V poslednom case mam pocit, ze sa tu nic nedeje a dost sa v pozicii moderatora nudim.
Kedze sa daju prispevky mazat iba po jednom, vyplnili by ste tym vsetok cas ked nespim, za co vam budem nesmierne vdacny. (samozrejme dakujem vsetkym, ktori po kazdych troch offtopic prispevkoch napisu, ze je to offtopic a treba to zmazat, alebo presunut, pretoze je nad slnko jasne, ze by si to okrem nich ziaden z moderatorov nevsimol a aspon mame o 30% viac roboty)
diiiiki
CIze ako si ukazal tak si si vymyslel o mne nieco co nie je pravda a podla toho ma posudzujes. Vysledok je taky aky je.
clxno1 vyjadri ale tak ako clovek co ma OP, napis. neuchyluj sa na slaboduche nepacikovanie pod ruskom anonymity lebo ti tu dali taku moznost? nie si ochotny stat si za svojim nazorom tym ze ho vyjadris? potrebujes klikatko aby ti to ulahcili?
btw k tej nehode na D2 to bol sarkazmus v suvislosti s kusok vyssie prejednavanou temou ale niekto to zas zobral z tej strany ako sa mu to hodilo
a ešte taká na dlho asi posledná veta, ľuďom nasrať a samonasrancom zvlášť, lebo je to zábavnejšie
keď tak človek zaspomína veľa ľudí si toto už povedalo a sme kde sme
To je uplne jasne pre co to tak je. A ano je to sebareflexiou, ale nie Scarinkovou, ale tych co mu ten palec anonimne davaju doleu. Totiz nikto nechce pocuvat oponenturu a este (scarinko prepac) dost nevyberanym sposobom bez servitky. To ludom lezie na nervy, malo kto ma dost sebaintegriky aby to zozul. Pochlebovacvi problem s palcami dole nenaju.
Tak nejak.
Otazka na zamyslenie. Chcme mat monotematicke forum? Kazdy musi mat nazor ako vacsina a kto nema bude zcnezurovany ? Aku hodnotu ma 101. krat napisane to iste a aku hodnotu ma ten jeden nazor oponentury? Aj ked je mozno chybny. Kritika je jedniny sposob, ako sa moze nieco zlepsit, posunut v pred. Ukrytim prispevku nedojde k jeho vyvrateniu, pride len k jeho odstraneniu. "Upalit neznamena vyvratit! " to si treba opakovat. Ja sam vdacny, za kazdu oponenturu. Robi zo mna mudrtejsieho a schopnejsieho. Kazdy nazor ktory je v rozpore s vacvsinou by mal byt pripnuty na vrch, nie cenzurovany.
Obdobie kedy bol len jeden spravny nazor a odporcovia boli odstraneny, sme tu zu mali.
Ano, ale forum je o obsahu nie, o forme. Hadam sa sem nikto nechodi ucit diplomacoiu.
Ja tomu nerozumiem, ked sa chcem ist tlapkat po ramene, skrabkat za uskom tak idem za kamaratmi na pivo, alebo za parnerkou. Ak chcem riesit nejaku temu idem na forum a necakam, ze budu ludia so mnou jednat v rukavickach. Sliapem ludom na otlaky svojimi narozmi, tak ocakavam primerane podrazednu reakciu. Az ju dostanem nestazujem sa a nedavam za to palceky dole. Aspn to by som cakal od nezakpomplexonovanje sebainetgrovanej bytosti.
Nekvalitny prispevok to je taky co sa nepaci jednemu. dvom trom... ? Aku informaciu to vlastne poskytne autorovi ?
To je tak, ked mam s niekym problem, poviem mu to, dam mu do palule. Ale nepojdem ho nenapadne anonymne udat za nieco co mozno ani nerobi, alebo mu neobidem auto klucom ked sa nepozera. Chapes rozdiel ? Jedno je oponentura, druhe je zbabele pomstenie sa.
Reakcia by to bola ak by to nebolo anonymne. Aky efekt ma tvoja reakcia ak je anonymna? Len ty vis ze si ju urobil. Nikto iny... Tomu hovorim vyplytvana energia.
A ano, jednoduchsie je bloknut uzivatela, ale tym nenakrmis svoje ego. Nebudes mat dobry pocit, ze si mu poskodil, a to este tak, ze ani nezisti ze si to bol ty. Tak radsej das palec dole. Aspon tak to vyznieva.
áno, keby sme v osobnom styku a chceli by sme si ho udržať napriek nejakým treniciam tak tam je namieste pochopiť čo a ako a prečo ... všade inde je dobré škatuľkovanie
A kenai, si celkom zaujímavý typ analytického človeka .... toho sa drž a to rob ... len tie závery radšej nechaj otvorené