Kategórie
Bike-tech
Novinka CTM RAMBLER 3.0 29 bicykel, matná sivomodrá/lesklá čierna
649 €
MOC 769 €
Akcia -17% GHOST Nirvana Universal 27.5 bicykel, navy blue/dirty blue
1 539 €
-17%
MOC 1 849 €
-15% Mondraker Chrono DC 29 bicykel, graphite/desert grey/orange
1 099 €
-15%
MOC 1 849 €
Akcia -18% Rock Machine Thunder 29 VB detský bicykel, gloss metallic khaki/pearl black
559 €
-18%
MOC 839 €
snad bude pekna jesen a do Kvakobovho reviru este stihem tento rok...a ked pri ZA napadaju biele hovienka, moze Kvako zliezt na dolniaky na rekreaciu, mozem ho ubytovat u macky
mne stary otec vraveli ze ked sa raz naucim bicyklovat ze to uz nikdy nezabudnem ... aj v inych veciach sa mylil ;-]
Ale ako hovorím su zaužívaní partací lebo vieš že sa nečaká ani hore ani dole a podobne tak načo riešiť ešte cudzích ktorí môže len problémy narobit.
MageZ veru doma som aj ja frajer a vonku mi zviera ritku. Treba jazdit stale inak stracas tu prax. Ja cez zimu nejazdím a vidím aky som na jar:)
mas to nejake pomylene ,ty si sa mal ozvat ,nie cakat ze ja mam vestecku gulu ,pisal som aj tu aj inde ze forum uz tak casto a vsetko nesledujem ,kontakt mas ,jeden hovor a vybavene ,siel by som rad a este aj tak nebolo s kym inym ,lebo ostatni boli na pretekoch....a najvacsi amater som ja, tento rok nic najazdene ,ten rokac som este cisto tiez nedal ,zas casto tam tiez nie som ,akurat tu skalu co ty obchadzas 4:06 tak ta sa dropuje asi v tom mieste odkial ta natacal
k tym prudasom ,brzdim aj prednou jasne ,len ju treba v spravnej chvili vediet aspon povolit pripadne aj pustit pri zatacani a pod. -ak nejdes prehadzovat zadne samozrejme
Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
Viete mi niečo odporučiť, prípadne poslať mapu s trasou? Ďakujem za každý tip
Alebo zoberiem HT a niekde tam po lese pobehat ale to nepoznam nic a cely den volno mat nebudem.