nedalo mi to sem nedat ked som zbadal ten dalsi Petov super vysledok...klobuk dolu a dufam ze mu to bude aj nadalej jazdit.
myslim ze v tejto teme mozeme rozoberat vsetko co sa tyka pretekov kde sa objavia nase nadeje
posledný komentár: 2. 9. 2025 o 13:24
novinár: pán Carapaz - Pogačar hovorí že ste od desiateho po jeden km pred cieľom blafovali. Je to pravda ? Carapaz: Od desiateho po prvý km pred cieľom ? To vám s určitosťou povedat neviem. Nachádzal som sa vtedy v siedmom nebi, snívalo sa mi o lúpežníkoch, ...
jeden zo spôsobov ako sa odpáliť na další deň je /s náskokom viac ako 5 minút v GC, pred poslednou horskou etapou/ x - krát si nastúpiť zo špice, snád na to Pogačar má a toto sa mu neprihodí
Nechápen načo taký Uran potreboval na záver domestica, alebo prečo sa chcel v závere Pogačar striedať, keď tým vlastne v takom strmáku nič nezískali..
Tak im to nabuduce vysvetli, nech tam zbytocne nesaskuju s tym hakovanim..
To kto sa z tých troch najviac odpálil záleží od dvoch vecí - od normalizovaného výkonu a ten bol v poradí Pogačar, Vingegard, Carapaz a druhej veci ktorou je aktuálna výkonnosť. Ak aj šiel Pogačar pri takmer rovnakom čase v cieli väčší normalizovaný výkon ako zvyšní dvaja ale má lepšiu výkonnosť tak sa odpálil menej ako oni. To, že ich chcel nástupmi, vysokým tempom odpáliť môže byť pravda ale riskuje že na dnes odpáli aj seba. Na dnešnú poslednú kopcovitú etapu mal včera pred posledným kopcom aj na jeho konci náskok viac ako 5 minút.
trapne, ako ten Morkov akoze nenapadne vytlacal Matthewsa na rychlostnej premii
Ako cez kopirak
A štyri minúty pred ním Ander s Filipom.
ty kráso, to som si vôbec ani nevšimol :O ako to vôbec mohol živý dať dole tým zjazdom? On určite nebrzdil a možno že práve preto vyhral