Dnes som bol s dvoma zalesakmi na bikoch na trase Petrzalka, Slavin, Koliba, Biely Kriz. Chcel som ist aj dalej, ale chla***** mi tam premrzli a chceli ist spat.
tu opravu cesty od snezienky na kamzik ani nemuseli robit lebo to co urobili je tak akurat na srandu, 70m na zaciatku a to je vsetko. Vsetky velke diery su tam stale.
nema vyznam, dole tade aj tak nepojdem lebo ked opravis 2 z 10 jam tak to bude stale na hov... a smerom hore je to aj tak skoro jedno kedze tam idem skoro krokom
Tak vidis, keby to opravili tak tam chodi ovela viac plasakov rychlo. Mozno tam niekto uvazuje a rozumne sa rozhodol, ze takto ie to lepsie, pri tom mmozstve ludi co sa tam premele
Tak vidis, keby to opravili tak tam chodi ovela viac plasakov rychlo. Mozno tam niekto uvazuje a rozumne sa rozhodol, ze takto ie to lepsie, pri tom mmozstve ludi co sa tam premele
Hmm tato teoria nesedi lebo to by potom neopravovali nist a jazdilo by tam vsade menej plasakov. Skor sa niekto vysype na deravej ceste aj ked tych ludi tam bude menej ako na dobrej.
Doteraz som na Pezinsku Babu jazdil vzdy po hrebeni v smere od Bieleho kriza, dnes prezmenu od Slnecneho udolia. Potom som pokracoval v smere na Velky Javornik so zastavkou na Konskych hlavach, Somarovi, v Prepadlom, na Kosarisku a Velkom Javorniku.
Teploty boli prijemne, ludi pomenej, a v lese vo vzduchu uz trochu citit jesen. Celkom potesilo, ze konecne zaplatali diery v asfalte medzi Cervenym a Bielym krizom.
Zajtra by mali byt uzavrete viacere asfaltove useky v case od 7:00 - 13:00, po dobu trvania Le Etape, takze pozor pri planovani vyjazdov .
Zopar foto:
Tak tam ale potom bude niečo zle... Sedlovky s jednou skrutkou sú relatívne bežné, sám takú mám, no nepohne sa ani o milimeter. Máš tú skrutku dotiahnutú správnym momentom? Máš na nej závitové lepidlo, aby sa nepovoľovala? Prípadne, nemáš tie styčné plochy mastné? Toto by sa totiž naozaj nemalo stávať.
Skrutku dotahujem na fest, bez zbytocneho pretahovania. Myslim, ze tam je len jediny problem a to, ze sa do tej drazkovitej stycnej plochy zvykne dostat bordel, ktory posobi klzne. Na cestaku mam dvojskrutkovu sedlovku s hladkou stycnou plochou a tam ten problem nemam.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Hmm, inak, zrovna vcera podvecer som tam mal na cestaku PR, 28,4km/h. Pomohlo, ze pesiaci nezavadzali v idealnej stope.
Hmm tato teoria nesedi lebo to by potom neopravovali nist a jazdilo by tam vsade menej plasakov. Skor sa niekto vysype na deravej ceste aj ked tych ludi tam bude menej ako na dobrej.
Ty máš CX! 🤭
Teploty boli prijemne, ludi pomenej, a v lese vo vzduchu uz trochu citit jesen. Celkom potesilo, ze konecne zaplatali diery v asfalte medzi Cervenym a Bielym krizom.
Zajtra by mali byt uzavrete viacere asfaltove useky v case od 7:00 - 13:00, po dobu trvania Le Etape, takze pozor pri planovani vyjazdov
Zopar foto: