nedalo mi to sem nedat ked som zbadal ten dalsi Petov super vysledok...klobuk dolu a dufam ze mu to bude aj nadalej jazdit.
myslim ze v tejto teme mozeme rozoberat vsetko co sa tyka pretekov kde sa objavia nase nadeje
posledný komentár: 22. 10. 2017 o 11:16
posledný komentár: 4. 2. 2013 o 10:58
Ked sa dalo, som vzdy daval prednost britskemu eurosportu, ale neda sa to pocuvat. Cav tym komentatorom sposobuje konstantnu erekciu pocas celej etapy. Asi dam radsej prednost strapetemu Timkovi - naposledy hovoril celkom k veci a tusim mu Martin Velits poradil upravit si vlasy a obliect si stylovejsiu koselu, kudos
Keby si sam nemyslel, ze Tour dokonci, nemalo by zmysel dnes robit to, co robil (btw dalsia vec, ktoru zvladol lepsie nez ostatni adepti na zeleny dres).
Klamliva nie, selektivna mozno ano
Nechce sa mi verit, ze by bez problem dokoncil Tour de France, 3 tyzdnovy najnarocnejsi etapak, kedze nemal sancu ako 'last minute substitute' sa na nieco taketo pripravit a navyse si po par rokoch pauzy jeho telo odvyklo na tento typ zataze.
touché!
Tak uvidime, ci to prelezie. Neveril som ani tomu, ze este vyhra etapu na TdF, a stalo sa, takze urcite jeho formu nebudem podcenovat. Ak to prelezie, prekvapeny nebudem. A najma, je zjavne, ze on sam tomu veri.
Takže ďalší adept na Quick-Step?
Strata motivácie po rozpade rodiny?
Odklon priazne vedenia UCI, po tom čo splnil svoju historickú úlohu po megaafére L. Armstronga?
Vyrástli noví favoriti z cyklistických veľmocí. (Alaphilippove testosterónové šialenstvo na Tour 2019, a asi ešte drzejšie generálne pardóny, ktoré mal Van Aert minulý rok, kedy pokoril vrchárov, nato vyhrával špurty a exceloval v časovkách.... Starý prevít Lance musí mať z toho svalovicu na bruchu!)
Neochota bobuľovať tak ako keď mu vtedy Oleg dal nôž na krk?
Že má 31? To by mal byť jeho najlepší cyklistický vek...
Stále mu hrozne fandím, ale je to hrozný prepad oproti sezónam, kedy sa naháňal s Cancellarom a Avermaetom.
Časy, keď ho márne naháňal celý svet a aj tak ho nechytili sú už asi definitívne preč.
ŠKODA!
Kludne to moze byt psychika.
Viď Kittel, Dumoulin, alebo napr tenistka Osaka, a xy dalsich športovcov.
Predsa len 10 rokov nonstop profi kolotoč.
Alebo to je len prvy tyzden TdF hned po Gire, a forma pride v druhom a treťom týždni.
+ten pád
si neviem predstaviť ťahať každý deň tolko hodín..
To len my fanúšikovia sme furt nespokojní ..
Mimochodom, ak niekto vklada nadeje do toho, ze by Cav nemusel dokoncit (ako ja trosku