobuk dolu a dufam ze mu to bude aj nadalej jazdit.
myslim ze v tejto teme mozeme rozoberat vsetko co sa tyka pretekov kde sa objavia nase nadeje
posledný komentár: 2. 9. 2025 o 13:24
ronykuba veľká gratulácia k výkonu
Takto mi zobrazí strava napr. tvoju časovku ak mám v chrome na svojom počítači rozšírené štatistiky:
Ďakujem!
Mne nevyšlo 75 kg.
Pecka! Gratulujem 🤘😉
Lekarske tajomstvo ti nic nehovori? Pokial pacient, jeho rodina a v tomto pripade aj jeho zamestnavatel nic nezverejnia, tak mozes len hadat...
13 km pred cieľom - cyklisti za ním ktorí sa začali striedať v stíhaní znížili náskok na 17 sekúnd.
8 km pred cieľom - Svrček náskok 23 sekúnd
Cieľ: 1. miesto - nedostihli ho
Dnes to v úniku neni len bezpečnejšie. Svoje zohráva aj pozitívna motivácia. S čím väčším náskokom prídu do cieľa pred pelotónom o to menej sa budú pražit v tej horúčave.
Asi po osem rokoch pozerám cyklistiku namiesto na eurosporte na STV a celkom dobrý záznam až na to nezaplače otec mati, ... a podobné pozadie
česi majú ,,dobré,, nominačné kritéria pre účasť ženy na olympiáde. Nosková najlepšia češka v kopcoch vyjazdí miestenku pre kopcovitú trat v Tokiu a cestovať tam bude na výlet rýchlejšia rovinárka ktorá vyhrá jeden pretek na takejto ľahšej trati ktorá nemá nič spoločné s tou na ktorú je potrebné sa nominovať, reprezentačný tréner Konečný to ešte može zmeniť a nenominovať víťazku z Bánoviec