nedalo mi to sem nedat ked som zbadal ten dalsi Petov super vysledok...klobuk dolu a dufam ze mu to bude aj nadalej jazdit.
myslim ze v tejto teme mozeme rozoberat vsetko co sa tyka pretekov kde sa objavia nase nadeje
posledný komentár: 2. 9. 2025 o 13:24
Normalne, Peto 😁
na niektorých fotkách pripomína Maiangelu Fantozzi a tá veru výzorom nemala ďaleko od opice
Je to dost rozdiel a nenapisal si celu pravdu. Monkey Man napriek svojej jednoznacnej chybe oznacil za o***** priamo Petra. Niektori futbalisti dostali viaczapasovy distanc a mastne pokuty za oznacenie supera 'o*****u'. Peter na nikoho priamo neutocil (mozeme sa domnievat, ze tym myslel svojich dobrych kamaratov Alaphillippa a Kwiatka) a v tej istej vete nesetril sebakritikou ani na svoju adresu. A to si zamlcal.
To video s WVA si nepamatam, ale mari sa mi, ze v nom tiez chybal kontext. Bol to len kratky utrzok, par slov pre spolujazdca. Ziadne vyjadrenie pre noviny, proste len kratky amok v zapale, aky ma kazdy jeden cyklista, kazdy jeden clovek. Rovnako ako aj Sagan, a je to uplne v poriadku. Su to predsa obycajni ludia. A v skutocnosti nikto z nas tu nevie, aky je Wout V. Aert v skutocnosti ako clovek. Ani Cavendish. A ani Sagan.
Sam sa nepokladam za fanusika WVA, ani Sagana, a uz vobec som sa nepokladal za fanusika Cavendisha do tejto tour, no musim povedat, ze citajuc toto forum mi zacinal byt velmi sympaticky, a to z cistej lutosti, lebo ta objektivita, s akou sa tu posudzuju konania jednotlivych jazdcov vzdy v zavislosti od toho, ci a ako interagovali so Saganom, je smiesna.
A ozaj, tie pokuty vo futbale za nazyvanie niekoho o*****u su, predpokladam, za rasovy podton, nie? To len predpokladam, neviem, samozrejme, lebo ked ma niekto uvidi zaujimat sa o futbal, poprosim o dekapitaciu na mieste.
Ja v tom komu fandit alebo nefandit mam pomerne jasno. Ked je niekto sympatak, tak mu fandim. Fandim borcovi v uniku a fandim outsiderom. Ked je niekto hovedo, tak fandim proti nemu. A Cavendish aj WVA sa niekolkokrat zachovali ako neskutocne hoveda. Mozno podla ich domestikov su to fajn chalani, ale nema zmysel po tom patrat, kedze ani jeden z nich nevedel nabrat ani tolko chochmesu, aby sa za svoje svinaciny omluvil.
Toto je najvacsie hovado siroko daleko a byt to na mne, uz si na ziadnych pretekoch nezajazdi.
https://m.youtube.com/watch?v=_ePCMVPsPHk
Sagan s tym nic nema, aj ked aj voci nemu sa zachoval ako ***. A ako volam Peta po jeho znamom vyjadreni? Klasik...
https://m.youtube.com/watch?v=_ePCMVPsPHk
Sagan s tym nic nema, aj ked aj voci nemu sa zachoval ako ***. A ako volam Peta po jeho znamom vyjadreni? Klasik...
Vies, ze to bolo podla pravidiel a kazdy drahar by spravil to iste? Nebola to isto Cavendishova chyba. Ten druhy si nedaval pozor a doplatil na to.
Takze keby to bolo na tebe, tak by si sice nezajazdil, ale rozhodcovia to videli podla pravidiel a inak ako ty.
Pre mňa je to sviňa charakter, a nezaslúži si prekonať Merxa...
Mne stačilo aj na tejto tour, keď máme prísne pravidlá šprintov... akože sa snažil byť chrumkavý, asi ako "jamkatý". Pozri si túto analýzu jeho "víťazstva"... Podľa mňa mal bez problémov na to, aby vyhral v priamom šprinte, ale nie, on musí blokovať, ohrozovať, a ešte sa falošné a uplačkano tešiť ako vyhral... Dvaja priami súperi museli zvesiť nohy, uhýbať sa mu aby nespadli, ale Jury je hluchá, slepá... A to ani nespomínam ako Morkov úplne úmyselne vybrzdil Petra... Keby toto spravil Sagan, tak ho zavesia pod rebro v médiách...
https://youtu.be/HsKCEbPOSvg
Na rovinu, je to sviňa a som rád že neprekonal Merckxa.
Aspoň sme nemuseli v cieli sledovať jeho hrané preafektované cmučkanie sa so spolujazdcami hraničiace s intim show.
Nefandím mu a politicky nekorektne: svine sa nemenia a zostávajú rovnaké čo potvrdilo aj najnovšie video s jeho mechanikom.
Dúfam, že na tour už MC štartovať nebude. Navyše ak nemá pri sebe vlak, ktorý ho vyloží až na páske, porazia ho s prehľadom aj šprintéri druhého sledu.
Pekné vidieť jeho jedovaté pohľady a nahnevané mlátenie pästičkami do riadítok ako dieťa na pieskovisko lopatkou
Škoda že nevyhral Greipel, predviedol slušný výkon a bola by to pre neho parádna posledná etapa.
Takze keby to bolo na tebe, tak by si sice nezajazdil, ale rozhodcovia to videli podla pravidiel a inak ako ty.
Draharske pravidla som necital, ak ich sem zavesis rad si nastudujem. Urcite sa tam najde nieco, pod co to zakryl. To mi je vsak osobne jedno. Ja tam vidim hajzla, ktory narocky odpalil supera, vlastne viacerych a tusim nejakych aj dolamal. Pri MMA ci boxe ok, ale v cyklistike by som rad videl vitazstva postavene na uplne inych kvalitach a vykonoch.
Píšeš nezmysly. Nespravil by to každý - nie sú všetci rovnakí. Takto úmyselne spôsobí zranenia ostatným len hovado.
Či je nám sympatický alebo nie je iná vec.
Či je nám sympatický alebo nie je iná vec.
Iba arogantný pretekár bude skúšať čo mu dovolia rozhodcovia. Rozumný a slušný sa bude správať tak akoby chcel, aby sa správali k nemu ostatní a neohrozovali jeho zdravie a teda ani profesionálnu kariéru.