Kategórie
Bike-techGaléria našich bajkov # MTB # horský bicykel # výmena dielov # upgrade # skúsenosti # diskusia # technické otázky
Výpredaj savings GT Avalanche 27.5 microSHIFT bicykel, sport blue
579 €
savings
MOC 929 €
Akcia GHOST LANAO Universal 27.5 dámsky bicykel, pearl mint/metallic azure matt
od 749 €
MOC 899 €
-19% GHOST Kato Advanced 29 bicykel, black/orange matt, poškodený lak
799 €
-19%
MOC 989 €
-15% BMC Twostroke AL ONE 29 bicykel, poison green/black
1 099 €
-15%
MOC 2 099 €
-16% CTM CHARISMA 6.0 27.5 dámsky bicykel, matná čierna/staroružová perleť
649 €
-16%
MOC 999 €
Novinka CTM RAMBLER 3.0 29 bicykel, matná sivomodrá/lesklá čierna
649 €
MOC 769 €
Výpredaj -40% Superior XC889 29 dámsky bicykel, gloss white metallic/copper
719 €
-40%
MOC 1 199 €
Novinka -29% Rock Machine Whizz FS II 50 29/27.5 bicykel, matte deep ocean blue
od 2 099,90 €
-29%
MOC 3 099 €
-20% Rocky Mountain Instinct C50 TOUR C1 29 bicykel, zlatá/červená
3 999 €
-20%
MOC 5 600 €
-30% Rocky Mountain Instinct Carbon 50 Tour C1 29 bicykel, modrá/oranžová
4 299 €
-30%
MOC 6 100 €
Akcia -23% Rock Machine Blizzard 90-297 RZ bicykel, strieborná/čierna/zelená
od 2 949 €
-23%
MOC 4 299 €
Výpredaj -12% Cannondale Scalpel Carbon SE 2 29 bicykel, fluo žltá
3 549 €
-12%
MOC 5 099 €
Výpredaj -12% Cannondale Scalpel Carbon 4 29 bicykel, jungle green
3 499 €
-12%
MOC 4 849 €
Akcia -19% Orbea OIZ M-PRO 29 bicykel, svetlofialová/čierna
od 5 099 €
-19%
MOC 6 899 €
Výpredaj -16% Giant Anthem Advanced Pro 29 1 bicykel, chameleon saturn
5 399 €
-16%
MOC 7 499 €
Turbinko presne ako pises
Ďakujem, ak by Ti náhodou vyšlo zmerať to tak super, hlavne šírka ma zaujíma.
Daniel6669 Zmeral som to a vychadza to na 288mm x 127mm
Tvoje vyjadrenia na moju adresu ma nechavaju v nemom uzase. Vobec som sa nevyjadroval k fotke ako takej. Pobavila ma otazka ohladne hmotnosti/hravosti od dotm ktoru som vyhodnotil ako vtip a v rovnakom duchu som na nu zareagoval. Dal som aj smiley-ka ale ocividne ani to nepomohlo.
Nejak beries temu bicyklov prilis vazne na moj vkus. Relax...
(so všetkým príslušenstvom mimo flase)
Foto IMHO skresľuje, pretože bajk je postavený z kopca, t.j. zadné koleso je vyššie ako predné.
V technickom terene ti takto vysoko sedlo velmi nedava priestor na pracu s telom. Nehovoriac o tom ze ta to vie zachranit pred skaredym preletenim cez riadidla.
PS: ale bike krasny
Predpokladám, že sa nechystá do Tokia
Prepáč, takú "nahrávku" som nedokázala nevyužiť
V technickom terene ti takto vysoko sedlo velmi nedava priestor na pracu s telom. Nehovoriac o tom ze ta to vie zachranit pred skaredym preletenim cez riadidla.
PS: ale bike krasny
Predtým som jazdil na HT iba 60 mm, 80 je už celkom luxus. Predvčerom som na Scalpeli išiel DH zjazd 13,6% pekne rozbitý Sekyl a vôbec som o tom nevedel, našiel som to až ex-post na Stave. Ono asi to závisí aj od geometrie. Celkovo Scalpel úspešne maskuje mnoho vecí vrátane rýchlosti, ktoré sa na inom bajku s inou geo možu zdať "smrteľné".
Jazdil som aj Scalpel vo velkosti XL s 125 mm AXS, v dolnej pozícii som sa nevedel poskladať a keď som potreboval určiť zdravý stred v zjazde, súčasne prišlapnúť na nejakej vlne, aby sa za sedlo dalo pohodlne dostať, ale zároveň aj o neho stehnami opreť bolo to zbytočne otravné posúvanie páčkou, čo ma dosť vyrušovalo. Na DH blbnutie mám ešte jeden AM/DH bike, ale jazdím ho veľmi málo, baví ma viac technická jazda. Vždy keď presadnem z XC, mám taký "jemný" pocit nudy, že to pustíš kade chceš a ten bike urobí tu prácu za teba vrátane 125 mm sedlovky.
Ďakujem za kompliment, je to MASTERPIECE!
nic v zlom, ale skratkou "DH" oznacuje kazdy blb kazdu pozvolne klesajucu zvaznicu (ako tu, co si isiel).. skus modru TZ pod Draci hradok
Klobuk dolu pred vsetkymi, co to daju.
Radsej sa zbav toho skaredeho komina
Myslíš kryt - “komín” či predstavec cely?
Nebicyklujem preto aby som si dokazoval ze aj bikom sa da zlanovat. Proste sa bicyklujem, pretoze mi to robi radost a tomu podriadujem aj železo. Tento bike som kupoval pre jazdy v Malych Karpatoch kde jazdim 90% svojho casu, klasicke trasy, doteraz viac na HT. Nemam uz 20 ani 30, aby som hazardoval so svojim zdravim (Stacila mi komplikovana zlomenina kolena pred 2 ma rokmi - 7 srobov a titanova platna included...) Ale, aby to nevyznelo negativne, prajem kazdemu na biku, aby ho to tesilo rovnako a jazdil to co chce a na co sa citi