300 EXAGE hmmm ten saltrik mal pohyblivy uchyt lanka takze na krizovatke si vedel zaradit packou najlahsi a ono to postupne pri sliapani prehodilo...ak su rafiky BAYER tak su z tej doby
Ak dom da a vizualne to nepasuje, treba skusit aj iny dom.
Bike vsak vyzera byt, ze je o neho dobre postarane, takze na volanie socialky to zatial nebude
Ešte pridám starú mamu Reacta. Mám ho asi od roku 97-98? V roku 2015 prišla o barany a dostala allroad pneu, bo na pivo lepší grip. Stav pôvodný, aj keď som si není istý nabojmi a rafikmi, či sú z tej istej doby. A rada shimano 600 je tuším ultegra.
Pridám aj ja svoj, "nový", kúpený cez bazár tu na mtbiker-i.
Wilier GTR Team Endurance, model je 2018, ale aj keď sa originál predával so 105-kami (ako aj teraz), tu je Ultegra (od novoty). Zatiaľ som okrem košíkov, fľaše, držiakov a kapsičky nič nemenil. Kolesá dal aj s plášťami pôvodný majiteľ, do tých sa nevyznám, vraj sú dobré, a sedlo je tiež (asi ním) menené (Fizik, náramne sa k celému bicyklu hodí). Vlastne áno, menil som kazetu, bola tam 11-25, dal som 11-32. Zatiaľ som najazdil 30 km ?.
Kamarat, rocnik 1957, dal vcera Passo Stelvio z Bormia... Nic zvlastne, ale v polke naplietol salter do kolesa a tak na prevode 39x21 vysiel zvysnych 6 km.
Davam to sem pre tych junacikov, co si myslia, ze prevod 34x29 je v kopcoch prilis tazky...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
300 EXAGE hmmm ten saltrik mal pohyblivy uchyt lanka takze na krizovatke si vedel zaradit packou najlahsi a ono to postupne pri sliapani prehodilo...ak su rafiky BAYER tak su z tej doby
Bike vsak vyzera byt, ze je o neho dobre postarane, takze na volanie socialky to zatial nebude
Ten 105kový zadný náboj je tichý?
policajný..
Wilier GTR Team Endurance, model je 2018, ale aj keď sa originál predával so 105-kami (ako aj teraz), tu je Ultegra (od novoty). Zatiaľ som okrem košíkov, fľaše, držiakov a kapsičky nič nemenil. Kolesá dal aj s plášťami pôvodný majiteľ, do tých sa nevyznám, vraj sú dobré, a sedlo je tiež (asi ním) menené (Fizik, náramne sa k celému bicyklu hodí). Vlastne áno, menil som kazetu, bola tam 11-25, dal som 11-32. Zatiaľ som najazdil 30 km ?.
Veľmi sa z neho teším!
(Sorry, nie je veľmi umytý.)
Davam to sem pre tych junacikov, co si myslia, ze prevod 34x29 je v kopcoch prilis tazky...
Koľko váži? 55kg? Nech to skúsi pri váhe 90kg.